suplimentare locuri rezidentiat 2009
-
- newbie
suplimentare locuri rezidentiat 2009
Am inteles de la surse autorizate-din cadrul organizatiilor osm- ca se va face miting de preotest pt suplimentarea locurilor de rezidentiat, in conformitate cu cerintele locale ale necesarului aprobat de universitati, de 3000 de locuri, insa nu stiu exact data cand se va organiza.poate cineva sa dea mai multe relatii?
- Velvet Underground
- senior
Re: suplimentare locuri rezidentiat 2009
Pai incearca sa afli de unde ai aflat si informatia aia 

- dr_h
- senior
http://www.comunicatemedia.ro/Protestul ... 29620.html
Am putea lua legatura cu ei sa ne reprezinte, ca banuiesc ca majoritatea care dam rezidentiat anul acesta nu mai avem timp sa ne organizam datorita timpului scurt pana la examen.
Am putea lua legatura cu ei sa ne reprezinte, ca banuiesc ca majoritatea care dam rezidentiat anul acesta nu mai avem timp sa ne organizam datorita timpului scurt pana la examen.

- rezidante
- senior
La nivelul de pregatire al absoventilor de azi,cred ca sunt prea multe locuri scoase la concurs.Mai mult de 500 de candidati/an, bine prgatiti nu prea participa anual la acest concurs de intrare in rezidentiat!
1000 de candidati(varza) provin de la facultati private,1000 de candidati au un nivel de prgatire de nota 4-5(cei cu taxa),efectiv la acest concurs paticipa in jur de 2000 de candidati anual.
1000 de candidati(varza) provin de la facultati private,1000 de candidati au un nivel de prgatire de nota 4-5(cei cu taxa),efectiv la acest concurs paticipa in jur de 2000 de candidati anual.
- dr_h
- senior
F TARE. MI-ai mai ridicat moralul! 

-
- senior
rezidante wrote:La nivelul de pregatire al absoventilor de azi,cred ca sunt prea multe locuri scoase la concurs.Mai mult de 500 de candidati/an, bine prgatiti nu prea participa anual la acest concurs de intrare in rezidentiat!
exista medicina particulara?
- gaurav_singh_md
- elder
credca este numai una....la bucuresti.
- dr_
- elder
razi wrote:exista medicina particulara?
Da, este o alta modalitate de a o lua la $&$& pe bani.
- kallyllas
- junior
cred ca e totusi exagerata aproximarea
si eu sper sa fie multi varza dar nici chiar asa
)

-
- junior
@rezidante ....vezi ca vorbesti prostii......
http://www.rezidentiat.info/16112008/cl ... 112008.pdf
baga-ti putzin nasul aici si o sa intzelegi despre ce vorbesc.....
de unde ai scos tu 2000 de participanti, cand anul trecut au fost peste 4000?
intzeleg ca vrei sa incurajezi oamenii dar asta nu inseamna ca tre sa o dam in basme.....
intzeleg ca vrei sa incurajezi oamenii dar asta nu inseamna ca tre sa o dam in basme.....
Verum est, quod legitur, fronte capillata, sed plerumque sequitur occasio clavata.
- dr_dr
- elder
mai citeste postul odata
2000 pt ca ceilalti 2000 de obicei sunt varza
pricepi
pricepi

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

- rezidante
- senior
vokuro wrote:@rezidante ....vezi ca vorbesti prostii......
2000 de candidati reali,(nu participanti),Nu toti nuntasii stiu sa danseze

- rezidante
- senior
dr_dr wrote:mai citeste postul odata
pricepi
si inca cum....varza de aia acra din aprilie

- Dr.Angel
- senior
de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce...........
mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou...........
sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri.......
concluzia pentru fiecare e o sansa
examenul acesta

mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou...........

sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri.......

concluzia pentru fiecare e o sansa

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie
- rezidante
- senior
Dr.Angel wrote:de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce...........![]()
mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou...........![]()
sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri.......![]()
concluzia pentru fiecare e o sansaexamenul acesta
Doamne ce hal de limba romana?te rog sa traduci ce ai vrut sa spui,Dr.Salar

- Dr.Angel
- senior

rezidante wrote:Dr.Angel wrote:de obicei cei care lucreaza de ani buni......aproape termina rezidentiatul si se gandesc k poate iau ceva m bun........stiu cativa care erau pe laborator si vroiau psihi sau erau pe interne si vroiau laborator........cu familii..........dar care au decis sa mai incerce...........![]()
mai sunt cei care au ales intre timp sa faca altceva, de ex. reprezentatn medical si care au tras destul cu plimbarile pt salar si pe ultima suta de metrii obositi au decis sa invete si sa de-a din nou...........![]()
sau cei care sunt foarte stresati, mai mult decat trebuie si desi stiu, se pierd............in timp sau decaleaza raspunsuri.......![]()
concluzia pentru fiecare e o sansaexamenul acesta
Doamne ce hal de limba romana?te rog sa traduci ce ai vrut sa spui,Dr.Salar
- Calico
- addicted
dr.Angel, lasand la o parte greselile gramaticale, ideea ta e greu de urmarit cu atatea puncte de suspensie intercalate complet aiurea.dr.Angel wrote:dak nu ai inteles inseamna k nu era pt tine............ [...] iar cat despre cele 2 cuvinte tastate gresit............ce sa zic nu stau sa citesc de 5 ori cand raspund la un post..........
La un "vroiau", "salar", "metrii" si "de-a" mai poti sa mai inchizi ochii si sa zicem ca incerci sa apreciezi ideea. Dar mie cel putin mi-e greu sa inteleg ce-ai vrut sa spui cand vad atatea puncte de suspensie ca-mi joaca in fata ochilor.
- Dr.Angel
- senior
ok am inteles ideea, am nimerit in clubul de limba si literatura romana in loc de clubul medicinistilor
PS:cat despre "de-a"-ul ala chiar imi cer scuze, ala nu trebuia sa apara nici din greseala, despre restu' chiar nu merita deranjul.....................

PS:cat despre "de-a"-ul ala chiar imi cer scuze, ala nu trebuia sa apara nici din greseala, despre restu' chiar nu merita deranjul.....................

- dr_h
- senior
exista pm pentru a discuta asemenea polemici infantile. fara suparare,dar nu cred ca interezeaza pe cineva,mai ales ca e total pe langa titlul topicului.
- gaurav_singh_md
- elder
Fukitol..... 

- snzi
- junior
2000 de candidati cat de cat pregatiti pt 1767 de locuri + posturi (altele decat MF) mi se pare ok. Un pic de intrecere e buna! Ne tine in priza! 

Totul o sa fie bine!
- dr_agc
- junior
snzi wrote:2000 de candidati cat de cat pregatiti pt 1767 de locuri + posturi (altele decat MF) mi se pare ok. Un pic de intrecere e buna! Ne tine in priza!
stai intai sa vedem cati vom fi inscrisi.Cand am fost sa ma inscriu,am observat ca dintre cei care au terminat anul trecut fff multi au venit sa se inscrie din nou,desi uni sunt rezidenti pe unele specialitati dar si pe mf.

- Chingachgook
- addicted
dr_agc wrote:Cand am fost sa ma inscriu,am observat ca dintre cei care au terminat anul trecut fff multi au venit sa se inscrie din nou,desi uni sunt rezidenti pe unele specialitati dar si pe mf.
cum ai facut statistica asta?
la ochi?

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...