TOPIC DE INCURAJARI!
-
- senior
TOPIC DE INCURAJARI!
primim orice fel de sustinere, incurajare, care sa ne determine sa ne ridicam moralul!
multumim anticipat!
ps:ca sa treaca timpul pana apar listele...
multumim anticipat!
ps:ca sa treaca timpul pana apar listele...
io
-
- elder
-
- senior
TOPIC DE INCURAJARI!
sa fit relaxati...pe cat se poate...sa dormiti noaptea dinainte macar 5 ore...ca oricum asta e!SA NU VA UITATI BULETINUL!SA AVETI INCREDERE IN VOI!
io
-
- senior
- adellyne_85
- elder
incurajare (ca vad ca va stresati rau, nu mai recunoasteti ce ati citit, nu mai recunoasteti grilele, eu nu mai imi gasesc o parte din teme pe care trebuia sa le repet
):
se da siiimpluu, vor baga poze, eu aflai de aia cu surubul de spongie si curba solicitare- deformare si va zisei si voua.
daca mai aflati de altele sa scrieti si voi.

se da siiimpluu, vor baga poze, eu aflai de aia cu surubul de spongie si curba solicitare- deformare si va zisei si voua.
daca mai aflati de altele sa scrieti si voi.

- Cyph3r
- elder
grila CS: I want to break free, God knows i want to break free sunt versuri cantate de:
A. Iris
b. Queen
c. Absolvent medicina in prag de rezidentiat
D. Irinel Columbeanu cand Monica deschide gura
E. Tariceanu cand vine Basescu in vizita la guvern
Timp la dispozitie 2h
A. Iris
b. Queen
c. Absolvent medicina in prag de rezidentiat
D. Irinel Columbeanu cand Monica deschide gura
E. Tariceanu cand vine Basescu in vizita la guvern
Timp la dispozitie 2h
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- Bubu
- senior
- dragamaia
- senior
daca mai aveti putere ( adica astazi maine si eventual sambata dimineata) cititi temele scurte care asigura punctaj la sigur, nu va ambalati cu prostiile pe care nici asa nu le-ati stiut vreodata ( stiu un caz care a citit toata noaptea inainte de rezi la TNM-uri si nu s-a mai trezit sa ajunga la exam), faceti o plimbare sambata dupa-amiaza, poate vremea are sa tina cu voi si apoi somn de voie de la 10 jumate seara, fara diazepame, alprazolame&co. Stiu ca nu se doarme, eu de la 11 in pat de-abia am inchis ochii la 2, iar dimineata greata, tahicardia si alte cele numai la mine erau. Bafta, cititi cu atentie, grilele finalizate mai bine le taiati incat atunci cd reveniti peste grile la a doua citire sa va duceti fix acolo unde aveati nelamuriri, treceti raspunsurile pe margine, lizibil, apoi pe grile cu atentie ( cu buletinul sub randul de buline, ca ochii au sa fuga dupa primele 50 de buline). Si sa fiti in top 100!
-
- senior
- ciushka
- elder
- catanegru
- junior
Cei ce se simt ca fac peste 900 de puncte sa nu exagereze ca , cu cat fac mai multe cu isi fac mai multi dusmani, pe cei ce aspira la 65%... asa ca .. fiti cu bagare de seama
Ps: Daca faceti 930 de puncte si vedeti unu de 2m si 100 de kg ca vine spre voi... fugiti.... ca nu-i de gluma
BAFTA, MILA SI POMANA ... LA TOTI.....INCLUSIV MIE

Ps: Daca faceti 930 de puncte si vedeti unu de 2m si 100 de kg ca vine spre voi... fugiti.... ca nu-i de gluma

BAFTA, MILA SI POMANA ... LA TOTI.....INCLUSIV MIE
Zambeste, maine va fi mai rau!
-
- senior
- 187.92a
- addicted
-
- senior
- Dr.Lili
- elder
ei dusmanii astia tin pana pe data de 18;dupa liniste si pace si..acceptare de la caz la caz.
daca as fi in ministere as aranja examenul in asa fel incat sa fie toata lumea multumita,dar cum nu se poate asta imi ramane sa va urez muuuuulta bafta,sa incercati sa va odihniti macar sambata chiar daca va mustra constiinta cu vreo 2-3 capitole in geanta-pt provinciali valabil-dar mai ales va urez 4 ore de concentrare si incredere in materia invatata/citita si dupa credinta de la caz la caz in Dumnezeu sau in"norocul prostului"
v-am tzumpicit!
si drum bun calatorilor!
daca as fi in ministere as aranja examenul in asa fel incat sa fie toata lumea multumita,dar cum nu se poate asta imi ramane sa va urez muuuuulta bafta,sa incercati sa va odihniti macar sambata chiar daca va mustra constiinta cu vreo 2-3 capitole in geanta-pt provinciali valabil-dar mai ales va urez 4 ore de concentrare si incredere in materia invatata/citita si dupa credinta de la caz la caz in Dumnezeu sau in"norocul prostului"

v-am tzumpicit!
si drum bun calatorilor!
love is everything we payed
life is beautiful; try it today
life is beautiful; try it today
- Lex
- senior
Asa de recapitulare
http://www.youtube.com/watch?v=GVxJJ2DBPiQ

- casandra13
- senior
sa va luati mancare in sala {bineinteles cei carora va rezista stomacul} cand am fost eu multi au avut ciocolata {si eu} ca-i pacat dupa atata invatat sa va loveasca o hipoglicemie
ce sa zic ? sa aveti bafta sa prindeti fiecare o specialitate asa cum v-ati dorit ; si nu va necajiti nici daca este mf ca nu-i chiar atat de rau
sa fiti atenti sa va inacadrati in timp ca e naspa sa stii rasp. si sa te trezesti ca nu ai apucat sa le treci pe grila
si inca odata mult noroc tuturor

ce sa zic ? sa aveti bafta sa prindeti fiecare o specialitate asa cum v-ati dorit ; si nu va necajiti nici daca este mf ca nu-i chiar atat de rau
sa fiti atenti sa va inacadrati in timp ca e naspa sa stii rasp. si sa te trezesti ca nu ai apucat sa le treci pe grila
si inca odata mult noroc tuturor

Primum non nocere
-
- junior
-
- newbie
E ceva foarte nou!
Buna seara tuturor celor care mai aveti inca timp sa stati pe forum si "la aceasta ora". Acest subiect nu a mai fost niciodata abordat pe aici pe forum niciodata pina acum; este ceva foarte nou.
Ca sa nu ma intind la multa vorbarie, va voi spune tuturor multa bafta, sa aveti incredere in fortele voastre si cum se spune : "cu Dumnezeu inainte". Sa nu uitam ca mai sint doar citeva ore si se termina calvarul si pe acest an.
Inca o data mult noroc tuturor din partea mea sa sa auzim numai de la excelent in sus. BAFTA MULTA TUTUROR.
Ca sa nu ma intind la multa vorbarie, va voi spune tuturor multa bafta, sa aveti incredere in fortele voastre si cum se spune : "cu Dumnezeu inainte". Sa nu uitam ca mai sint doar citeva ore si se termina calvarul si pe acest an.
Inca o data mult noroc tuturor din partea mea sa sa auzim numai de la excelent in sus. BAFTA MULTA TUTUROR.
-
- elder
- magdutz
- elder
- 187.92a
- addicted
- ildottore
- senior
Baftoi
Dragi tavarisi si pretini!
A sosit momentul... sa sustineti acest iegzamen pentru propasirea poporului roman si intrarea in lumea proletara!
Tutulor succes!
A sosit momentul... sa sustineti acest iegzamen pentru propasirea poporului roman si intrarea in lumea proletara!
Tutulor succes!
I don't need your attitude... I've got my own..
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Până la urmă e un examen căcăcios care poate oricând să fie dat din nou aşa că stresul n-are rost. Mai mult, fiind un examen căcăcios, să te stresezi pentru el înseamnă să te cobori la mintea celor care l-au făcut. Dacă ai parcurs materia, singurul lucru care mai contează este să fii relaxat, pentru că până la urmă singurul tău inamic adevărat poate fi doar tu însuţi/însăţi şi ar fi păcat. Mergeţi la examen fluierând şi zâmbind. Viaţa e prea scurtă să ţi-o mănânci cu astfel de chestii. Hai baftă les amis.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- TibiGZU
- elder
Lex wrote:Asa de recapitularehttp://www.youtube.com/watch?v=GVxJJ2DBPiQ
foarte foarte foarte tare! tare de tot =))
contesting is a life style