IN ADEVERINTA DE REZIDENT LA MINE SCRIE DE EXEMPLU ATI.SI CA INTRE 7-15 SE FAC FORMELE SI PE 16 E REPARTITIA.
DACA STIE CINEVA CE ACTE TREBUIE PT DOSAR SI CE PASII TREBUIE URMATI II MULTUMESC

b3 wrote:Pentru centrele non-Bucuresti:
"formele de incadrare se vor efectua in perioada 7-15 decembrie" = actele pentru contractul cu spitalul platitor se depun la spitalul platitor (pe care nu stiu de unde-l aflati, poate v-a zis la repartitia din weekend ? in general este spitalul judetean sau cel de urgenta, daca exista) in perioada asta.
"repartitia pe clinici si coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul DSP-urilor judetene din centrele universitare, in ziua de 16 decembrie 2010"? = pe 16 decembrie va duceti la DSP-ul judetean, eventual si cu o hartie de la spitalul platitor ca v-ati angajat (desi anul trecut n-a fost necesara pentru toata lumea), ca sa va alegeti clinica in care veti face stagiul de baza pe specialitatea aleasa. De ex. pe oftalmo incepeti cu 2 luni de chir generala, apoi 1 an de oftalmo. Alegeti unde o sa faceti anul de oftalmo. Pe gineco se incepe cu 6 luni de gineco apoi altele. Alegeti unde o sa faceti gineco. Se alege in functie de punctaje.
Riley wrote:am inteles ca e in ordinea alfabetica a specialitatilor.
sandreea wrote:Repartitia se va tine in zilele 16, 17 si 20 dec, iar cei de la MS vor decide ce specialitate vine in ce zi (vor afisa informatiile la avizier). La Bucuresti ma refer yrys.
cristina.tipluica wrote:si totusi ...pe ce criterii se alege spitalul platitor (pt bucuresti). am inteles k distanta fata de spitalul unde lucrezi e un criteriu, dar alte "tipsuri"...ar exista o recomandare pentru unul anume....sau in unele locuri se intarzie cu plata salariului............ceea ce cred k e mai important decat distanta.....iar pe de lata parte alegerea spitalului de pregatire cum se face? tot in ordinea punctajului la fel ca la repartitie......toti suntem pusi intr o sala?.....adica e o chestie transparenta, sau ma duc sa aleg........si au ales de fapt altii pentru mine?
...va multumesc
DarkComy wrote:ca sa nu mai vorbim ca pot fi si probleme in acordarea bonurilor de masa la modul "nu se mai acorda" sau "daca nu le ridicati in luna respectiva, atunci treabuie sa faceti o cerere si daca se aproba pe veti primi peste 2-3 luni". e importanta si distanta fata de locul de munca sau casa: daca stati sau aveti spitalul in zona piata sudului doar nu va alegeti platitor tocmai spitalul universitar, sau daca stati in militari sigur nu veti avea chef sa faceti drumuri pana la sf pantelimon sau sf ioan. ganditi-va ca aproape toate hartiile de care veti avea nevoie ca rezidenti le veti lua de la spitalul platitor
ikujjj wrote:dar oare vor fi toti? si cei pe loc si cei pe post? sau separat?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests