dr_bang wrote:irelevant. daca nu vrei sa te deprimi inchide topicul. sau citeste-l pe ala de anul trecut.
rezi wrote:eu sunt la subiectul 35! sincer! oare am sanse?
invatacel wrote:rezi wrote:eu sunt la subiectul 35! sincer! oare am sanse?
depinde a cata oara ai ajuns la sub 35;)
marmotul wrote:rezi, mai ai de lucru la gramatica...
acum serios, daca esti la sub 35 doar , pune mina si trage tare, ca timp ai ceva ceva. ai un avantaj- ai mintea odihnita.
fa-ti un orar- cu un nr de subiecte de citit intr-o zi. 4 de exemplu, ar fi ok. renunta la ceva ore de somn in timpul noptii si dormi la prinz- asa iti imparti ziua in 2 zile de invatat. renunta la subiectele pe care nu le pricepi sau care nu iti plac si treci mai departe, ca daca la final stii 35-40 de subiecte bine e ok. daca tii ritmul si reusesti sa treci de 2 ori prin materie si mai faci si ceva grile ai sanse la un loc bunisor. bafta
ps- eu mai sus am facut misto, am dat rezi anul trecut
rezi wrote:marmotul wrote:rezi, mai ai de lucru la gramatica...
acum serios, daca esti la sub 35 doar , pune mina si trage tare, ca timp ai ceva ceva. ai un avantaj- ai mintea odihnita.
fa-ti un orar- cu un nr de subiecte de citit intr-o zi. 4 de exemplu, ar fi ok. renunta la ceva ore de somn in timpul noptii si dormi la prinz- asa iti imparti ziua in 2 zile de invatat. renunta la subiectele pe care nu le pricepi sau care nu iti plac si treci mai departe, ca daca la final stii 35-40 de subiecte bine e ok. daca tii ritmul si reusesti sa treci de 2 ori prin materie si mai faci si ceva grile ai sanse la un loc bunisor. bafta
ps- eu mai sus am facut misto, am dat rezi anul trecut
mersi mult de sfat! pana acum la 20 de sub am facut si grilele. zici sa nu invat 10 sub deloc? tu cum ai invatat? la 3-4 zile dupa ce am invatat un subiect am impresia k l-am uitat! dak incerc sa fac grile putine le mai stiu!
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests