incadrarea se poate face pana pe 20 dec intre orele 9-13 cu exceptia zilelor de vineri si sunt necesare urmatoarele:
-1 dosar plic
-repartitia de confirmare medic rezident ,originalul +copie
-repartitia de la cnpdsb(pe care ne-o da intre 17 si 19dec)
-carnet de munca
-fisa de lichidare
-2 copii dupa:*certificat nastere
*certificat casatorie
*BI/CI -+originalul
atat trebuie.sunt scrise pe usa de la personal de la SUUB.spor la treaba!
acte necesare pt angajare la SUUB-pt cei interesati!
-
- newbie
- noidat
- junior
- alindoc
- newbie
- Lex
- senior
- alindoc
- newbie
[quote="Lex"]Fisa de lichidare cred ca trebuie daca ai mai fost angajat, iar hartia de la CNPDS nu a trebuit.
deci ma pot duce cu actele pe care le vor ei si e totul in regula?si hartia de la cnpds trb dusa atunci pe 17-19?multumesc
deci ma pot duce cu actele pe care le vor ei si e totul in regula?si hartia de la cnpds trb dusa atunci pe 17-19?multumesc
vreau doua cai bune in viata sa nu mai trebuiasca sa aleg, vreau doua vieti sa fac tot ce mi-am propus.
-
- newbie
ce analize?
Lex wrote:Fisa de lichidare cred ca trebuie daca ai mai fost angajat, iar hartia de la CNPDS nu a trebuit. Costa 7 lei cartea de munca, analizele sunt gratis vi le faceti in aceeasi zi. Se da examen la protectia muncii, dar azi nu mai aveau formulare. Cica circula grilele
tu ti-ai facut analizele acolo la suub?ti-au zis ei unde sa te duci?ce anume analize ti-ai facut?si ai terminat in aceeasi zi?
-
- junior
-
- newbie
10x a lot!
rosanne wrote:Analizele difera in functie de specialitatea aleasa. Si termini in aceeasi zi.
Atenti programul la Runos e de la 9 la 13 si vineri nu se lucreaza.
Raspunsurile de la testul dat la testul dat la protectia muncii sunt: 1b; 2b; 3a,b,c,d; 4a,b,c,d; 5a,b,c,d,e; 6b; 7a,b,d; 8a; 9a,b,c,d,e; 10b; 11c; 12a.
mersi mult de informatii.dar analizele poti sa le aduci si din alta parte?
-
- newbie
chiar asa!
Lex wrote:Intrebi si tu acolo, probabil ca se poate, dar nu vad de ce nu ai sta 5 sec sa iti ia 2 eprubete gratis.
asa e ai drptate!