Protest Bucuresti
- paulstraistaru
- senior
Protest Bucuresti
Salutari din nou.
Dupa cum probabil ati aflat, azi am facut cu totii campanie de semnaturi la facultate. Cu ocazia asta am reusit sa strangem 108 semnaturi.
Problema este insa urmatoarea: mai interesati si mai disponibili s-au dovedit studentii din anii mai mici, pe care i-am gasit prin curtea facultatii. Insa ceea ce este dezamagitor e ca din promotia noastra nu am strans decat un numar foarte mic de semnaturi.
Eu nu stiu cati dintre colegii mei de an citesc forumul. Probabil dintre cei care citesc sunt putini care nu s-au semnat.
In conditiile astea incepem sa ne preocupam putin de numarul celor care or sa apara si la miting. Vreau sa va rog ca pe topicul asta sa "va anuntati" prezenta, pentru ca sa putem sti, aproximativ, cate persoane vor participa. Repet, poate participa oricine are vreo treaba cu UMF-ul. Asta include studentii, absolventii, rezidentii, si nu doar ai Facultatii de Medicina, dar si pe cei de la Farmacie sau Stomatologie.
Puteti raspunde pe email, pe mess, pe orice canal de comunicare, de ex. daca nu aveti cont pe forum.
Dupa cum probabil ati aflat, azi am facut cu totii campanie de semnaturi la facultate. Cu ocazia asta am reusit sa strangem 108 semnaturi.
Problema este insa urmatoarea: mai interesati si mai disponibili s-au dovedit studentii din anii mai mici, pe care i-am gasit prin curtea facultatii. Insa ceea ce este dezamagitor e ca din promotia noastra nu am strans decat un numar foarte mic de semnaturi.
Eu nu stiu cati dintre colegii mei de an citesc forumul. Probabil dintre cei care citesc sunt putini care nu s-au semnat.
In conditiile astea incepem sa ne preocupam putin de numarul celor care or sa apara si la miting. Vreau sa va rog ca pe topicul asta sa "va anuntati" prezenta, pentru ca sa putem sti, aproximativ, cate persoane vor participa. Repet, poate participa oricine are vreo treaba cu UMF-ul. Asta include studentii, absolventii, rezidentii, si nu doar ai Facultatii de Medicina, dar si pe cei de la Farmacie sau Stomatologie.
Puteti raspunde pe email, pe mess, pe orice canal de comunicare, de ex. daca nu aveti cont pe forum.
- Riley
- elder
Re: Protest Bucuresti
Eu vin! cred ca mai conving niste colegi de serie, dar numarul lor exact nu il stiu.Sper sa fie cat mai multi!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
-
- elite
si noi ne bazam mult pe colegii din anii mai mici...dar am vorbit si cu rezidentii...si speram sa vina peste 100
sa ne ajute, pentru ca ei au totusi un alt statut!
pana la urma la noi s-a hotarat sa vina lumea in halat cine are chef, cine nu sa-si lege o banderola alba pe mana, ca sa ne distingem de trecatori...

pana la urma la noi s-a hotarat sa vina lumea in halat cine are chef, cine nu sa-si lege o banderola alba pe mana, ca sa ne distingem de trecatori...
-
- newbie
2-3 colegi si cu mine
-
- newbie
Tocmai am vorbit cu Paul care a fost la Primarie. Au aprobat pentru luni, intre orele 14.00-15.00 maxim 150 de oameni.
- AvLee
- elder
claudia.popescu wrote:Tocmai am vorbit cu Paul care a fost la Primarie. Au aprobat pentru luni, intre orele 14.00-15.00 maxim 150 de oameni.
Abia luni? Se cam duce dracu coordonarea. Si asa de curiozitate pe aprobarea pentru protest apare semnatura domnului Oprescu?
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
- senior
S-ar putea sa fie mai bine asa, daca suntem in zile diferite: azi in Cluj, maine in Brasov, luni in Bucuresti, abia putem spera sa fim auziti si bagati in seama. Daca ar fi totul intr-o zi, cum ar veni, asa ar si trece totul.
- paulstraistaru
- senior
Sa incepem cu ce e mai important. S-a aprobat pentru luni, 20.10, intre orele 14-15, in fata MSP. Azi era clar ca nu ne-ar fi aprobat-o, din moment ce abia azi e sedinta. Ar mai fi fost variantele joi sau vineri. Noi ne gandisem sa cerem pentru vineri, pentru ca in felul asta puteam sa mobilizam mai multa lume. Dar se pare ca vineri este un eveniment in Piata Revolutiei, care este foarte aproape, si nu se poate. Atunci ne-au propus luni, si nu prea aveam de ales.
A fost foarte bine ca am strans semnaturile, pentru ca se pare ca doar lista de la petitia on-line nu ne-ar fi ajutat foarte mult, fiindca cei care au semnat petitia au spus ca sunt de acord cu ce scrie acolo, nu cu protestul.
Daca stiti unde este ministerul, stiti ca locul este destul de ingust. Din cauza asta trebuie sa ne limitam la circa 150 de persoane. Apoi mai este si faptul ca jandarmeria trebuie sa asigure un fel paza, acolo, si trebuie un jandarm la fiecare 10 persoane. Tot jandarmeria o sa aduca niste gardulete, pentru a delimita manifestatia. Nu trebuie sa obstructionam traficul sau accesul in institutie, mai ales ca in zona mai sunt si alte institutii.
Ne-au mai intrebat daca avem de gand sa aducem megafoane sau alte treburi de genul asta. Am spus ca nu, doar o sa facem niste pancarte pe care sa scriem revendicarile. Nici nu mi se pare cazul sa scandam lozinci sau altre treburi, pentru ca oricum autoritatile stiu, cel putin in mare, care sunt nemultumirile noastre.
Ar mai trebui sa redactam si o scrisoare oficiala catre ministru, si sa le-o trimitem. Noi am spus ca in cadrul manifestatiei n-o sa mearga nimeni dintre noi in minister sa depuna treaba asta. Dar putem s-o trimitem prin alte mijloace. Trebuie ca revendicarile noastre sa se adreseze direct Ministerului.
In concluzie, ne vom intalni acolo, luni la ora 14, imbracati in halate, si dupa terminarea manifestatiei plecam individual. Formularea era "afluirea si defluirea se face individual". Eu as fi foarte multumit daca din promotia noastra ar veni cate 10 din fiecare serie. Ar fi deja 120, si cu cei din anii mai mici am ajunge la 150.
Maine or sa ne sune sa mergem sa luam aprobarea.
Daca mai apare ceva, va tinem la curent.
Inca o data felicitari tuturor celor care s-au alaturat protestului. Este un act de curaj si de responsabilitate, si e demn de toata admiratia. Si cred ca in cele din urma, prin exemplul personal, ii vom convinge pe toti ca se poate schimba ceva atunci cand ai curajul sa iesi si sa-ti spui parerea.
A fost foarte bine ca am strans semnaturile, pentru ca se pare ca doar lista de la petitia on-line nu ne-ar fi ajutat foarte mult, fiindca cei care au semnat petitia au spus ca sunt de acord cu ce scrie acolo, nu cu protestul.
Daca stiti unde este ministerul, stiti ca locul este destul de ingust. Din cauza asta trebuie sa ne limitam la circa 150 de persoane. Apoi mai este si faptul ca jandarmeria trebuie sa asigure un fel paza, acolo, si trebuie un jandarm la fiecare 10 persoane. Tot jandarmeria o sa aduca niste gardulete, pentru a delimita manifestatia. Nu trebuie sa obstructionam traficul sau accesul in institutie, mai ales ca in zona mai sunt si alte institutii.
Ne-au mai intrebat daca avem de gand sa aducem megafoane sau alte treburi de genul asta. Am spus ca nu, doar o sa facem niste pancarte pe care sa scriem revendicarile. Nici nu mi se pare cazul sa scandam lozinci sau altre treburi, pentru ca oricum autoritatile stiu, cel putin in mare, care sunt nemultumirile noastre.
Ar mai trebui sa redactam si o scrisoare oficiala catre ministru, si sa le-o trimitem. Noi am spus ca in cadrul manifestatiei n-o sa mearga nimeni dintre noi in minister sa depuna treaba asta. Dar putem s-o trimitem prin alte mijloace. Trebuie ca revendicarile noastre sa se adreseze direct Ministerului.
In concluzie, ne vom intalni acolo, luni la ora 14, imbracati in halate, si dupa terminarea manifestatiei plecam individual. Formularea era "afluirea si defluirea se face individual". Eu as fi foarte multumit daca din promotia noastra ar veni cate 10 din fiecare serie. Ar fi deja 120, si cu cei din anii mai mici am ajunge la 150.
Maine or sa ne sune sa mergem sa luam aprobarea.
Daca mai apare ceva, va tinem la curent.
Inca o data felicitari tuturor celor care s-au alaturat protestului. Este un act de curaj si de responsabilitate, si e demn de toata admiratia. Si cred ca in cele din urma, prin exemplul personal, ii vom convinge pe toti ca se poate schimba ceva atunci cand ai curajul sa iesi si sa-ti spui parerea.
- andrita
- elder
profesorii ies azi in strada in nr de 15 000.
noi ne strangen 3000 in toata tzara?sper!
la atac!
noi ne strangen 3000 in toata tzara?sper!
la atac!
Tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca este ca oamenii buni sa nu faca nimic.
- dr_dr
- elder
Din pacate in ochii oamenilor si ai colegilor mai mari nu suntem decat niste rebuturi si niste spagari...Sa speram ca iese ceva desi sincer eu nu cred....
Ieri am incercat sa conving si eu 2 fosti colegi de camin ..actualmente rezidenti....Mi s-a raspuns AM MULT DE LUCRU NU TERMIN PANA LA 2.Nu mi-a venit sa cred
Astia suntem cu astia ne mandrim

Ieri am incercat sa conving si eu 2 fosti colegi de camin ..actualmente rezidenti....Mi s-a raspuns AM MULT DE LUCRU NU TERMIN PANA LA 2.Nu mi-a venit sa cred

Astia suntem cu astia ne mandrim

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

- helios
- senior
dr_dr wrote:Din pacate in ochii oamenilor si ai colegilor mai mari nu suntem decat niste rebuturi si niste spagari...Sa speram ca iese ceva desi sincer eu nu cred....
Astia suntem cu astia ne mandrim![]()
![]()
Nu trebuie blamat X sau Y ca vine sau nu la greva. Poate chiar nu puteau,nu sunt de condamnat, probabil fac parte din acea categorie care crede ca in spital cuiva ii pasa ca te straduiesti si muncesti.

"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
- dr_dr
- elder
helios wrote:dr_dr wrote:Din pacate in ochii oamenilor si ai colegilor mai mari nu suntem decat niste rebuturi si niste spagari...Sa speram ca iese ceva desi sincer eu nu cred....
Astia suntem cu astia ne mandrim![]()
![]()
Nu trebuie blamat X sau Y ca vine sau nu la greva. Poate chiar nu puteau,nu sunt de condamnat, probabil fac parte din acea categorie care crede ca in spital cuiva ii pasa ca te straduiesti si muncesti.Or sa vada ei peste 3-4 ani cand rezidentiatul se va termina si vor ramane cu ochii in soare ca merita sa faci si gura. In fine, sa ramana ei cu imaginea "neprihanita", cu atitudinea egala cu a unui sclav cu limba taiata, or sa calce toti pe ei ca pe niste presuri. Iar cand o veni vreun manelist cu bancnota de 100 de roni sa le-o fluture pe la nas, sa-i vezi cum vor face plecaciuni si-i vor sterge si pantofii lui din piele de crocodil. All in all, sper sa ne vedem luni in numar cat mai mare ( sa dea Domnul) si poate ne aude careva!!
Problema e ca stiu sigur ca nu e asa.....a fost doar o scuza...Dar asa cum zici tu....vad ei peste 3-4 ani.Unul dintre ei e rezident pe Med Interna si habar nu avea de cele 1000 de locuri transformate.

-
- newbie
cine anunta televiziunea? daca stiti pe cineva in domneniu, profitati si dati-le un pont!
-
- newbie
claudia.popescu wrote:cine anunta televiziunea? daca stiti pe cineva in domneniu, profitati si dati-le un pont!
Brasovul a facut azi intre 14-14.30 un flash mod in fata sediului universitatii, a venit si realitatea TV si s-a filmat, am fost destui.......maine o sa fim si mai multi.........si luni va sustinem si pe voi.
-
- newbie
Dupa cum vad la stiri nimic in legatura cu prostestul de la Cluj si Iasi, toti dau protestul profesorilor, poate maine o sa ne auda pe noi BV sau luni pe Buc ca asa degeaba iesim in strada daca nimeni nu ne baga in seama nu?????
- helios
- senior
andreea_bv wrote:claudia.popescu wrote:cine anunta televiziunea? daca stiti pe cineva in domneniu, profitati si dati-le un pont!
Brasovul a facut azi intre 14-14.30 un flash mod in fata sediului universitatii, a venit si realitatea TV si s-a filmat, am fost destui.......maine o sa fim si mai multi.........si luni va sustinem si pe voi.
Bv domne,respect, ce pot sa mai zic.

"E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la cineva, insa doar de 4 pentru a-i trage un pumn în faţă. Hai sa nu-i deranjam pe aia 46 pentru un fleac"
- jeromeKjerome
- elder
Am vazut eu protestul de la Cluj, afost acum 2 min pe Antena 1. Bravo ! 

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
-
- newbie
am vazut la stiri pe TVR2 protestul de la cj 

- paulstraistaru
- senior
Azi la ora 16.00 va avea loc o intalnire intre reprezentantii nostri si reprezentantii ministerului. Ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa discutam cu ei despre situatia asta.
Azi dimineata am sunat la minister si am vb cu directoarea departamentului de resurse umane, Mihaela Iordache, care a la telefon mi s-a parut destul de amabila si disponibila. Le-am explicat ca, urmand exemplul celor de la Cluj si Brasov, vom face noi si un pichet luni, si ca am vrea sa avem un dialog cu ministerul inainte de asta. Oricum asta nu inseamna ca nu mai are loc manifestatia de luni. E batuta in cuie, asa ramane.
Ramane de vazut ce se va intampla azi la ora 4. Oricum se pare ca ne baga in seama, pentru ca au raspuns foarte prompt cand am solicitat intalnirea asta. Cred ca e un semn bun. Poate se rezolva cate ceva.
Azi dimineata am sunat la minister si am vb cu directoarea departamentului de resurse umane, Mihaela Iordache, care a la telefon mi s-a parut destul de amabila si disponibila. Le-am explicat ca, urmand exemplul celor de la Cluj si Brasov, vom face noi si un pichet luni, si ca am vrea sa avem un dialog cu ministerul inainte de asta. Oricum asta nu inseamna ca nu mai are loc manifestatia de luni. E batuta in cuie, asa ramane.
Ramane de vazut ce se va intampla azi la ora 4. Oricum se pare ca ne baga in seama, pentru ca au raspuns foarte prompt cand am solicitat intalnirea asta. Cred ca e un semn bun. Poate se rezolva cate ceva.
- dr_dr
- elder
paulstraistaru wrote:Azi la ora 16.00 va avea loc o intalnire intre reprezentantii nostri si reprezentantii ministerului. Ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa discutam cu ei despre situatia asta.

-
- senior

-
- junior
FELICITARI!!!!!
Acum doar o parere cred ca la aceasta discutie ar trebui sa primeze problemele legate de acest nenorocit de examen. cred ca ar trebui decalat cu o luna pentru colegii care si-au pierdut timpul cu demersurile necesare acestor protest.

Acum doar o parere cred ca la aceasta discutie ar trebui sa primeze problemele legate de acest nenorocit de examen. cred ca ar trebui decalat cu o luna pentru colegii care si-au pierdut timpul cu demersurile necesare acestor protest.
- AvLee
- elder
paulstraistaru wrote:Azi la ora 16.00 va avea loc o intalnire intre reprezentantii nostri si reprezentantii ministerului. Ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa discutam cu ei despre situatia asta.
Citesc si nu pot sa cred. Veti fi primiti in audienta chiar de alteta sa Nico???????
Allah e Mare
- ioana_medline
- junior
Ne punem toate sperantele in voi!Suntem alaturi de voi.
-
- newbie
http://www.studentie.ro/MEDICII_REZIDEN ... 91821.html
Puteti citi mai sus un articol despre protestul rezidentilor. daca aveti alte materiale care doriti sa
apara in presa on-line va rog sa imi lasati un mesaj privat.
Am incercat sa promovez cum am putut si cum am stiut problema rezidentilor. Si eu am o sora, studenta la medicina in anul 2... sper ca pana termina ea lucrurile sa se mai `aseze`.
Va doresc multa bafta!
Puteti citi mai sus un articol despre protestul rezidentilor. daca aveti alte materiale care doriti sa
apara in presa on-line va rog sa imi lasati un mesaj privat.
Am incercat sa promovez cum am putut si cum am stiut problema rezidentilor. Si eu am o sora, studenta la medicina in anul 2... sper ca pana termina ea lucrurile sa se mai `aseze`.
Va doresc multa bafta!
-
- junior
Va tinem pumnii! Speram numai la lucruri bune de la intalnirea asta. Nu uitati si de amanarea rezidentiatului, chiar dc problema arzatoare e suplimentarea locurilor! Stiu ca pentru cei care si-au pierdut timpul cu organizarea protestelor ar fi mai mult decat binevenita aceasta amanare. Nu trebuie ca data ex sa fie influentata de cea a alegerilor.
Mult succes astazi la intalnire!Multumesc inca o data celor din Cluj si Bucuresti care s-au luptat pentru a ne fi tuturor mai bine.

- AvLee
- elder
Dar mult mai dureaza intalnirea asta. Haideti fratilor ca murim de ulcer aici.
-
- junior

Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!
- d'Arc
- elder
Dar mult mai dureaza intalnirea asta. Haideti fratilor ca murim de ulcer aici.
daca merge in stilul audientelor din anii de scoala, poate ca au facut si colegii nostri ulcer pe coridorul ministerului pana acu vreo juma de ora. din partea mea, toata stima, cum necum nu-i foarte usor sa intri pe lungime de unda apropiata cu niste ministeriabili ale caror salarii se ridica de nu-stiu-numara-cate ori mai mari decat veniturile majoritatii familiilor noastre. si-apoi, intr-adevar, macar pentru asta ar merita domniile lor cel putin o amanare, chiar daca ne place sau nu ne place.
daca merge in stilul audientelor din anii de scoala, poate ca au facut si colegii nostri ulcer pe coridorul ministerului pana acu vreo juma de ora. din partea mea, toata stima, cum necum nu-i foarte usor sa intri pe lungime de unda apropiata cu niste ministeriabili ale caror salarii se ridica de nu-stiu-numara-cate ori mai mari decat veniturile majoritatii familiilor noastre. si-apoi, intr-adevar, macar pentru asta ar merita domniile lor cel putin o amanare, chiar daca ne place sau nu ne place.
- mokus
- junior
Fraaatttttttttttttiiiilooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
NU VA LIMITATI LA 150 DE OAMENI!!!!!!!!!!!!!!
150 AM FOST NOIIIIII..... SI AM INCAPUT PE O PALMA DE LOCCCCCCC
PARE MULT 150... DAR CREDETI-MA CA NU E...
aM CREZUT INITIAL CA SUNTEM VRE-O 70....SI CAND AM NUMARAT AM CAZUT PE SPATE.....nU-MI VENEA SA CRED.....
IAR PORCARIA CA UN JANDARM LA 10 OAMENI NU O LUATI IN SEAMA!!!! sI NOI AM AUZIT ASTA... INITIAL AM DECLARAT 100 DE OAMENI.... SI IA ZICETI?????????? CREDETI CA AU FOST 10 JANDARMIIIIIII??????????? O LAIE....AU TRIMIS 5 ... VA ZIC 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI NU S-A INTAMPLAT NIMIK!!!!!!!!!!!! SI NU SUNT SCANDALAGII....DE OB NE CUNOASTEM.... cREDETI-MA MI-AU TREMURAT SI MIE CHILOTII... CA ERAM RESPONSABILA DE ORDINE.....
SI DACA SE NIMEREA UNU....HOP... LA ZDUP AJUNGEAM...
ASA CA AM STAT PE EI CU OCHII CA PE BUTELIE............
SI NU S-A NIMERIT NICI UNU....DIN ASTA SMECHER...
mERGETI CAT MAI MULTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cHIAR DE VA INGHESUITI....
SI NOI AM AVUT GARDULETE.....SI LA 150 DE INSI NICI NU AM UMPLUT ZONA...CARE LA NOI ERA PE TROTUAR DOAR!!!!!!!!!!
e LOC MULT MAI MARE LA VOI ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!
AM FOST AM VAZUT!!!!!!!!!!!!!!
NU VA LIMITATI LA 150 DE OAMENI!!!!!!!!!!!!!!
150 AM FOST NOIIIIII..... SI AM INCAPUT PE O PALMA DE LOCCCCCCC
PARE MULT 150... DAR CREDETI-MA CA NU E...
aM CREZUT INITIAL CA SUNTEM VRE-O 70....SI CAND AM NUMARAT AM CAZUT PE SPATE.....nU-MI VENEA SA CRED.....
IAR PORCARIA CA UN JANDARM LA 10 OAMENI NU O LUATI IN SEAMA!!!! sI NOI AM AUZIT ASTA... INITIAL AM DECLARAT 100 DE OAMENI.... SI IA ZICETI?????????? CREDETI CA AU FOST 10 JANDARMIIIIIII??????????? O LAIE....AU TRIMIS 5 ... VA ZIC 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI NU S-A INTAMPLAT NIMIK!!!!!!!!!!!! SI NU SUNT SCANDALAGII....DE OB NE CUNOASTEM.... cREDETI-MA MI-AU TREMURAT SI MIE CHILOTII... CA ERAM RESPONSABILA DE ORDINE.....
SI DACA SE NIMEREA UNU....HOP... LA ZDUP AJUNGEAM...
ASA CA AM STAT PE EI CU OCHII CA PE BUTELIE............
SI NU S-A NIMERIT NICI UNU....DIN ASTA SMECHER...
mERGETI CAT MAI MULTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cHIAR DE VA INGHESUITI....
SI NOI AM AVUT GARDULETE.....SI LA 150 DE INSI NICI NU AM UMPLUT ZONA...CARE LA NOI ERA PE TROTUAR DOAR!!!!!!!!!!
e LOC MULT MAI MARE LA VOI ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!
AM FOST AM VAZUT!!!!!!!!!!!!!!
Noi vrem sa fim doctori!!!! Ei nu ne lasa!
-
- senior
Bravo, Brasov!!!

- paulstraistaru
- senior
Perfect atunci
Veniti cat mai multi posibil. Se poate schimba. Negocierile sunt in continuare deschise.
viewtopic.php?f=31&t=7322&p=159760#p159760
Veniti cat mai multi posibil. Se poate schimba. Negocierile sunt in continuare deschise.
viewtopic.php?f=31&t=7322&p=159760#p159760
- mokus
- junior
MAINE O SA INCERC SA ATASEZ MACAR O POZA SA VA LAMURITI SI VOI CE INSEAMNA 150 DE OAMENI.....
AI ZICE : "NOROC CU PANCARDELE.. ALTFEL INCAPEAU INTR-O GARSONIERA TOTI..."
AI ZICE : "NOROC CU PANCARDELE.. ALTFEL INCAPEAU INTR-O GARSONIERA TOTI..."
-
- newbie
Dragi colegi din Bucuresti (studenti, absolventi, rezidenti ) noi, cei din Cluj, Brasov, Iasi am sensibilizat populatia si mass-media la problemele cu care ne confruntam. Luni va fi randul vostru sa demonstrati tuturor (inclusiv colegilor nostri mai mari) ca suntem o "breasla" care , atunci cand vrea, poate fi foarte unita si puternica. E timpul ca problemele noastre sa fie auzite si ascultate! Prea mult timp a durat acesta batjocura la adresa profesiei de Medic !!
Acesta este mesajul care trebuie sa-l transmiteti luni!!
Colegii din Timisoara, Craiova si Constanta trebuie sa organizeze si ei macar cate un flash mob !
Doar Uniti suntem Puternici!!!!
Acesta este mesajul care trebuie sa-l transmiteti luni!!
Colegii din Timisoara, Craiova si Constanta trebuie sa organizeze si ei macar cate un flash mob !
Doar Uniti suntem Puternici!!!!
- mokus
- junior
SI DACA FACETI ROST SI DE UN PROF "REVOLTAT PE SISTEM" O SA FACETI SENZATIE....
"RUPETI PIATA" --- (si credetima pa cuv noi nici nu il asteptam sa vina vre-un doctor...----ce sa visam la directori si oameni cu functii---dar sa vezi ce ni s-au liminat fetisoarele ....mai ales ca a intrat si la
Prefect, si automat a atras atentia ) TRE SA VINA NUMAI CAT SA DEA UN INTERVIU : SI SA ZICA, CA E COMPLET DE ACORD CU VOI." Cei DE LA PRO-TV AU VeNIT cam agale.. SI L-AU PIERDUT PE fostu' dierctor al Spitalului Judetean.(sau nush d c nu l-au bagat in reportaj),,, in fine.....Asta e....
dar nu asta conteaza.... bine ca ne-au mediatizat pe tara si pt cateva sec....
Le multumim!!!!
Si puneti mare accent in timpul protestului pe LOCURI SI SALARII (sfatul unui director si manager, asta ca sa mai si obtinem ceva
) !!!!! Nu cereti 1000 de chestii deodata...Acelea oricum o sa fie prezentate in stiri....
"RUPETI PIATA" --- (si credetima pa cuv noi nici nu il asteptam sa vina vre-un doctor...----ce sa visam la directori si oameni cu functii---dar sa vezi ce ni s-au liminat fetisoarele ....mai ales ca a intrat si la
Prefect, si automat a atras atentia ) TRE SA VINA NUMAI CAT SA DEA UN INTERVIU : SI SA ZICA, CA E COMPLET DE ACORD CU VOI." Cei DE LA PRO-TV AU VeNIT cam agale.. SI L-AU PIERDUT PE fostu' dierctor al Spitalului Judetean.(sau nush d c nu l-au bagat in reportaj),,, in fine.....Asta e....
dar nu asta conteaza.... bine ca ne-au mediatizat pe tara si pt cateva sec....
Le multumim!!!!
Si puneti mare accent in timpul protestului pe LOCURI SI SALARII (sfatul unui director si manager, asta ca sa mai si obtinem ceva

- paulstraistaru
- senior
Pai avem sustinerea dr.lui Arafat. Dumnealui ne-a recomandat sa incercam dialogul asta cu ministerul.
Nu stiu daca si rectorul de la Iasi, care e si presedintele Colegiului Medicilor, ar fi de acord sa ne sustina public. Hai sa mergem la rectori?
Sa ii rugam sa uite ca sunt membri in partidele politice, si sa faca un lucru drept, just, moral, si de care se vor simti mandri chiar daca nu le va aduce beneficii personale?
Nu stiu daca si rectorul de la Iasi, care e si presedintele Colegiului Medicilor, ar fi de acord sa ne sustina public. Hai sa mergem la rectori?
Sa ii rugam sa uite ca sunt membri in partidele politice, si sa faca un lucru drept, just, moral, si de care se vor simti mandri chiar daca nu le va aduce beneficii personale?
- jeromeKjerome
- elder
paulstraistaru wrote:

He aprendido que la vida es dura. Pero yo lo soy más !
- mokus
- junior
Aici am fi 150 de oameni.....poate s-au mai pierdut 10-20 ici colo in spatele pancardelor...
O mana de oameni
PS: sper sa puteti accesa poza...
- AvLee
- elder
Depinde si in ce partide sunt....PLD si PSD nu ar ajuta PNL sa-si sape groapa?
- mokus
- junior
Nu am zis ca tre sa vina arafat....Si un simplu doctor (care nu e in partid...acu nush deca pe la voi exista asa ceva..., sau poate tocmai....isi face reclama...cu ocazia asta
)
am mai pus odata poza ca vad ca nu mere ... poate asta va merge...

am mai pus odata poza ca vad ca nu mere ... poate asta va merge...