Lizz22 wrote:nicoletaghe wrote:am ramas f surprinsa sa gasesc in grilele care au picat la rezi2007 o grila de pe resitest2008: cea cu "grupa a VI a gravidelor de risc crescut" si e cuv cu cuv ca cea de pe site!
e posibil sa pice la rezi si cateva din grilele de pe site-ul rezitest? sau a pus cineva grila pe site din sub rezi2007? anul trecut era grila asta pe site?
poate or mai fi si altele si n-am gasit io! voua vi s-a intamplat sa va pice grile la rezi din cele de pe rezitest sau cel putin f asemnatoare?
eu fac dupa fiecare capitol invatat grilele d p rezitests...si pot sa zic ca nu numai o sg intrebare mi s-a parut "dubioasa".vazut si sub din iunie si p cele din toamna....si mi s-au parut destul d asemanatoare cu cele d p rezitests.
nu sunt indentice...dar...diferente f f mari..n-au d unde sa fie (parerea mea),mai ales ca sunt facute cam la litera cartii...
ceea c as vrea sa aflu este...cam cat d concordante au fost rezultatele voastre (ale celor care atzi dat) cu punctajele/procentajele p care le realizati p site?
La mine a fost cam acelasi rezultat.Normal ca acasa stai mai relaxat si de multe ori iese punctaj mai bun ca atunci cand esti in sala de examen gandindu-te ca de asta depinde viitorul tau.Eu vara trecuta am facut si grile de pe etim.ro si de pe rezitests,dar nu exagerat de multe,adica dupa ce citeam un subiect faceam cam 100 de grile.Conteaza si puterea de concentrare cand citesti...si facand grile iti mai pui la punct detalii care la prima vedere nu pareau prea importante.
In general pe rezitests faceam 800 si putin la grile,cu unele exceptii...iar la examen am facut 762 si din cauza afurisitelor de buline.Mare grija ca atunci cand faceti buline sa va uitati la intrebarea corespunzatoare,nu la altele,se mai intampla de emotie....