3201 DJ RADUTI F. MARIANA ROXANA SALA JA-103 UNIV. POLITEHNICA BUCURESTI - FACULTATEA DE TRANSPORTURI
Splaiul Independentei nr. 313
andy gavrilescu wrote:gaurav_singh_md wrote:fata cu 912 a fost in sala A-500 (name starts with R) in complex leu A.....
.
Raduti Roxana
yra wrote:poate sa-mi spuna si mie cinva unde ma situez cu 659???
anul trecut eram la 2100 sper ca anul asta sa fiu mai sus
macar o med muncii sau expertiza med ca prind doar speranta moare ultima
yra wrote:mersi mult ca eu spre deosebire de alti nu stiu sa umblu in excel
lanaiba wrote:gaurav pls ..cate punctaje ai peste 800?
Insomnia wrote:andy gavrilescu wrote:gaurav_singh_md wrote:fata cu 912 a fost in sala A-500 (name starts with R) in complex leu A.....
.
Raduti Roxana
o sa ajung sa o visez pe raduti asta sireacao fi blonda sau bruna?
lanaiba wrote:din atatia utilizatori online nu mai posteaza nimeni rezultate din sali? sa avem macar jumatate.
emilia_dr wrote:A..tu erai chinuitul cu "avem nevoie de 3 martori"Eu am fost ciumpalaca care nu a terminat de imbulinat
andy gavrilescu wrote:gaurav_singh_md wrote:fata cu 912 a fost in sala A-500 (name starts with R) in complex leu A.....
.
Scrintina wrote:Ma poate lamuri si pe mine cineva ?As vrea sa stiu cum se face departajarea intre cei care au acelasi punctaj....de exemplu daca sunt 7 oameni cu 740...cum se stabileste punctajul ponderat ...?![]()
Dr.Angel wrote:mai da s-a invata lumea k intra pt prima data si baga direct intrebarea...........ce-i cu lenea asta? nu stiti sa cautati prin restul postarilor k majoritatea intrebarilor isi gasesc raspuns...........
Dr.Angel wrote:aseara...de fapt cam toata noaptea am petrecut-o pe tren........si primu' lucru cand am ajuns acasa a fost sa intru pe imeddar n-am rezistat prea mult si am omis-o pe "tanti" pana spre seara asta cand m-am trezit
vokuro wrote:credetzi ca cu 591 se ia ceva? LOL
vokuro wrote:credetzi ca cu 591 se ia ceva? LOL
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests