Rezidentiat in Timisoara
- darknee
- newbie
Re: Rezidentiat in Timisoara
Optimus, multumesc. Ideea e ca eu sunt rezidenta pe chiru plastika, si tantile alea de la asp m-au pus sa aleg intre chiru 1 sau 2 de la judetean, nici vorba de cfr, municipal sau altceva...acum chiar nu stiu ce sa fac...ca nu vreau sa ma sustrag de la prea frumoasa munca de scrib, dar nici sa vad sala o data la luna...asa ceva pot face in orasul meu natal, sibiu..ba paote acolo as putea lucra si pe plastika din primul an...Profu coordonator, e Prof.Bratu pe plastika, si Teodorescu pe generala.. .oare pt detasare am nevoie de acordul ambilor sau numai a prof de plastika? help me pls..chiar nu stiu ce sa fac...
-
- elder
[quote="darknee"]Optimus, multumesc. Ideea e ca eu sunt rezidenta pe chiru plastika, si tantile alea de la asp m-au pus sa aleg intre chiru 1 sau 2 de la judetean, nici vorba de cfr, municipal sau altceva...acum chiar nu stiu ce sa fac...ca nu vreau sa ma sustrag de la prea frumoasa munca de scrib, dar nici sa vad sala o data la luna...asa ceva pot face in orasul meu natal, sibiu..ba paote acolo as putea lucra si pe plastika din primul an...Profu coordonator, e Prof.Bratu pe plastika, si Teodorescu pe generala.. .oare pt detasare am nevoie de acordul ambilor sau numai a prof de plastika? help me pls..chiar nu stiu ce sa fac...[/quot
eu imi amintesc ca la repartitzie ni s-a spus ca in cazul in care incepem cu altmodul decat cel d baza (specialitatea) ar fi necesar acordul ambilor profi.
eu imi amintesc ca la repartitzie ni s-a spus ca in cazul in care incepem cu altmodul decat cel d baza (specialitatea) ar fi necesar acordul ambilor profi.
-
- newbie
Salutare si craciun fericit tuturor! Stiu ca sunt un pic pe langa subiect dar am zis sa nu mai deschid si eu un topic...So eu inca mai caut chirie+colega de impartit
...daca stiti ceva/pe cineva...va rog frumos sa ma anuntati si pe mine.
mentionez ca sunt foarte,foarte linistita...

mentionez ca sunt foarte,foarte linistita...