holliday wrote:trebuie sa inveti ceva din imedul asta.
sa nu bagi in seama userii "pierde-vara".
cu cat te ataci mai tare, cu atat te devoreaza mai mijto.
si cand nu mai au de ce sa se ia, se vor lua de gramatica.

Iti multumesc mult pt ce-ai scris.
M-am suparat foarte tare pt ca n-am facut altceva decat sa cer ajutor colegilor mei crezand ca fraiera ca aici chiar ne intelegem si ne putem ajuta unii pe altii. Mi se pare nesimtire cand nu poti ajuta pe cineva pentru ca nu stii sau nu vrei, sa te apuci sa arunci cu pietre si sa ceri socoteala... Eu stiu ca daca n-am cum sa ajut pe cineva am decenta sa tac, nu sa bat campii fara gratie si sa-l fac pe celalalt sa se simta prost... Chiar ma gandeam ca e ceva in neregula cu mine.
In alta ordine de idei am inceput sa pun spatiu dupa semnele de punctuatie, lucru pe care nu l-am facut pana acum pt ca nici nu m-am gandit sa-l fac, si nu mi-a trecut prin cap ca va fi atat de "suparator" pt diverse minti luminate... Trident zicea ca vor rade pacientii de mine daca voi scrie biletele de externare fara spatiile corespunzatoare. As fi preferat sa rada de mine dintr-un motiv atat de stupid decat sa scriu la mana zeci de externari, pt ca intr-un spital al unei capitale din UE la calculator n-au acces decat rezidentii medicilor care lucreaza in cercetare, restul stam in spital si scriem pana nu mai putem.
Iti multumesc tie,lui Trident si unei colege care a fost pentru mine cea mai placuta surpriza de aici pentru ca m-a ajutat.In rest... Sunt profund dezamagita. Nu concuram cu nimeni, nu luam locul nimanui, aveam nevoie de o informatie. De-asta nu merge nimic bine in tara asta si in sistemul sanitar, pt ca rautatea incepe in mod gratuit de la un nivel atat de mic...
Ce nu ma ucide ma face mai puternic.