La Targu Mures au terminat 224. In alte centre stiti?
pasarilatilungila wrote:sunt 3215 candidati
kyralina wrote:eu nu cred ca vor fi posturi mai multe...daca fac si rezi pe post cum se aude...
ca de conceptia romanului...dam locuri pe post ...mai micsoram nr de locuri in partea cealalta![]()
la bucuresti au treminat 400 de romani
ciushka wrote:la un calcul sumar si dezinteresat nefacut insa se pare ca daca ar fi locurile de anu trecut adunate pentru medicina am avea mai multe locuri decat absolventi
eu unu sunt mfist si cred ca asa o sa raman
asta daca nu ma reprofilez ca am inteles ca se plateste mai bine si e penurie de muncitori in constructii
capsunar nu am cum sa fiu ca sunt alergic
in rest numai de bine
o sa vin la rez sa va salut:))
Bysko wrote:eu daca nu iau ma fac bona! Am carte, imi plac copiii, sunt sanatoasa, am experienta. Cred ca as castiga mai bine decat rezi, nu?
ciushka wrote:la un calcul sumar si dezinteresat nefacut insa se pare ca daca ar fi locurile de anu trecut adunate pentru medicina am avea mai multe locuri decat absolventi
eu unu sunt mfist si cred ca asa o sa raman
asta daca nu ma reprofilez ca am inteles ca se plateste mai bine si e penurie de muncitori in constructii
capsunar nu am cum sa fiu ca sunt alergic
in rest numai de bine
o sa vin la rez sa va salut:))
andrita wrote:per total tot 2 si un pic o sa fie pe un loc.sunt multi din generatiile 2006 si 2007 care se fac repi sau care pleaca dincolo sau pur si simplu nu dau pt ca nu sunt pregatiti.
din generatia din 2006 dau anul asta rezi cam 20.
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests