1.sa treci prima data prin materie iti ia (mie cel putin asa mi-a luat) 1,5 luni prima data, apoi 1 luna a doua oara si apoi iti ia cam 3 sapt. dupa ce ai trecut cam de 2-3 ori prin materie ajungi sa citesti un subiect pe ora, nu mai citesti tot ci doar ce nu stiai.
2.pentru a lua peste 700 de pct eu am trecut de 3 ori prin materie si de mai multe ori prin materia cu subiectele mici. avc, nutritia si infectiile resp la copii le-am citit doar o data ca nu mi-au placut
3.grilele din 2004 nu te pune nimeni sa le faci.te uti prin ele sa vezi cam ce se intreaba, nu are nici un sens sa le inveti pe de rost caci apoi nu te mai poti baza pe rezultate. eu la inceput cind am citit toata materia prima data faceam si toate grilele de la subiectul pe care il citisem in ziua respectiva. apoi, cind mai treceam prin materie mai faceam cam 60-100 grile la subiect, caci erau destul de stesante si ma demoralizau complet. by the way, cind faceam grile din toata materia scoteam cam 65% din tot, asa ca nu te demoraliza de rezultate.
sa iti faci si un caiet cu rezumate la fiecare subiect-poti decupa si pune in el tabelele de la fiecare subiect ce trebuie invatate si chestiile mai importante-maxim 2-3 pagini la fiecare subiect ce se retin mai greu.asta e bun pentru ultimile zile inainte de rez- atunci te apuci si citesti doar caietul respectiv- folosesti memoria de scurta durata.
in rest , trebuie doar consecventa. trebuie sa iti pui un nr de subiecte citite zilnic si sa il respecti.si cel mai important- nu face abuzuri, adica nu te apuca sa citesti 5 sub intr-o zi ca iti omori creierul apoi si toata saptamina nu mai esti buna de nimic. succes