intrebare referitor la hemoragiile digestive,Schwartz
-
- newbie
intrebare referitor la hemoragiile digestive,Schwartz
In bibliografia rezidentiat 2009 la hemoragii digestive sunt paginile 1066-1077,dar de fapt in carte sunt hemoragiile pana la pag 1072 si apoi incepe icterul.Il avem si pe asta pt rez sau doar cap Icter din Harrison(275-281)? merci
-
- newbie
Re: intrebare referitor la hemoragiile digestive,Schwartz
Uite ca am sa-i raspund eu...asta am intrebat si eu anul trecut la intrunirea cu mai marii ce se ocupau de rezi(am dat rezi anul trecut) si ni s-a spus ca intrebarile din icter vor fi facute din capitolul de icter din harri....si ca paginatzia e gresita la HD....dar se pare ca nu a modificat-o nimeni....ideea e ca eu nu am invatzat partea de dupa hemoragii si nici nu am avut surprize.
Bafta la invatzat!
Bafta la invatzat!
-
- newbie
- sandman
- senior
Foarte interesant ca niciunul din cei care se ocupa de tematica pentru rezi nu si-a dat seama de greseala desi a fost cam aceeasi bibliografie si in 2007 si in 2008 si acum in 2009.
Life is good
-
- junior
nici corectarea contestatiilor nu se face cu ochiul ..
) tot prin scanner trec foile

- Teddy
- junior
Oricum indiferent daca veti sari anumite capitole sau le vetzi invatza pe toate, tot vetzi gresi in draci la imbulinat pentru ca asa este normal, asa sunt facute testele; va vetzi intreba: oare ce importanta are ca nu am mai invatzat 2-3 pagini cand eu am fost pacalit prin jocuri de cuvinte???
) . Succes la porcaria asta de examen; adevaratele dezamagiri vor veni ulterior asa ca deocamdata fitzi totushi optimisti!!! 

,,Evenimentele nefaste pentru pacient sunt faste pentru cancer'' Cancerul de colon PD Andronescu sub redactia Angelescu
Consumul de ficat de urs polar provoaca intoxicatie cu vit. A
Atentie posesorii de catzei la Capnocytophagra Canimorsus si Chinodegmi!
Consumul de ficat de urs polar provoaca intoxicatie cu vit. A
Atentie posesorii de catzei la Capnocytophagra Canimorsus si Chinodegmi!