md_gr wrote:Eu mai mult de 750 puncte nu cred ca voi lua, am trecut prin putina materie si nici macar nu am trecut bine. O sa citesc pana in ultima zi.
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
clara_luna wrote:Indiferent daca a terminat materia,asta nu inseamna ca o stie perfecteu am mai dat rezi,si va sfatuiesc sa cititi,de cat mai multe ori,oricat ai citi nu ajungi sa stii tot,mai mult de 1 ora de grile pe zi eu consider ca e pierdere de timp...eu fac numai dupa ce imi termin norma impusa de mine pe zi,atunci mai fac si grile putin.Faceti cum considerati!
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
prodezbatere wrote:Asa este cum spui,eu am vorbit in cazul in care vrei o anumita specialitate si un punctaj peste 750!pt doar o promovare...merge si la plisneala!
md_gr wrote:Rezitestu imi da punctaj mai mic decat grilele de rezidentiat din anii precedenti, tind sa cred grilele ant
md_gr wrote:Merge f greu, chiar daca ai memoria buna, eu o am buna, fara metoda mai mult te incurca. Oricum vointa e cea mai importanta.
dr_h wrote:Pai mai am cateva capitole pe care le mai citesc, le termin si sapt viitoare introduc numai grile. Mai trantesc cate un test din toata materia dar ma plictisesc pe la jumate si il termin cu greu... Cand citesc am impresia ca stiu si trec repede repede... Fac un test cu cateva grile dupa fiecare capitol ca sa ma trezesc. Am momente in care zic, hai ca se poate, o sa fie bine si momente cand imi vine sa ma dau cu capul de pereti...![]()
P.S. Din ce-am vazut pe rezitests, ai bagat grile nu gluma, Riley
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests