Chris.05 wrote:Listele cu cei admisi la taxa le vor publica pe site sau doar la facutate? Stiti ceva?
Chris.05 wrote:ok,o sa ma repet: listele cu cei admisi la TAXA.
Lore16 wrote:Cine a mai intrat la MD de pe-aici?
Felicitari tuturor!!
Alfie wrote:Bun bun bun, pana pe 1 sau pe 3 se depun cererile pt taxa, ca am fost indusa in eroare? Si poate sa imi explice cineva cum sta treaba cu trecutul de la taxa la fara sau macar sa ma redirectioneze spre un link. Please and thank you!
Anca1203 wrote:Holidei, cred ca elenadevil ti-a citit gandurile si de aia s-a sustras de pe imed. Tihihi
ioana_c wrote:Dupa ce am intrat la buget mai trebuie sa fac ceva?Am depus diploma de bac in original joi iar femeia de la ghiseu mi-a zis ca doar atat trebuie sa fac.Am auzit de la niste colegi care au dat la alta facultate ca trebuie platita o taxa de inmatriculare.Aici cum se procedeaza?Este posibil sa mi se piarda diploma de bac?
Ciprian_90 wrote:Nu se plateste nicio taxa de inmatriculare.
ioana_c wrote:Mi se pare ciudat.Pe site scrie ca
,,4. Candidaţii admişi la concursul de admitere au obligaţia de a se înscrie în anul I de studii, la decanatele facultăţilor, în perioada stabilită anual prin hotărâre a Consiliului de Administratie şi aprobarea Senatului UMF ”Carol Davila” și publicată prin afişare şi pe site-ul Universităţii.
5. La înscriere se achită o taxă de înmatriculare stabilită prin Regulamentul de taxe al Universităţii conform reglementărilor legale în vigoare."
Partea asta nu am inteles-o.Ce perioada si unde scrie asta?
stephanny.m wrote:Buna.. ! In primul rand vreau sa-i felicit pe noii bobocei de la medicina![]()
! In al doilea rand am o intrebare
, eu nu m-am putut prezenta la examenul de admitere
, trebuie sa imi retrag dosarul ? sau acele acte raman la fac.?[/color] As fi recunoascatoare daca cineva care se pricepe mi-ar putea raspunde. O zi buna in continuare!! Bucurati-va de vacantaaa!! ca dupa incepe greul
alice1 wrote:Nu la asta m-am referit, intrebarea mea a fost daca din experienta voastra si din ce cunoasteti, exista persoane care chiar daca au luat un punctaj peste 50 nu au optat pentru taxa!
Gen daca cu punctajul meu de 67 pot intra , avand sansa sa se retraga cativa care au un punctaj mai ridicat
alice1 wrote:Nu la asta m-am referit, intrebarea mea a fost daca din experienta voastra si din ce cunoasteti, exista persoane care chiar daca au luat un punctaj peste 50 nu au optat pentru taxa!
Gen daca cu punctajul meu de 67 pot intra , avand sansa sa se retraga cativa care au un punctaj mai ridicat
tudyy wrote:alice1 wrote:Nu la asta m-am referit, intrebarea mea a fost daca din experienta voastra si din ce cunoasteti, exista persoane care chiar daca au luat un punctaj peste 50 nu au optat pentru taxa!
De aceea exista perioada asta de inscriere la cu taxa (27 iulie - 3 august, in care cei care au luat peste 50, dar nu au luat la buget, opteaza pt taxa) deoarece exista persoane care se vor retrage de la taxa si s-ar putea sa ai sanse. Nu trebuie decat sa faci cererea aia.
ioana_c wrote:Ciprian_90 wrote:Nu se plateste nicio taxa de inmatriculare.
Mi se pare ciudat.Pe site scrie ca
,,4. Candidaţii admişi la concursul de admitere au obligaţia de a se înscrie în anul I de studii, la decanatele facultăţilor, în perioada stabilită anual prin hotărâre a Consiliului de Administratie şi aprobarea Senatului UMF ”Carol Davila” și publicată prin afişare şi pe site-ul Universităţii.
5. La înscriere se achită o taxă de înmatriculare stabilită prin Regulamentul de taxe al Universităţii conform reglementărilor legale în vigoare."
Partea asta nu am inteles-o.Ce perioada si unde scrie asta?
XaphanDeumos wrote:stephanny.m wrote:Buna.. ! In primul rand vreau sa-i felicit pe noii bobocei de la medicina![]()
! In al doilea rand am o intrebare
, eu nu m-am putut prezenta la examenul de admitere
, trebuie sa imi retrag dosarul ? sau acele acte raman la fac.?[/color] As fi recunoascatoare daca cineva care se pricepe mi-ar putea raspunde. O zi buna in continuare!! Bucurati-va de vacantaaa!! ca dupa incepe greul
Iti retragi dosarul.
Alfa_omega wrote:alice1 wrote:Nu la asta m-am referit, intrebarea mea a fost daca din experienta voastra si din ce cunoasteti, exista persoane care chiar daca au luat un punctaj peste 50 nu au optat pentru taxa!
Teoretic da...in cazul in care aveau de gand sa intre la buget, iar acum ca au intrat la cu taxa, nu isi permit sa o plateasca. Dar e nevoie sa se retraga un numar de persoane suficient de mare cat sa coboare limita ca sa te cuprinda si pe tine.
DianaD wrote:Ar trebui sa apara subiectele la poarta , asa ca ii rog pe cei care merg zilele acestea la facultate sa intrebe si de subiecte si sa ne dea de veste.
Cum a fost chimia anul acesta? am inteles ca probleme au fost 6.
Mai am o intrebare: pentru farmacie exista culegeri de chimie la poarta facultatii, asa cum sunt cele pentru MG, MD etc?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests