Transfer psihiatrie
-
- newbie
Transfer psihiatrie
Dintre centrele universitare in care exista locuri de psihiatrie anul acesta care ar fi cel mai indicat de ales pentru a obtine transferul in Bucuresti? Si care sunt conditiile minime pentru a putea spera la obtinerea acestui transfer? Locuiesc cu familia in Bucuresti, mi-ar fi destul de greu sa ma intretin in alta parte, mi-am facut lucrarea de diploma pe psihiatrie iar cei de pe sectia respectiva m-ar accepta la ei. E oare de ajuns?
-
- elder
Re: Transfer psihiatrie
mcs wrote:Dintre centrele universitare in care exista locuri de psihiatrie anul acesta care ar fi cel mai indicat de ales pentru a obtine transferul in Bucuresti? Si care sunt conditiile minime pentru a putea spera la obtinerea acestui transfer? Locuiesc cu familia in Bucuresti, mi-ar fi destul de greu sa ma intretin in alta parte, mi-am facut lucrarea de diploma pe psihiatrie iar cei de pe sectia respectiva m-ar accepta la ei. E oare de ajuns?
craiova...da transfer cam p orice specialitate...
-
- newbie
Imi pare rau sa va dezamagesc,dar eu ma chinui de 1 an sa imi iau transferul de la Craiova pe Bucuresti pe neurologie si nu mi l-au acordat cei de la Craiova,anul acesta mi-am incercat din nou norocul si am luat rezidentiatul si sper sa reusesc pe Bucuresti si sa imi echivalez cumva stagiile.Incercati sa luati de la inceput unde va doriti si unde puteti merge,pentru ca e foarte greu cu transferurile,cred ca de prin toate centrele nu numai din craiova.
Multa bafta miercuri!
Multa bafta miercuri!
-
- newbie
Imi pare rau sa va dezamagesc,dar eu ma chinui de 1 an sa imi iau transferul de la Craiova pe Bucuresti pe neurologie si nu mi l-au acordat cei de la Craiova,anul acesta mi-am incercat din nou norocul si am luat rezidentiatul si sper sa reusesc pe Bucuresti si sa imi echivalez cumva stagiile.Incercati sa luati de la inceput unde va doriti si unde puteti merge,pentru ca e foarte greu cu transferurile,cred ca de prin toate centrele nu numai din craiova.
Multa bafta miercuri!
Multa bafta miercuri!
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013
constanta da transferuri? in sspecial psihiatria ma intereseaza. nu direct 

We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist