merci
pasithea wrote:fato, fii antena aci ca nu stii in ce te bagi. am facut si eu aceeasi greseala. daca ai veleitati de matematiciana- du-te la poli, daca esti artista du-te pe profilul tau.. daca nu stii decat chimie si biologie, vino 'ncoa, dar o sa-ti omori multi neuroni pentru nimic.
daca nu stii decat chimie si biologie, vino 'ncoa, dar o sa-ti omori multi neuroni pentru nimic.
elfstone wrote:in bar sau pe holurile facultatii sau in amfiteatre inainte / dupa si, de ce nu, in timpul cursurilor
adi wrote:pasithea wrote:fato, fii antena aci ca nu stii in ce te bagi. am facut si eu aceeasi greseala. daca ai veleitati de matematiciana- du-te la poli, daca esti artista du-te pe profilul tau.. daca nu stii decat chimie si biologie, vino 'ncoa, dar o sa-ti omori multi neuroni pentru nimic.
acuma nu tre sa cadem in extrema in care medicina e pentru handicapati. daca suntem condusi de niste idioti si ne comportam (f multi dintre noi) ca niste masini tampite de memorat asta nu e vina medicinei.
e una dintre cele mai frumoase si vaste meserii!
cu medicina ti se deschid porti la care nu ajunge decat rar un informatician, politehnist etc. adevarat ca nu in Romania
odata ce ai ajuns medic ai un statut social pe care nu il are un politehnist, informatician etc.
e una dintre cele mai nobile profesii!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests