adellyne_85 wrote:choma82 wrote:salutare, va urmaresc de ceva vreme si incele din urma m-am gandit ca e cazul sa postez si io.
si cei din cv au net si mai si citesc. noi chiar azi ne vom intalni tot anul si vom lua in discutie tematica si alte probleme legate di ac minunat ex care se apropie.
propunerea celor de aici am citit-o ieri nu avea genomul, hepatitele cronice, avea ceva din scwartz si inrest asemanatoare. problema se pune ca nu stiu daca ne baga cineva in seama.
care sunteti mai voi aia din craiova care va intalniti si discutati despre rezi? si, culmea, "tot anul"...stai pana deseara la sedinta sa vezi cati veti fi acolo...poi eu aflu despre asta de aci de pe imed, ca de 3 zile de cand a inceput facultatea n-am auzit asa ceva la fata locului, si, slava Domnului, juma din zi la facultate o petrec. asa ma intalnesc si eu cu colegii mei la un suc si vbim despre rezi...ne dam si noi cu parerea. voi o sa treceti de acest level? oricum, multa bafta la discutii, daca stiam mai din timp ma prezentam si eu, asa imi mai ramane sa emit rugamintea de a face public rezumatul discutiei. oricum, fff urat din partea ssm-ului ca nu a pus un afis sa stie lumea. o sa va plictisiti acolo intre voi, probabil aceleasi fete de care toata lumea e satula si care se cred indreptatite sa decida pt tot anul. nu-mi fac griji in privinta deciziilor ce le veti lua voi, pt ca oricum nu se va tine cont de ele. la fel, decizia nu va apartine nici bucurestiului...hai sa fim seriosi, nu studentii iau decizii aplicabile!
hai oltencele!!!