hector wrote:la mine e unul din cele 12 capitole pe care nu le citesc
uuhh...mai colegu'...scz ,dar..esti un pic cu capu'?
hai...1-2,hai 5 capitole..ma gandeam si eu,dar 12?

alona wrote:http://s4.transfer.ro/storage/48271084bc.zip 2007
As vrea si eu 2005, 2006 daca are cineva.

hector wrote:iunie(corectez)

Atom wrote:alona wrote:http://s4.transfer.ro/storage/48271084bc.zip 2007
As vrea si eu 2005, 2006 daca are cineva.
Uite si grilele din 2006...
http://s4.transfer.ro/storage/03fbb66824.zip
Din pacate pe cele din 2005 nu le am...
Spor la invatat!

Lizz22 wrote:hector wrote:la mine e unul din cele 12 capitole pe care nu le citesc
hai...1-2,hai 5 capitole..ma gandeam si eu,dar 12?![]()
![]()

thebeing wrote:albina wrote:[
....si cel mai important am invatat LOGIC.(fara sa tocesc pt ca oricum uitam ce memorasem pe de rost:))
...credeam ca se vorbeshte despre materia de la rezidentziat....sau, ce anume ai invatzat "LOGIC". 80% din r*h*t*r*l* alea sunt mai degraba ilogice, mai ales prin felul in care au fost traduse.
Din punctul meu de vedere, nu e numai de invatzat...si asta nu o spun eu, ci o spun majoritatea celor care au dat rezi. Conteaza mai mult norocul si, pe langa el, atentia la (im)bulinat. Invatzatul e in urma astora.
Cheers!
thebeing wrote:albina wrote:[
....si cel mai important am invatat LOGIC.(fara sa tocesc pt ca oricum uitam ce memorasem pe de rost:))
...credeam ca se vorbeshte despre materia de la rezidentziat....sau, ce anume ai invatzat "LOGIC". 80% din r*h*t*r*l* alea sunt mai degraba ilogice, mai ales prin felul in care au fost traduse.
Din punctul meu de vedere, nu e numai de invatzat...si asta nu o spun eu, ci o spun majoritatea celor care au dat rezi. Conteaza mai mult norocul si, pe langa el, atentia la (im)bulinat. Invatzatul e in urma astora.
Cheers!

nancy wrote:nu va stresa ti prea tare in fond e un examen pe care il mai poti da oricand,mai e si rezi pe post la anul si stagiatura deci nu e un capat de lume.oricum medici se cauta si in afara si in tara.poti profesa fara rezi in scoli cabinete de planig familial ....mai sunt firmele de medicamente care angajeaza intens absolventi in domeniu ,iar salariul e dublu fata de al unui rezident.si aveti timp sa si invatati in paralel.bafta

albina wrote:la prima citire nimic nu va parea logic,dar la a doua,deja parca lucrurile se mai leaga

*EuGenius wrote:Lizz22 wrote:hector wrote:la mine e unul din cele 12 capitole pe care nu le citesc
hai...1-2,hai 5 capitole..ma gandeam si eu,dar 12?![]()
![]()
dar ce ai, brea, cu baiatu?poate k el ia mai mult decat iei tu cu toate cele 50 teme citite....

nancy wrote:nu va stresa ti prea tare in fond e un examen pe care il mai poti da oricand,mai e si rezi pe post la anul si stagiatura deci nu e un capat de lume.oricum medici se cauta si in afara si in tara.poti profesa fara rezi in scoli cabinete de planig familial ....mai sunt firmele de medicamente care angajeaza intens absolventi in domeniu ,iar salariul e dublu fata de al unui rezident.si aveti timp sa si invatati in paralel.bafta

hector wrote:ai dreptate. chiar iau pastile pt cap.

nancy wrote:nu va stresa ti prea tare in fond e un examen

carabus wrote:si daca eu nu citesc decat cele 35 de subiecte pentru licenta si ma prezint la rezidentiat, oare cum ma calificati? mai rau decat "cu capu' " ma gandesc

miki2283 wrote:where should I start? aritmii , peritonite, arsuri, hiv ... si nu mai zic in continuare pt ca pe langa ca-mi prind urechile s-ar putea sa prind si o depresie

hector wrote:la ce spor?

hector wrote:la ce spor?

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests