luati unu de comparati listele si puneti numele alora aici
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
Eu as zice ca e mai degraba o eroare de prezentare a presei. Acum m-am uitat la repartitia pe sali (si pana cand a inceput sa nu mai mearga), din Arad era cineva cu 4456.
Nu stiu ce sa zic..dar intr-adevar e ciudat si interesant in acelasi timp.
straja alexandru 4458 B cerere anon. 4459 DJ dragu stefania 4460 B toti 3 au punctaj sub 651. cred ca este acelasi situatia ca anul trecut cand 1 candidat a fost uitat. Mistake by ASP/MS/CNPDS
mai degraba au transpirat subiectele. au facut de 650 ca sa nu bata la ochi
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
eu sunt convinsa ca se mai strecoara cate o "mica eroare" printre cei 4000 si ceva.. spre exemplu cum va explicati ca o persoana care a terminat MG civila , si inca toti 6 anii facuti la cu taxa, acuma e pe listele de armata? se fac "mici artificii de calcul", altfel n-am putea spune ca suntem transparenti...
nu e asa greu de trecut la armata. faci un raport la ministru si daca se accepta aia e
totusi daca nu ai o promisiune foarte serioasa de post e o prostie. ai mai multe sanse cu civila
Ce numar de concurs?...Asta e clasament public am terminat in Bucuresti si ii cam cunosc pe cei care chiar sunt la militara...vroiam sa verificam si noi. Poate e chiar o greseala de redactare, cine stie !!
Doktorita wrote: ii cam cunosc pe cei care chiar sunt la militara
venind din partea unei fete suna chiar misto
(era un banc - saptamana trecuta am facut sex de 2 ori. o data cu plutonul 1 si o data cu plutonul 2)
am fost finut, nu m-am legat de
vroiam