si mai jos....pauza !

SheldonCooper wrote:Poate cineva din Bucuresti sa-mi spuna cat se face de pe CA Rosetti pana la Univ. Romano-Americana? Pe harta pare cam impresionanta distanta, chiar si luand in calcul lipsa de trafic de duminica dimineata.
md_gr wrote:Subiectele nu stiu cum vor fi, dificultate asemanatoare +/-. O sa vedem duminica.
zubenelgenubi wrote:Voi ati intalnit greseli prin grile? Ok, presupun ca raspunsul e afirmativ... Dar in Harrison? La ce dreaq vrea sa se refere cu "afazie tactila"? Reproduc textul integral: "dispraxia membrelor stangi, afazie tactila in membrele stangi" - in leziunile corpului calos.
larisa2000 wrote:zubenelgenubi wrote:Voi ati intalnit greseli prin grile? Ok, presupun ca raspunsul e afirmativ... Dar in Harrison? La ce dreaq vrea sa se refere cu "afazie tactila"? Reproduc textul integral: "dispraxia membrelor stangi, afazie tactila in membrele stangi" - in leziunile corpului calos.
greseli ???? hmmmm , pai sa vedem ; unul dintre criteriile de a te incadra ca MSOF este sa fii in fibrilatie ventriculara 24 h !!!!!!!!![]()
![]()
asta depaseste orice limita !
sau PaCO2 < 49 sau PaCO2>50 ! cred ca primul era totusi O2
prodezbatere wrote:Astea sunt greseli minore pe langa cele pe care le vor face candidatii la concursul din 21.11.2010.
Riley wrote:vad ca tu chiar te-ai chinuit cu peritonitele alea)
larisa2000 wrote:ha, ce mi-a placut asta ! ( ca taman ce am citit si eu DZ)
hipoglicemia ignorata determinata de hipoglicemie poate fi reversibila prin evitarea hipoglicemiei
tare rau ! imi aduce aminte de "bucura-te bucure cum s-a bucurat bucuroaia..."
anncush wrote:@prodezbatere: probabil ca ai dreptate, dar macar din perlele candidatilor nu se scriu tratate care sa serveasca drept bibliografie la examene nationale...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests