suplimentare locuri rezidentiat 2009

de dat il dam, dar il mai terminam ?
gatsby
newbie
newbie

suplimentare locuri rezidentiat 2009

Postby gatsby » Wed Oct 07, 2009 11:28 pm

Am inteles de la surse autorizate-din cadrul organizatiilor osm- ca se va face miting de preotest pt suplimentarea locurilor de rezidentiat, in conformitate cu cerintele locale ale necesarului aprobat de universitati, de 3000 de locuri, insa nu stiu exact data cand se va organiza.poate cineva sa dea mai multe relatii?

Velvet Underground
senior
senior

Re: suplimentare locuri rezidentiat 2009

Postby Velvet Underground » Thu Oct 08, 2009 10:31 am

Pai incearca sa afli de unde ai aflat si informatia aia :D

dr_h
senior
senior

Postby dr_h » Thu Oct 08, 2009 2:19 pm

http://www.comunicatemedia.ro/Protestul ... 29620.html

Am putea lua legatura cu ei sa ne reprezinte, ca banuiesc ca majoritatea care dam rezidentiat anul acesta nu mai avem timp sa ne organizam datorita timpului scurt pana la examen. :help:

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Thu Oct 08, 2009 4:36 pm

La nivelul de pregatire al absoventilor de azi,cred ca sunt prea multe locuri scoase la concurs.Mai mult de 500 de candidati/an, bine prgatiti nu prea participa anual la acest concurs de intrare in rezidentiat!
1000 de candidati(varza) provin de la facultati private,1000 de candidati au un nivel de prgatire de nota 4-5(cei cu taxa),efectiv la acest concurs paticipa in jur de 2000 de candidati anual.

dr_h
senior
senior

Postby dr_h » Thu Oct 08, 2009 4:46 pm

F TARE. MI-ai mai ridicat moralul! :D

razi
senior
senior

Postby razi » Thu Oct 08, 2009 10:19 pm

rezidante wrote:La nivelul de pregatire al absoventilor de azi,cred ca sunt prea multe locuri scoase la concurs.Mai mult de 500 de candidati/an, bine prgatiti nu prea participa anual la acest concurs de intrare in rezidentiat!
1000 de candidati(varza) provin de la facultati private,1000 de candidati au un nivel de prgatire de nota 4-5(cei cu taxa),efectiv la acest concurs paticipa in jur de 2000 de candidati anual.

exista medicina particulara?

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Thu Oct 08, 2009 11:05 pm

credca este numai una....la bucuresti.

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Thu Oct 08, 2009 11:42 pm

razi wrote:exista medicina particulara?

Da, este o alta modalitate de a o lua la $&$& pe bani.

kallyllas
junior
junior

Postby kallyllas » Fri Oct 09, 2009 10:02 pm

cred ca e totusi exagerata aproximarea :) si eu sper sa fie multi varza dar nici chiar asa :))

vokuro
junior
junior

Postby vokuro » Mon Oct 12, 2009 3:07 pm

@rezidante ....vezi ca vorbesti prostii......

http://www.rezidentiat.info/16112008/cl ... 112008.pdf

baga-ti putzin nasul aici si o sa intzelegi despre ce vorbesc.....
de unde ai scos tu 2000 de participanti, cand anul trecut au fost peste 4000?
intzeleg ca vrei sa incurajezi oamenii dar asta nu inseamna ca tre sa o dam in basme.....
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Mon Oct 12, 2009 3:57 pm

mai citeste postul odata
2000 pt ca ceilalti 2000 de obicei sunt varza
pricepi :P
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Mon Oct 12, 2009 7:35 pm

vokuro wrote:@rezidante ....vezi ca vorbesti prostii......

http://www.rezidentiat.info/16112008/cl ... 112008.pdf

baga-ti putzin nasul aici si o sa intzelegi despre ce vorbesc.....
de unde ai scos tu 2000 de participanti, cand anul trecut au fost peste 4000?
intzeleg ca vrei sa incurajezi oamenii dar asta nu inseamna ca tre sa o dam in basme.....

2000 de candidati reali,(nu participanti),Nu toti nuntasii stiu sa danseze :allright:

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Mon Oct 12, 2009 7:37 pm

dr_dr wrote:mai citeste postul odata
2000 pt ca ceilalti 2000 de obicei sunt varza
pricepi :P

si inca cum....varza de aia acra din aprilie :allright:

Dr.Angel
senior
senior

Postby Dr.Angel » Wed Oct 14, 2009 3:43 pm

de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce........... :roll:
mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou........... :?

sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri....... :roll:

concluzia pentru fiecare e o sansa :allright: examenul acesta
Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Wed Oct 14, 2009 9:43 pm

Dr.Angel wrote:de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce........... :roll:
mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou........... :?

sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri....... :roll:

Doamne ce hal de limba romana?te rog sa traduci ce ai vrut sa spui,Dr.Salar :peace:

Dr.Angel
senior
senior

Postby Dr.Angel » Fri Oct 16, 2009 12:30 pm

:lol: .......................s-a si gasit cine sa-mi dea lectii de exprimare.............hai......las-o balta.....dak nu ai inteles inseamna k nu era pt tine............iar cat despre cele 2 cuvinte tastate gresit............ce sa zic nu stau sa citesc de 5 ori cand raspund la un post..........
:devil:

rezidante wrote:
Dr.Angel wrote:de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce........... :roll:

Doamne ce hal de limba romana?te rog sa traduci ce ai vrut sa spui,Dr.Salar :peace:

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Fri Oct 16, 2009 3:48 pm

dr.Angel wrote:dak nu ai inteles inseamna k nu era pt tine............ [...] iar cat despre cele 2 cuvinte tastate gresit............ce sa zic nu stau sa citesc de 5 ori cand raspund la un post..........
dr.Angel, lasand la o parte greselile gramaticale, ideea ta e greu de urmarit cu atatea puncte de suspensie intercalate complet aiurea.
La un "vroiau", "salar", "metrii" si "de-a" mai poti sa mai inchizi ochii si sa zicem ca incerci sa apreciezi ideea. Dar mie cel putin mi-e greu sa inteleg ce-ai vrut sa spui cand vad atatea puncte de suspensie ca-mi joaca in fata ochilor.

Dr.Angel
senior
senior

Postby Dr.Angel » Fri Oct 16, 2009 8:19 pm

ok am inteles ideea, am nimerit in clubul de limba si literatura romana in loc de clubul medicinistilor :devil:

PS:cat despre "de-a"-ul ala chiar imi cer scuze, ala nu trebuia sa apara nici din greseala, despre restu' chiar nu merita deranjul..................... :devil:

dr_h
senior
senior

Postby dr_h » Sat Oct 17, 2009 1:52 pm

exista pm pentru a discuta asemenea polemici infantile. fara suparare,dar nu cred ca interezeaza pe cineva,mai ales ca e total pe langa titlul topicului.

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sat Oct 17, 2009 2:02 pm

Fukitol..... :lol:

snzi
junior
junior

Postby snzi » Sat Oct 17, 2009 4:22 pm

2000 de candidati cat de cat pregatiti pt 1767 de locuri + posturi (altele decat MF) mi se pare ok. Un pic de intrecere e buna! Ne tine in priza! :lol:
Totul o sa fie bine!

dr_agc
junior
junior

Postby dr_agc » Sat Oct 17, 2009 5:28 pm

snzi wrote:2000 de candidati cat de cat pregatiti pt 1767 de locuri + posturi (altele decat MF) mi se pare ok. Un pic de intrecere e buna! Ne tine in priza! :lol:

stai intai sa vedem cati vom fi inscrisi.Cand am fost sa ma inscriu,am observat ca dintre cei care au terminat anul trecut fff multi au venit sa se inscrie din nou,desi uni sunt rezidenti pe unele specialitati dar si pe mf. XXbazooka.gif

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Oct 19, 2009 1:56 am

dr_agc wrote:Cand am fost sa ma inscriu,am observat ca dintre cei care au terminat anul trecut fff multi au venit sa se inscrie din nou,desi uni sunt rezidenti pe unele specialitati dar si pe mf. XXbazooka.gif

cum ai facut statistica asta?
la ochi?

:)
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Rezidentiat 2009”