Scuzati calitatea scannului, dar nu am decupat inca, vreau sa citesc ziarul

BULINUTZA wrote:jn_alina, te rog mult de tot, scaneza daca poti, pagina cu sb pt medicina dentara...in propunerile pe care le-am citit erau greseli...as vrea si eu varianta oficiala si finala...
Multumesc mult...
vladmed wrote:adica sa inteleg ca dam la comun,dar vom concura pe domenii separate,ca pana acum...
matrix wrote:mie mi se pare foarte clar. mf+medicale+chirurgie+laborator dau impreuna si in functie de punctaj iti alegi ce vrei. fara o lista a preferintelor/optiunilor inainte. pur si simplu in ordinea punctajului.
matrix wrote:mie mi se pare foarte clar. mf+medicale+chirurgie+laborator dau impreuna si in functie de punctaj iti alegi ce vrei. fara o lista a preferintelor/optiunilor inainte. pur si simplu in ordinea punctajului.
sa vedem daca mai apar ceva informatii despre modul de organizare (centrul/centrele de desfasurare).
e azi intalnirea aia. sa vedem ce iese.
PS: la aritmii au pus tot capitolul ca sa nu stea sa faca o paginatie cu o mie de pauze. evident ca inveti doar subiectele alea.
totusi la hemoragii digestive cred ca e o eroare.
la infectii respiratorii acum le-au pus pe TOATE...cam nasol, dar bine ca am scap de intoxicatii.
alinavalean wrote:mai, tibisor desteptisor, ce mare te dai tu...
pai daca esti asa geniu, citeste mama tot harrisonul, angelescu si tot swartzul. ca vad ca tare mult comentezi pe altii. sa stii ca una e sa inveti detaliat 19 pagini de tulburari de ritm si alta e sa inveti 27... sa le citesti e usor, dar de invatat pentru teste, nu e la fel. asa ca lasa oamenii in pace. daca dispretuiesti asa mult discutiile si intrebarile de pe acest site, nu mai intra si taci din gura. pa pa
codita wrote:'Ce stiti legat de stagiatura? Este valabil si pt. promotiile trecute sau doar pt 2007? (nu este cine stie ce consolare dar e oarecum linistitor sa stii ca ai undeva o carte de munca si un salariu modic pt a sta acasa sa inveti). "
Doar pt 2007.
trident wrote:codita wrote:'Ce stiti legat de stagiatura? Este valabil si pt. promotiile trecute sau doar pt 2007? (nu este cine stie ce consolare dar e oarecum linistitor sa stii ca ai undeva o carte de munca si un salariu modic pt a sta acasa sa inveti). "
Doar pt 2007.
poate explica cineva faza asta? ma chinuid e 10' si nu prind
eleni79 wrote:bine v-am gasit!!!!!!!!este prima data cind postez si as vrea sa va semnalez o problema pe care nu stiu daca ati observat-o.este in legatura cu subiectul :Litiaza biliara din Angi si care are paginile :1915-1942.daca va uitati veti vedea ca litiaza biliara este pina la 1924 iar restul este Litiaza cailor biliare principale.inseamna ca avem 2 in 1 sau este o greseala????????spor la invatat acum ca avem unda verde acum!!!!!!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests