daniela.55 wrote:Fata de mine comparativ deocamdata nu ai decat un rezidentiat luat.
da' nu-i asa ca face diferenta?

daniela.55 wrote:Fata de mine comparativ deocamdata nu ai decat un rezidentiat luat.
kooksee wrote:daniela.55 wrote:Fata de mine comparativ deocamdata nu ai decat un rezidentiat luat.
kooksee wrote:daniela.55 wrote:Fata de mine comparativ deocamdata nu ai decat un rezidentiat luat.
smith wrote:se cere drept de libera practica, stagiu, mf, cum vreti sa-i spuneti
smith wrote:ce tot ii dai cu posturile si cu interviurile la companii pe post? nimeni nu cere post. se cere drept de libera practica, stagiu, mf, cum vreti sa-i spuneti sau mai bine zis cum vor sa incadreze in lege parti pe care shefii le-au omis.
n-a cerut nimeni sa taie bolnavul pe torace, ca de, el a luat 500 puncte.. tot ce se discuta este ce se intampla cu absolventi ai facultatii, care nu au dreptul nici sa tina o seringa in mana. nu au decat sa inaspreasca conditiile de la licenta sau chiar procentul de promovabilitate la rezi, cata vreme insa conditiile minime sunt indeplinite, trebuie sa se asigure un minim.
Aplaudati-ma
MumaPadurii wrote:@dr.Jol: n-are rost sa vii cu argumente rationale, ca nu ai cu cine
astia clar n-au nici o baza legala, logica sau morala pe care sa lupte, dar ii dau inainte ca e dreptul lor si asa mai departe...
MumaPadurii wrote:smith wrote:se cere drept de libera practica, stagiu, mf, cum vreti sa-i spuneti
Pai nici voi nu stiti ce cereti? Hotarati-va, ca optiunile alea pe care le-ai enumerat sunt destul de diferite. V-ati trezit in al doisprezecelea ceas ca vreti sa faceti si voi ceva, dar nu stiti ce. Si cica nu sunteti patetici.
dandanaua wrote:Si ei au rezidentiatul luat.
Numai ca nu au locuri de pregatire.
daniela.55 wrote:kooksee wrote:daniela.55 wrote:Fata de mine comparativ deocamdata nu ai decat un rezidentiat luat.
deocamdata.Dar timpul nu s-a oprit odata cu examenul asta,nu?
gaurav_singh_md wrote:MumaPadurii wrote:@dr.Jol: n-are rost sa vii cu argumente rationale, ca nu ai cu cine
astia clar n-au nici o baza legala, logica sau morala pe care sa lupte, dar ii dau inainte ca e dreptul lor si asa mai departe...
in a democratic system all u need is money and a willing lawyer to sue anyone. they just want to sue the MS not win the case (very few people actually win against the system).
p.s. fighting the government without strong legal grounds is like fighting a tiger with a Popsicle.
dandanaua wrote:smith wrote:ce tot ii dai cu posturile si cu interviurile la companii pe post? nimeni nu cere post. se cere drept de libera practica, stagiu, mf, cum vreti sa-i spuneti sau mai bine zis cum vor sa incadreze in lege parti pe care shefii le-au omis.
n-a cerut nimeni sa taie bolnavul pe torace, ca de, el a luat 500 puncte.. tot ce se discuta este ce se intampla cu absolventi ai facultatii, care nu au dreptul nici sa tina o seringa in mana. nu au decat sa inaspreasca conditiile de la licenta sau chiar procentul de promovabilitate la rezi, cata vreme insa conditiile minime sunt indeplinite, trebuie sa se asigure un minim.
Aplaudati-ma
kooksee wrote:pentru ca intuiesc ca sunt un model pentru voi sa va invat
eu am dat rezidentiatul de 3 ori
![]()
![]()
dandanaua wrote:Cainele moare de drum lung si Muma Padurii de grija altuia .
MumaPadurii wrote:dandanaua wrote:Cainele moare de drum lung si Muma Padurii de grija altuia .
De ce n-ar trebui sa-mi spun parerea? Poate tara asta ar fi intr-o situatie mai buna daca oamenii n-ar mai fi atat de toleranti cu toate aiurelile.
MumaPadurii wrote:dandanaua wrote:Cainele moare de drum lung si Muma Padurii de grija altuia .
De ce n-ar trebui sa-mi spun parerea? Poate tara asta ar fi intr-o situatie mai buna daca oamenii n-ar mai fi atat de toleranti cu toate aiurelile.
de ce se mai considera examen de rezidentiat promovat? la ce ajuta? si daca nu au locuri ptr toata lumea de ce fabrica atatia doctori? sunt atatea facultati de medicina si atatia bani se duc ptr ca acestea sa functioneze. statul investeste bani ca sa scoata someri cu diploma dupa 6 ani. sa nu mai vorbim de cei ai caror parinti platesc facultatea, dar astia is o mai mica parte. ce sa mai zicem de ocuparea unui post dupa terminarea rezidentiatului...profilaxia la noi se face aproape deloc, mai mult invistim in tratamente scumpe daca, casa de sanatate mai are bani.
smith wrote:Minunat! Lipsa tolerantei: solutia tuturor problemelor. Mumy, nu vrei sa faci tu o petitie sa inceapa baietii aia cu Nobelu' sa premieze si lipsa tolerantei? Sau un Holocaust, ceva..
simonic79 wrote:Buna, sunt si eu in situatia voastra, am promovat ex de rezidentiat dar nu cred ca voi prinde nimic:( sunt de acord sa facem ceva in privinta asta pt ca oricum nu avem absolut nimic de pierdut! mai ales ca in 2005 si 2007 sau suplimentat locurile cu MF...nu vad de ce anul acesta nu se poate face exact la fel!
Pentru cei care nu sunt in situatia noastra doresc sa va felicit pt ca a-ti facut punctaje care va permit sa va luati ceea ce va doriti si as dorii sa nu ne mai judecati pentru ca nu sunte-ti in pielea noastra! asta este am dat-o in bara i se poate intampla oricui!!!de aceea va rog nu ne mai descurajati cu comentarile voastra pentru ca si asa ne simtim aiurea! Va multumesc!
smith wrote:Diferenta intre tine si Hitler e ca el si-a ales rasa ca obiect al intolerantei sale.
dragos_st wrote:kooksee daca nu iti place ideea cu spartul geamurilor la minister poate iti place cea cu spartul capului lui kookse..
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests