NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII

schimbarea schimbarii...
AvLee
elder
elder

Re: NEGOCIERI MINISTERUL SANATATATII

Postby AvLee » Sat Oct 18, 2008 1:16 pm

In primul rand reportajul de la realitatea e incomplet. Antena 3 a transmis mai mult din interviu.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

woody
senior
senior

Postby woody » Sat Oct 18, 2008 1:17 pm

pe bune ca nico o sa profite de toate portitele asa mai bine paza buna dc tot fuseram asa de slabi deingeri si la un simplu bau bau sa dus naibii protestu

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Sat Oct 18, 2008 1:19 pm

Cea mai tare a fost faza cu amanarea protestului! :hate: Curios ca, blonda (scuze, nu stiu cine e) cand a fost intrebata daca se mai tine protestul a spus un "nu" hotarat, abia apoi a intervenit reprezentantul absolventilor (cred ca el era) si a spus ca doar se amana daca la viitoarea runda de negocieri nu se ajunge la o intelegere.

Cred ca cei din MS spera ca daca amanam protestul nu vom mai reusi sa ne mobilizam si pot sa faca atunci cum vor ei. Cel mai rau lucru ar fi amanarea acestui protest, e clar ca cei din MS nu mai au nevoie de asa ceva.

Poate apare cineva care a fost la negocieri sa ne spuna exact cum sta treaba.

Si, pana la urma...cand e data concursului?!?

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 18, 2008 1:20 pm

AvLee ce a zis pe antena 3? mai mult?
Muntele formeaza omul si marea formeaza sufletul

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Sat Oct 18, 2008 1:23 pm

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 18, 2008 1:25 pm

lanaiba wrote:AvLee ce a zis pe antena 3? mai mult?

Au explicat ca ministerul a incercat sa arunce " gaina moarta" in curtea universitatilor. A mai citat declaratile V.A. referitoare la posibilitatea pregatirii a inca 600 de rezidenti. A fost intrebat daca 600 de fiecare centru sau la nivel national.

In fine a explicat ca universitatile au trimis lista cu mai multe locuri dar ca ministerul a zis nu din diferite motive.Si a dat de inteles ca se asteapta o noua consultare minister-universitati asupra nr de locuri.(asta am inteles eu)

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 18, 2008 1:28 pm

senchiu!

markus33
junior
junior

Postby markus33 » Sat Oct 18, 2008 1:31 pm

super tare blonda de la realitatea :D scuze, nu am nimic personal cu ea, dar era pierduta in spatiu
deci rezidentii au obtinut niste amarate de sporuri, iar cei care vor sa devina rezidenti au obtinut un mare mare balon de sapun :)

dr.danna
junior
junior

Postby dr.danna » Sat Oct 18, 2008 1:31 pm

lanaiba wrote:senchiu!

Mare fas! Nici una nici alta! 78 de locuri pt o mare de absolventi! Nici macar amanare cum vehicul cineva pe forum mai devreme! :( Ii asteptam pe acei care au fost la negocieri sa spuna ceva concret!

mihaij
senior
senior

Postby mihaij » Sat Oct 18, 2008 1:33 pm

oprescu a recunoscut la turcescu in 2004 ca au amanat rezidentiatul pentru ca le era frica de scandal

viewtopic.php?f=17&t=1595&p=30670

folositi momentul ca alte alegeri cu rezidentiat nu mai prindeti curand :devil: contactati-va negociatorii

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Sat Oct 18, 2008 1:36 pm

bun, pe cand viitoarele negocieri pt suplimentare?
Si inca ceva...sper ca rezidentii si "absolventii" vor face front comun si la urmatoarele discutii...

markus33
junior
junior

Postby markus33 » Sat Oct 18, 2008 1:38 pm

pai acum au facut front comun?? rezidentii au obtinut ceva chiar daca e foarte putin
dar absolventii ce au obtinut? 78 de locuri?? de rasul lumii

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Sat Oct 18, 2008 1:39 pm

dr.danna wrote:
lanaiba wrote:senchiu!

Mare fas! Nici una nici alta! 78 de locuri pt o mare de absolventi! Nici macar amanare cum vehicul cineva pe forum mai devreme! :( Ii asteptam pe acei care au fost la negocieri sa spuna ceva concret!

Acum...sa fim corecti, ca daca nu se mobiliza lumea, nu se obtineau nici cele 146+78 de locuri, nici amanare de o saptamana...Evident, toti vrem mai mult, dar nu e chiar un fas ce s-a obtinut. Pt ca asa, si daca s-ar obtine 300-500 de locuri tot s-ar mai gasi cineva care sa spuna ca nu e suficient.

Mie nu mi-a placut deloc faza cu amanarea protestului :(

Sper sa apara cat mai rapid cineva care a participat la sedinta sa ne spuna exact ce s-a discutat.

woody
senior
senior

Postby woody » Sat Oct 18, 2008 1:39 pm

mihaij wrote:oprescu a recunoscut la turcescu in 2004 ca au amanat rezidentiatul pentru ca le era frica de scandal

viewtopic.php?f=17&t=1595&p=30670

folositi momentul ca alte alegeri cu rezidentiat nu mai prindeti curand :devil: contactati-va negociatorii

eu imi bat gura de dimineata dar nimeni nu intelege

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Sat Oct 18, 2008 1:40 pm

terminati mai cu 78 de locuri...nu a zis nimeni nimi oficial de 78 de locuri. S-a zis doar ca vor fi noi negocieri. Ce o sanatos la cap ar putea sa iasa de la negocieri cu 78 de locuri obtinute....eu ma incuiam in buda MS daca mi s-ar fi intamplat asa ceva

Allyscha
junior
junior

Postby Allyscha » Sat Oct 18, 2008 1:43 pm

informatii primite:

's-au obtinut 78 de locuri si cei din minister au dat vina pe universtiati, cum ca nu au trimis mai multe locuri, astfel daca universitatile vor trimite pana miercuri locurile care pot fi suplimentate, atunci vor suplimenta in functie de necesarul de medici
legat de amanare, ramane examenul pe data de 16.10, daca se amana pentru data de 07.12.2008 atunci va trebui sa incepem serviciul (cei care promoveaza examenul) din 01.02.2008 si ministru a adus in discutie posibilitatea ca reprezentantii sa fie dati in judecata de catre cei nemultumiti si asa i-a intimidat pe reprezentanti.
miercuri urmeaza o noua runda de negocieri'
...una dose di veleno che poi
dentro di me non basta mai...

markus33
junior
junior

Postby markus33 » Sat Oct 18, 2008 1:45 pm

cum zicea fata aceea la interviu ?

"s-au obtinut discutii"

:D

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Sat Oct 18, 2008 1:51 pm

N-ar fi rau ca protestul sa se tina totusi maine... doar sa ii ajute la calcularea locurilor.
N-ar putea sa ne reproseze nimeni nimic...nici ei nu joaca corect..

airoh
newbie
newbie

Postby airoh » Sat Oct 18, 2008 1:51 pm

NU RENUNTATI LA PROTEST !!!

CU CAT NE TIN MAI MULT IN NEGOCIERI SI NU IN STRADA CU ATAT VOM CEDA PSIHIC MAI REPEDE SI VOM ACCEPTA ORICE !!!!!

NU RENUNTATI !!!!
LUNI NOI CEI DIN CLUJ, IASI , BRASOV VREM SA VA VEDEM IN STARAD !!!
NU NE DEZAMAGITI !!!!

lucaibar
junior
junior

Postby lucaibar » Sat Oct 18, 2008 1:53 pm

Sincer...nu cred ca mai invata careva de ceva vreme incoace ...fiind cu gandul la negicierile lu' peste! Poate vor suplimenta ..poate nu ...dar timpul pierdut cine masa il mai da inapoi? Marea majoritate si-au iesit din ritm ....poate nu si cei care au net si televizor :!: .... BAI cereti amanare!
Trebuie sa vrei, sa poti, sa faci, ceeace uneori pare a fi imposibil !

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 18, 2008 1:54 pm

S-ar putea ca acuma sa dea multe locuri Bucurestiului ca sa nu iasa cei de aici in strada!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 18, 2008 1:57 pm

STIRE PE RADIO ROMANIA ACTUALITATI

VIITORI REZIDENTI AU RENUNTAT LA PROTEST PENTRU CA S-A APROBAT SUPLIMENTAREA NR DE LOCURI

Deci amenintarile cu datul in judecata de catre cei nemultumiti de amanare sunt cea mai mare prostie.Pe ce motiv daune morale? Pentru asta trebuie hartie de la psihi ca au suferit depresie ce-a ce-i face automat inapti pentru sustinerea examenului de rezidentiat. Sa vad care va avea tupeul sa incerce asa ceva.

Fratilor nu va lasati intimidati de o asemenea prostie.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 18, 2008 1:59 pm

Fratilor.........astia suntem cu astia ne mandrim
Cum draq sa ii dam in judecata.........e absurd.........intr-o luna de salariu stam........
Bataie de joc..........clar............
Imi pare sincer rau ca isi pierd timpul pt ...asemena oameni........daca eram uniti....daca ...am fi acceptat toti ca in kktul asta nu mai conteaza propriile dorinte nu s-ar fi ajuns aici.
Ei au incercat si-au pierdut timpul....SOARECII DE BIBLIOTECA :crazyeyes: :crazyeyes: au invatat si o sa se lafaie downtown.gif ...in locuri.....si mai si vin sa isi dea cu parerea ca ei vor ..si ei nu vor....Daca NICO a citit pe forum normal ca i-a facut psihic.Ca sigur ieseau SORICARII sa dea in judecata... :hate: :hate:

femei de moravuri usoare DE POLITICIENI ...........femei de moravuri usoare.......... 3some.gif 3some.gif 3some.gif
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

maximus_unic

Postby maximus_unic » Sat Oct 18, 2008 2:02 pm

nu mi vine sa cred ca am renuntat asa usor.era clar ca vroiau sa evite scandalul(protestul de luni) si au aruncat cu promisiuni (nici astea prea multe) iar noi am luat-o de buna.de ce s-a amanat protestul? pt niste promisiuni? puteam iesi si luni ca sa aratam ca suntem hotarati.asa am amanat pana joi cand iar ne vor face iar promisiuni si invitatii la o noua runda de negocieri si uite asa se va apropia examenul si nu mai iese nimeni la proteste cu o saptamana inaintea examenului.si asa a obtinut Nico ce a vrut.evitarea scandalului.incepusem sa cred ca vom obtine ceva dar dupa ce am vazut azi mi am dat seama ca suntem prea pacalici.ne meritam soarta.si cand te gandesti ca mai vroiam sa vin si eu luni in Bucuresti la protest.nu facem nimic asa,nu stim sa speculam momentul foarte bun de an electoral.pacat.cum poti mai tata sa amani protestul pt niste promisiuni de 2 lei.faci atata caz si cand intri la negociat uiti de ce ai intrat.sunt dezamagit de negocitorii nostri.nu trebuia cedat.luni trebuia protest ca sa vada ca nu ne poate duce cu zaharelul si sa vezi ca dupa protest nu ne chemau la discutii tocmai joi (cand ne vor mai chema,asta in cazul fericit, iar la o noua runda tocmai marti saptamana viitoare) ci imediat dupa protest a 2 a zi.pacat.ce incepuse promitator s-a terminat inainte de a incepe.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sat Oct 18, 2008 2:02 pm

Alexul wrote:terminati mai cu 78 de locuri...nu a zis nimeni nimi oficial de 78 de locuri. S-a zis doar ca vor fi noi negocieri. Ce o sanatos la cap ar putea sa iasa de la negocieri cu 78 de locuri obtinute....eu ma incuiam in buda MS daca mi s-ar fi intamplat asa ceva

au zis clar la declaratii cei care au fost acolo k-au obtinut 78locuri si promisiuni!!!! :hate:
promisiuni si o noua renegociere joi!!!
restu nu a inteles nimeni nimic!!!
mai ales de ce au suspendat protestullll!!!!!!??????????? :shock: :shock:
si la sfarsit, mamotaaa....

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 18, 2008 2:05 pm

ce porcarie. nu i da nimeni in judecata pt amanare. ar tbui sa i dam in judecata pt neregulile cu locurile! nu de amanare.
baga i ash undeva

airoh
newbie
newbie

Postby airoh » Sat Oct 18, 2008 2:05 pm

NU RENUNTATI LA PROTEST !!!

CU CAT NE TIN MAI MULT IN NEGOCIERI SI NU IN STRADA CU ATAT VOM CEDA PSIHIC MAI REPEDE SI VOM ACCEPTA ORICE !!!!!

NU RENUNTATI !!!!
LUNI NOI CEI DIN CLUJ, IASI , BRASOV VREM SA VA VEDEM IN STRADA
!!!
NU NE DEZAMAGITI !!!!

doctor_brus
newbie
newbie

Postby doctor_brus » Sat Oct 18, 2008 2:07 pm

salut,
legat de amanare, directorul din msp marcela iordache spunea ca pierdem o luna de salar, defapt incepem reziul numai in februarie si asta inseamana ca o s fim platiri din februarie, nu lucram o luna gratis si daca obtinem locuri mai multe( macar 500) nu mai conteaza o luna avand in vedere ca o sa castigam un an o mare parte dintre noi.
sunt cativa care comenteaza pt ca se plictisecs de stat ascunsi in casa si se leaga de cei care au muncit cu adevarat, bine sau rau mai avem 200 de locuri fata de ce s-a anuntat initial si sunt sigur ca mai obtinem, imp este sa nu ne lasam.
noi iesim iara la cluj daca este nevoie
vrem 1000 de locuri si amanarea pana pe 07.12.2008

cloramina
junior
junior

Postby cloramina » Sat Oct 18, 2008 2:09 pm

eu inteleg ca doar se amina protestul pana la finalul negocierilor si in functie de rezultatul acestora.nu e normal sa se renunte momentan la el pana nu vedem ce ne ofera astia?
s-a cerut un nr de LOCURI identic cu cel din 2007 daca nu se obtine joi iesim in strada.
ar face bine universitarii sa trimita necesarul de locuri daca au nevoie de noi.

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sat Oct 18, 2008 2:09 pm

Exact cum s-a mai postat, MS nu vrea protest luni si de fapt nicicand datorita fricii, se asteapta sa iasa MULTA lume, scandal, prinsi la inghesuiala nu prea au solutii si nici control. O tot amana pana cand se apropie examenul sa nu mai iasa nimeni in strada, ca deh, examenul e in cateva zile si toata lumea recapituleaza.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Sat Oct 18, 2008 2:10 pm

7 zile amanare pot sustine 3 zile de negocieri si proteste asa ca pierderea nu e asa mare (d timp ma refer). Desigur, unii intre timp rod cartea....dar ei nu sunt oameni de viitor...cu o atitudine pasiv-subversiva nu prea ajungi departe...ai datoria morala de a-ti sustine breasla...

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Sat Oct 18, 2008 2:12 pm

recunosc, nu cunosc aspectele legale, dar aceasta renuntare declarativa la protest face ca aprobarile de la primarie etc pt protest sa se anuleze?

cog1983
elder
elder

Postby cog1983 » Sat Oct 18, 2008 2:13 pm

Pt cei din Bucuresti: mergeti azi la primarie si cereti o aprobare de protest pt joi dupa-amiaza. Ca sa fiti siguri ca v-o da pana joi si sa vada si cei din minister ca nu renuntam la proteste daca nu ne dau locurile!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta

dr.danna
junior
junior

Postby dr.danna » Sat Oct 18, 2008 2:14 pm

doctor_brus wrote:salut,
legat de amanare, directorul din msp marcela iordache spunea ca pierdem o luna de salar, defapt incepem reziul numai in februarie si asta inseamana ca o s fim platiri din februarie, nu lucram o luna gratis si daca obtinem locuri mai multe( macar 500) nu mai conteaza o luna avand in vedere ca o sa castigam un an o mare parte dintre noi.
sunt cativa care comenteaza pt ca se plictisecs de stat ascunsi in casa si se leaga de cei care au muncit cu adevarat, bine sau rau mai avem 200 de locuri fata de ce s-a anuntat initial si sunt sigur ca mai obtinem, imp este sa nu ne lasam.
noi iesim iara la cluj daca este nevoie
vrem 1000 de locuri si amanarea pana pe 07.12.2008
DE ACORD IN TOTALITATE! 1000 DE LOCURI SI AMANARE PE 7 DEC! CHESTIA CU PIERDUTUL SALARIULUI E DOAR ASA DE AMAGIRE! ESTI INCADRAT IN FEBRUARIE,SALARIUL DE PE FEBRUARIE IL PRIMESTI IN MARTIE! TOATE SALARIILE SE DAU ASA! AIA CARE SE PLICTISESC POT PROFITA DC SE AMANA POT PROFITA DE VREMEA BUNA DE AFARA SI SA SE PLIMBE POATE LI SE MAI AERISESTE CREIERUL!

Alexul
junior
junior

Postby Alexul » Sat Oct 18, 2008 2:15 pm

Il cunoaste careva pe tipul la cravata care ne-a reprezentat la negocieri?

doctor_brus
newbie
newbie

Postby doctor_brus » Sat Oct 18, 2008 2:16 pm

trebuie sa nu ne lasam la negocierile de sapt viitoare, daca nu obtimen ce vrem iesim in strada in toata tara si chemam cat mai multa lume sa ne sustina, studenti, frati , bunici, pacineti din spitale, oamnei de pe strada toti au nevoie de noi, numai nicolaescu nu ne vrea.
daca suntem uniti nu avem cum sa nu castigam
celor care ne baga bete in roate le transmit urmatorul mesaj " din cauza unora ca voi merge tara asta asa de bine "

lanaiba
senior
senior

Postby lanaiba » Sat Oct 18, 2008 2:19 pm

exact. universitatile sa trimita pana miercuri locurile, iar daca nu ne dau nimik iesim in strada, si cerem amanare dupa alegeri, ca sa fie timp de negocieri. ei mizeaza mult pe timpul nostru scurt pana la rez si de aia nu au amanat pe 7 dec. deci sa nu mai fie discutzii despre amanare pt timp de invatzat. e mult prea clar de ce noi vrem amanare si MS nu. iar cu salarul pe o luna pierdut nu i mare lucru, fata de pierderea pe 12 luni!

le dam scris ca nu i dam in judecata.

venim la protest cat mai multi!

Spark
senior
senior

Postby Spark » Sat Oct 18, 2008 2:22 pm

lanaiba wrote:le dam scris ca nu i dam in judecata.

Noi da, dar mereu se va gasi cate un Gica contra care a stat pana amu in biblioteca si nu vrea amanare, nu vrea mai multe locuri, nu nu si nu!
Nu suntem uniti si vom pierde din cauza asta. :(
Just because I'm sorry doesn't mean I didn't enjoy it at the time.

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Sat Oct 18, 2008 2:23 pm

Am pierdut cu propriile arme .........TOLCILARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

mc00000
junior
junior

Postby mc00000 » Sat Oct 18, 2008 2:23 pm

iar se trage in poza Nico pe realitatea :devil:

Return to “Rezidentiat 2008”