postati aici ce stiti de sedinta asta a rectorilor-tr comun

Punct si de la capat. MS propune o noua lege pentru rezidentiat
TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Feb 28, 2007 4:18 pm

adellyne_85 wrote:
choma82 wrote:salutare, va urmaresc de ceva vreme si incele din urma m-am gandit ca e cazul sa postez si io.

si cei din cv au net si mai si citesc. noi chiar azi ne vom intalni tot anul si vom lua in discutie tematica si alte probleme legate di ac minunat ex care se apropie.
propunerea celor de aici am citit-o ieri nu avea genomul, hepatitele cronice, avea ceva din scwartz si inrest asemanatoare. problema se pune ca nu stiu daca ne baga cineva in seama.

care sunteti mai voi aia din craiova care va intalniti si discutati despre rezi? si, culmea, "tot anul"...stai pana deseara la sedinta sa vezi cati veti fi acolo...poi eu aflu despre asta de aci de pe imed, ca de 3 zile de cand a inceput facultatea n-am auzit asa ceva la fata locului, si, slava Domnului, juma din zi la facultate o petrec. asa ma intalnesc si eu cu colegii mei la un suc si vbim despre rezi...ne dam si noi cu parerea. voi o sa treceti de acest level? oricum, multa bafta la discutii, daca stiam mai din timp ma prezentam si eu, asa imi mai ramane sa emit rugamintea de a face public rezumatul discutiei. oricum, fff urat din partea ssm-ului ca nu a pus un afis sa stie lumea. o sa va plictisiti acolo intre voi, probabil aceleasi fete de care toata lumea e satula si care se cred indreptatite sa decida pt tot anul. nu-mi fac griji in privinta deciziilor ce le veti lua voi, pt ca oricum nu se va tine cont de ele. la fel, decizia nu va apartine nici bucurestiului...hai sa fim seriosi, nu studentii iau decizii aplicabile!

hai oltencele!!!
contesting is a life style

Tempest
newbie
newbie

Postby Tempest » Wed Feb 28, 2007 4:43 pm

deci?!
ieri la a doua sedinta a rectorilor ce s-a intamplat? :)

cristinasoare
newbie
newbie

Postby cristinasoare » Wed Feb 28, 2007 4:57 pm

salut! intr-adevar astazi (28.02.2007) seful de la anul 6 a organizat o intalnire intre toti sefii de grupa, serie si toti studentii care mai sunt interesati. intalnirea va avea loc azi, ora 18:00 in Aula Magna. Seful de an a sunat toti sefii de serie, care ar fi trebuit sa anunte totii sefii de grupa si informatia sa ajunga la toti studentii. toata lumea este binevenita la aceasta inatlnire. imi pare rau ca nu s-a intamplat asa, dar nu este vina ssm-ului daca nu este comunicare intre studenti. rezumatul va fi pus pe grupul de discutii care se va realiza pentru toti studentii din anul 6 de la Craiova.

Cristina Soare
Presedinte SSM Craiova

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Wed Feb 28, 2007 5:04 pm

ssmb-ul doarme??? :evil:

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Feb 28, 2007 5:07 pm

cristinasoare wrote:salut! intr-adevar astazi (28.02.2007) seful de la anul 6 a organizat o intalnire intre toti sefii de grupa, serie si toti studentii care mai sunt interesati. intalnirea va avea loc azi, ora 18:00 in Aula Magna. Seful de an a sunat toti sefii de serie, care ar fi trebuit sa anunte totii sefii de grupa si informatia sa ajunga la toti studentii. toata lumea este binevenita la aceasta inatlnire. imi pare rau ca nu s-a intamplat asa, dar nu este vina ssm-ului daca nu este comunicare intre studenti. rezumatul va fi pus pe grupul de discutii care se va realiza pentru toti studentii din anul 6 de la Craiova.

Cristina Soare
Presedinte SSM Craiova

domnisoara presedinte, studentii anului 6 nu stiu de intalnirea asta. de la mine din serie cred ca nici seful nu stia. asa ca, intre cine va avea loc?
so, se reprogrameaza, sau va fi validata in minoritate?
dar despre ce chiar puteti discuta si chiar ajunge la un acord cu mare probabilitate de finalitate, ar fi balul de absolvire.

Tempest
newbie
newbie

Postby Tempest » Wed Feb 28, 2007 5:10 pm

adellyne_85 wrote:
cristinasoare wrote:salut! intr-adevar astazi (28.02.2007) seful de la anul 6 a organizat o intalnire intre toti sefii de grupa, serie si toti studentii care mai sunt interesati. intalnirea va avea loc azi, ora 18:00 in Aula Magna. Seful de an a sunat toti sefii de serie, care ar fi trebuit sa anunte totii sefii de grupa si informatia sa ajunga la toti studentii. toata lumea este binevenita la aceasta inatlnire. imi pare rau ca nu s-a intamplat asa, dar nu este vina ssm-ului daca nu este comunicare intre studenti. rezumatul va fi pus pe grupul de discutii care se va realiza pentru toti studentii din anul 6 de la Craiova.

Cristina Soare
Presedinte SSM Craiova

domnisoara presedinte, studentii anului 6 nu stiu de intalnirea asta. de la mine din serie cred ca nici seful nu stia. asa ca, intre cine va avea loc?
so, se reprogrameaza, sau va fi validata in minoritate?
dar despre ce chiar puteti discuta si chiar ajunge la un acord cu mare probabilitate de finalitate, ar fi balul de absolvire.

o fi clona! voi astia din craiova de ce nu stiti nimic? asta chiar e tare! bai puslamalelor a inceput sa "macane" duda :lol:

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Feb 28, 2007 5:29 pm

bai tempest,dar tu nu ai ce face de "macani "aci degeaba?zau asa..ne cam plicti....

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Feb 28, 2007 5:30 pm

ssmb-ul nostru are alte"probleme " de rezolvat :twisted:

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Feb 28, 2007 5:34 pm

inca ceva.............azi nu este miercuri 28 februarie?!.....cum sedinta de la craiova a avut deja loc.....la mine ceasul arata 16:33.......sau e deja 1 martie si nu am primit martisor :cry:

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Feb 28, 2007 5:39 pm

crisalia ,nu te mai plange k nu o sa primesti martzisor,mai bine urca te in taxi k mai ai timp sa ajungi la sedintza...poate ne aduci noutatzi...;)

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Feb 28, 2007 5:53 pm

de la bucuresti la craiova fac cam 2 ore cu masina.....deci nu prea am cum ajunge..........iar despre noutati dc as avea cu draga inima le-as posta pe forum...........dar se pare ca bucurestiul a murit de tot.........nimeni nu mai zice nimic.......toata lumea asteapt superba zi de 15 martie......... :cry:

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Feb 28, 2007 6:03 pm

mah, nimeni nu zice nimic pt ca nu se stie nimic demn de povestit...ce naiba, noi de o sapt repetam toti aceleasi lucruri. si ce, ma duc la sedinta sa aflu ce stiu? nu, mersi, mai ales ca vad ca nu au fost interesati de participarea noastra, altfel s-ar fi stiut cu cel putin o zi inainte, nu cu 3 ore.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Feb 28, 2007 6:03 pm

draga mea,pt tine sunt in stare sa dau cateva telefoane si sa intarzii putzin sedintza ,asta pana ai ajunge tu ...ca martzisor pt tine.... :wink: ma surprinde k a murit bucurestiul k cele mai multe fitze in bucale se afla,mai ales la domeniul moda,dar tu stii mai bine cum este k doar esti fata...ps:te rog nu ne plicti si nu spune de la ce firme itzi cumperi tu tzoalele ,eu unul cel putzin stiu ,am vazut si am cumparat destule....

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Feb 28, 2007 6:07 pm

andy....cu mine vb?
a, nu...
daca tot esti asa influent, fa rost de niste informatii mai pretioase pt noi, lasa-ne cu trendu si fashionu.

Tempest
newbie
newbie

Postby Tempest » Wed Feb 28, 2007 6:08 pm

Tempest wrote:deci?!
ieri la a doua sedinta a rectorilor ce s-a intamplat? :)

:?:

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Feb 28, 2007 6:14 pm

tempest,dar tu chiar ai ceva cu sedintza asta..ai "preferintze" pt rectori?

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Feb 28, 2007 10:27 pm

Pt cei care sunt studentzi la UMF Craiova si accesatzi acest forum ,avetzi bunul simtz si scrietzi macar cateva randuri referitoare la "barfa"avuta in aula magna....probabil k pt o sueta sau pt barfa v-atzi intalnit de atzi vrut sa fie ceva mai "intim"si nu atzi facut un anuntz pt toata facultatea....macar atzi facut curat dupa voi?ma refer la floricele ,semintze,confetii si mai stiu eu la ce va duce capul k la capitolele interes si solidaritate ne-atzi convins....

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Feb 28, 2007 11:25 pm

andy gavrilescu wrote:macar atzi facut curat dupa voi?ma refer la floricele ,semintze,confetii si mai stiu eu la ce va duce capul

femeia de serviciu sa-si ia salariu geaba?

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Feb 28, 2007 11:38 pm

poi da...chiar asa...ca astia cu femeia de serviciu creca facura sedinta...si cu paznicii...hai ca avura ceva audienta. deci il rugam pe paznicu din tura ce incepe la ora 18:00 sa posteze impresiile de la sedinta ssmc, in calitate de observator, bineinteles, cum ajunge acasa si intra pe forum.

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Feb 28, 2007 11:59 pm

pt TibiGZU: cred ca aveai dreptate cu localizarea........acum e mai realista ? :D
all good things come to an end

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Feb 28, 2007 11:59 pm

cristinasoare wrote: Seful de an a sunat toti sefii de serie
Cristina Soare
Presedinte SSM Craiova

mai zi-ne alte asemenea "adevaruri".
pestele de la cap se-mpute.

bogdan_jalba
newbie
newbie

Postby bogdan_jalba » Thu Mar 01, 2007 12:40 am

Nu a fost nimik spectaculos la sedinta din Aula Magna (craiova)! Doar am fost informati ca se da trunchi comun 100% si ca centrele universitare au propus o tematica... :lol: ...

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Thu Mar 01, 2007 12:46 am

crisalia wrote:pt TibiGZU: cred ca aveai dreptate cu localizarea........acum e mai realista ? :D

cre'k tre sa iei un trabuc, k o sa te saturi de tzigari pana apare programa oficiala :D

cristinasoare
newbie
newbie

Postby cristinasoare » Thu Mar 01, 2007 1:00 am

in primul rand, stiu foarte sigur ca seful de an a anuntat LUNI TOTI sefii de serie din anul 6! daca acestia nu v-au anuntat din timp, e o problema si e deja cam tarziu sa mai schimbati ceva, ar fi trebuit sa faceti ceva acum mai multi ani.
in mare, au fost prezenti doar vreo 30 de studenti (majoritatea din seria d), s-a discutat problema rezidentiatului si banchetul.
referitor la rezidentiat, seful de an a aratat studentilor cele doua propuneri (cea a clujului si cea a craiovei) pt tematica. deocamdata sunt singurele. s-a propus crearea unui grup de discutii intre studentii anului 6 pentru o comunicare mai usoara (s-au impartit sefilor de grupe si tabele pentru adresele de mail ale colegilor de grupa, asa ca maine puteti intreba de aceste tabele, daca nu au sau nu au fost prezenti dati-mi pm si o sa primiti invitatie pe grup). va mai fi o asemenea intalnire saptamana viitoare, de care o sa ne asiguram ca o sa aflati din timp (numai sa cititi afisele si sa verificati mailul).

referitor la banchet, s-a propus ca echipa de organizare sa fie formata din aprox 4 studenti, cate un reprezentant din fiecare serie (nu s-a stabilit inca cine pentru ca de la unele serii erau putini studenti).

apropo, cei care n-ati stiut din ce serie sunteti? puteti merge maine la seful de serie sa-l intrebati cand a fost anuntat si de ce nu a anuntat mai departe in loc sa-mi sariti mie in cap, ca de fapt am vrut doar sa va ajut!

dragos297
senior
senior

Postby dragos297 » Thu Mar 01, 2007 1:03 am

mai spune-ne despre banchet! trebuie sa stim despre banchet.

Bysko
senior
senior

Postby Bysko » Thu Mar 01, 2007 1:08 am

Cristina soare, ne dai si noua un indiciu, ceva, despre acele propuneri? Seamana cu cele primite de C-ta si Is?

bogdan_jalba
newbie
newbie

Postby bogdan_jalba » Thu Mar 01, 2007 1:08 am

pai intai sa se stabileasca cine se ocupa de organizare...apoi mai vedem pe unde facem...eu unul (seful seriei B) nu ma (auto)propun...nici nu vreau...cine doreste este bine venit.... :D ...

bogdan_jalba
newbie
newbie

Postby bogdan_jalba » Thu Mar 01, 2007 1:09 am

sunt la fel ce celelalte...daca te uiti atent pe toate variantele de la centre...in 90-95% sunt identice...difera cateva capitole...dar ce mai conteaza 2-3 cand ai deja pe restul...

Bysko
senior
senior

Postby Bysko » Thu Mar 01, 2007 1:10 am

cred ca ar fi frumos sa va faceti un topic separat despre banchet!
UUUUUps am postat unde nu trebuia! Intelegeti voi :lol:

cristinasoare
newbie
newbie

Postby cristinasoare » Thu Mar 01, 2007 1:20 am

propunerea de la craiova nici eu nu am apucat s-o vad f bine, a ramas pe la cineva prin sala. am inteles ca intre cele doua ar fi mai buna cea a craiovei (asta nu ca sa ne laudam, dar nu contine nimic din harrison 16). dar in linii mari, cum a spus si bogdan, sunt cam aceleasi teme. nu stiam ca au propus si iasi si constanta. sa speram ca se va alege cea mai buna varianta.

cat despre banchet, putem continua discutia pe forumul ssm craiova: http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=100761&p=1

bogdan_jalba
newbie
newbie

Postby bogdan_jalba » Thu Mar 01, 2007 1:21 am

Bysko wrote:un indiciu, ceva, despre acele propuneri? Seamana cu cele primite de C-ta si Is?

Printre temele propuse de craiova care nu se prea gasesc la celelalte centre universitare sunt spondilita anchilozanta, LES,fracturi, arsurile, tumori genitale benigne...restul sunt identice... 8)

Bysko
senior
senior

Postby Bysko » Thu Mar 01, 2007 1:33 am

Mai Bogdane, altceva nu ati gasit de propus?!?V-ati gandit mult?
Pai sa vina cu propuneri si cei care au "mancat" Angelescu pe paine?!?

bogdan_jalba
newbie
newbie

Postby bogdan_jalba » Thu Mar 01, 2007 1:40 am

Bysko wrote:Mai Bogdane, altceva nu ati gasit de propus?!?V-ati gandit mult?

Nu eu am propus... 8) ....eu unu' am invatzat vreo 25 capitole din angelescu pana acum si chestia nasoala e ca nici unu' nu e din cele 3 propuse din angelescu...in total 10 teme de chirurgie mi se pare F F F F putin...dar asta e!

cristinasoare
newbie
newbie

Postby cristinasoare » Thu Mar 01, 2007 1:52 am

profesorii sunt cei care propun tematica, nu studentii.

woody
senior
senior

puneti mana si scoateti genomul

Postby woody » Thu Mar 01, 2007 1:54 am

bogdan_jalba wrote:
Bysko wrote:Mai Bogdane, altceva nu ati gasit de propus?!?V-ati gandit mult?

Nu eu am propus... 8) ....eu unu' am invatzat vreo 25 capitole din angelescu pana acum si chestia nasoala e ca nici unu' nu e din cele 3 propuse din angelescu...in total 10 teme de chirurgie mi se pare F F F F putin...dar asta e!

SCOATETI GENOMUL ALA om mai putin dotat intelectual SI PAOTE TULBURARILE DE RITM CA MAI REPEDE GASESTI IN CLINICA UN RAA DECAT CINESTIE CE NEBUNII GENETICE PT CARE ORICUM NU AI CE MARI TESTARI SA FACI IN ROMANIA :idea:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Mar 01, 2007 2:00 am

da, da sa stii ca tulburari de ritm gasesti.
mai des decat iti inchipui
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Mar 01, 2007 4:05 am

mdeap. :roll:

genetica aia e importanta parerea mea deoarece este viitorul nu la nivel de practic, ci de teoretic. e scurta pentru cat de cuprinzatoare este partea aia de genetica

lasand serisul la o parte, propun sa se dea din tabele

nsa2aly

ce sti de rez

Postby nsa2aly » Thu Mar 01, 2007 1:52 pm

sunt putine di chirurgie ar treb sa fie jumi jumi

nsa2aly

Re: ce sti de rez

Postby nsa2aly » Thu Mar 01, 2007 2:02 pm

nsa2aly wrote:sunt putine din chirurgie ar treb sa fie jumi jumi

miknik
senior
senior

Postby miknik » Thu Mar 01, 2007 2:20 pm

putine din chirurgie ar treb sa fie jumi jumi

nu mi se pare corect...cata chir ai facut si cate de medicale in cei 6 ani?

sa fie procentual, tot cat s-a facut si in timpul facultatii; inteleg ca ai fi vrut pe chir si probabil ai invatat o parte din materie, dar nu e corect, intelegi?

Return to “Rezidentiat 2007”