nu stiu dc m-am facut inteleasa

stie cineva daca e adevarat..m-ar interesa eventual dc scrie undeva despre asta...oficial....
ms
Dr.Angel wrote:se poate.........am m postat pe undeva asta; daca ai nota m mare decat ultima nota luata de rezidentii pe specialitatea/oras respectiv. E de umblat sa zici k nu "te potrivesti" si ai o arie de unde poti alege, specialitati inrudite, desi unele locuri poti alege orice, numai sa ai punctaj bun (teoretic)
sokie wrote:Dr.Angel wrote:se poate.........am m postat pe undeva asta; daca ai nota m mare decat ultima nota luata de rezidentii pe specialitatea/oras respectiv. E de umblat sa zici k nu "te potrivesti" si ai o arie de unde poti alege, specialitati inrudite, desi unele locuri poti alege orice, numai sa ai punctaj bun (teoretic)
doar orasul respectiv?nu se raporteaza la toata tara? adica dak vrei alta specialitate in bucuresti se ia in considerare ultimul punctaj la specialitatea respectiva DOAR pe bucuresti?
raluca_doc wrote:sokie wrote:Dr.Angel wrote:se poate.........am m postat pe undeva asta; daca ai nota m mare decat ultima nota luata de rezidentii pe specialitatea/oras respectiv. E de umblat sa zici k nu "te potrivesti" si ai o arie de unde poti alege, specialitati inrudite, desi unele locuri poti alege orice, numai sa ai punctaj bun (teoretic)
doar orasul respectiv?nu se raporteaza la toata tara? adica dak vrei alta specialitate in bucuresti se ia in considerare ultimul punctaj la specialitatea respectiva DOAR pe bucuresti?
nu, se ia in considerare ultimul punctaj pe tara la specialitatea respectiva
BLODR wrote:well..aici m ai cam incuiat..nu stiu..eu am auzit de la o prietena de a noastra comuna care e si ea rezi p derma..asa ca imi pare rau ca nu pot sa t ajut mai mult...dar,sincer eu zic ca s poate...ti am zis...daca dai un pic din coate..
sokie wrote:BLODR wrote:well..aici m ai cam incuiat..nu stiu..eu am auzit de la o prietena de a noastra comuna care e si ea rezi p derma..asa ca imi pare rau ca nu pot sa t ajut mai mult...dar,sincer eu zic ca s poate...ti am zis...daca dai un pic din coate..
msi! ma gandeam eu ca datul din coate ajuta mult si face aproape orice posibil...eu ma refeream la situatia "legala"....ideea era dak trebuie sa fie specialitati inrudite si care sunt clasele acestea....daca stie cineva...
BLODR wrote:daca ai ceva pile s poate...anu trecut o colega de a mea a avut nota mai mica,a luat pediatrie si apoi s a mutat pe derma...asa ca nk nu e imposibil...tre s stii unde si cu cine s vb..
raluca_doc wrote:sokie wrote:BLODR wrote:well..aici m ai cam incuiat..nu stiu..eu am auzit de la o prietena de a noastra comuna care e si ea rezi p derma..asa ca imi pare rau ca nu pot sa t ajut mai mult...dar,sincer eu zic ca s poate...ti am zis...daca dai un pic din coate..
msi! ma gandeam eu ca datul din coate ajuta mult si face aproape orice posibil...eu ma refeream la situatia "legala"....ideea era dak trebuie sa fie specialitati inrudite si care sunt clasele acestea....daca stie cineva...
nu, legal nu trebuie sa fie specialitati inrudite. poti sa iti alegi ORICE specialitate care era disponibila la momentul la care ai ales tu.
raluca_doc wrote:sokie wrote:Dr.Angel wrote:se poate.........am m postat pe undeva asta; daca ai nota m mare decat ultima nota luata de rezidentii pe specialitatea/oras respectiv. E de umblat sa zici k nu "te potrivesti" si ai o arie de unde poti alege, specialitati inrudite, desi unele locuri poti alege orice, numai sa ai punctaj bun (teoretic)
nu, se ia in considerare ultimul punctaj pe tara la specialitatea respectiva
lanaiba wrote:BLODR wrote:daca ai ceva pile s poate...anu trecut o colega de a mea a avut nota mai mica,a luat pediatrie si apoi s a mutat pe derma...asa ca nk nu e imposibil...tre s stii unde si cu cine s vb..
daca dai din coate da, se poate. stiu si eu o fata care a luat urgente anul trecut parca cu 620 si ceva si dupa 6 luni s a mutat pe pediatrie, cica din motive medicale(nu ca ar avea vreo unul).
anita1983 wrote:Am luat dermatologie pe cluj,..dar nu sunt sigura ca a fost cea mai buna alegere. Daca exista cineva care a dorit dermatologie si nu a reusit si a luat pediatrie sau cardiologie il/o rog sa ma contacteze..astept raspuns cat de repede posibil
sokie wrote:offtopic: stiti cumva care sunt spitalele pregatitoare pe ATI in Bucuresti?![]()
msi!!
vampyblue wrote:dupa 3 ore de sunat in continuu la minister mi-a raspuns o cucoana racita cobza si mi-a zis ca NU se poate schimba decat daca am chef sa dau iar rezi..ca de aia am avut cateva zile in plus (duminica-miercuri) ca sa ne gandim bine...bla bla bla bla..![]()
i-am zis ca altii au putut si ea a zis ca altii da noi nu mai avem dreptul asta![]()
![]()
idei?
raluca_doc wrote:vampyblue wrote:dupa 3 ore de sunat in continuu la minister mi-a raspuns o cucoana racita cobza si mi-a zis ca NU se poate schimba decat daca am chef sa dau iar rezi..ca de aia am avut cateva zile in plus (duminica-miercuri) ca sa ne gandim bine...bla bla bla bla..![]()
i-am zis ca altii au putut si ea a zis ca altii da noi nu mai avem dreptul asta![]()
![]()
idei?
pentru asta cred ca tre sa le multumim celor cu plangerea la DNA!!!!!! mersi, fratilor, ne-ati aranjat!
giacarangi wrote:Ce scria pe site-ul oficial nu se refera doar la specialitatea aleasa in cadrul teleconferintei?? Adica la teleconferinta nu ai voie sa te razgandesti, eu asa am inteles si cred ca e bine. Schimbarea specialitatii pe motive medicale sau alte motive cred ca e cu totul altceva si nu au cum sa te opreasca decat daca s-a dat de curand vreo noua lege care interzice asta. Desi in Romania orice se poate.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests