2007 18.11.2007 - www.rezidentiat2007.info
- miknik
- senior

- miknik
- senior

- miknik
- senior

crisa_s wrote:ulcerul
http://rapidshare.com/files/20998943/ulcerul.rar
ms mult, m-ai salvat si pe mine...cand oiajunge la ulcer
-
Serby
- newbie

Mai, da chiar nu e niciun administrator care sa se ia de individul asta... Tibigutzu sau cum draq isi spune...?
Sincer, cred ca ti-a cam deraiat trenu amice de la orice subiect referitor la rezidentiat. Ce ar fi sa ne lasi in pace si sa-ti vezi tu de "cantarile" tale in continuare... vrei?.. ca eu vreau
Sincer, cred ca ti-a cam deraiat trenu amice de la orice subiect referitor la rezidentiat. Ce ar fi sa ne lasi in pace si sa-ti vezi tu de "cantarile" tale in continuare... vrei?.. ca eu vreau
A priest, a pala and Varimathras were having a drink in a bar ...
- black&white
- newbie

- miknik
- senior

- diacriss
- junior

- miknik
- senior

- med_use
- junior

la iasi am stabilit ca pt maine sa propunem harry14 si angelescu,sa se scoata nutritia , terapia anticoagulanta si aterogeneza si sa se introduca nasterea si CBP.nu se poate amana data examenului,deci harry 16 nu mai intra in discutie(cand il traduce????).oricum cartile sunt facute deja!!!!!!!!!bucurestiul are ultimul cuvant mereu!! 
- 2much4you
- senior

Mai, da chiar nu e niciun administrator care sa se ia de ind
dar ce ai draga cu el? mai destinde si el atmosfera...
- 187.92a
- addicted

noi de aici propunem papa la genom. so be it
sa facem loc la jvartz. nu?
eu gasesc foarte insructiv si plin de substanta cum vede titGZU preobleme, contributia sa la discutii in genere este deosebit de importanta pentru noi cei care dam rezidentiatul. asadar serby vad ca esti singurul care ai ac problema
eu gasesc foarte insructiv si plin de substanta cum vede titGZU preobleme, contributia sa la discutii in genere este deosebit de importanta pentru noi cei care dam rezidentiatul. asadar serby vad ca esti singurul care ai ac problema
- med_use
- junior

Re: Mai, da chiar nu e niciun administrator care sa se ia de
2much4you wrote:dar ce ai draga cu el? mai destinde si el atmosfera...
da,nu am nimic ,da nu inteleg ce e cu toata mascarada asta,cum ca ne-ar consulta si pe noi.....

- 187.92a
- addicted

- crisalia
- senior

- crisalia
- senior

- TibiGZU
- elder

crisalia wrote:Bucuresti ultimile vesti:
maine va avea loc aceatsa intalnire la minister, iar in conditiile in care nu exsita nicaieri un document oficial ca ar fii trunchi comun.............o sa aveti o surpriza cu propunerea Bucurestiului
na, ca sa nu mai sara lumea in capu meu k fac io caterinca. pam pam
contesting is a life style
- crisalia
- senior

- nobody
- newbie

crisalia wrote:Bucuresti ultimile vesti:
maine va avea loc aceatsa intalnire la minister, iar in conditiile in care nu exsita nicaieri un document oficial ca ar fii trunchi comun.............o sa aveti o surpriza cu propunerea Bucurestiului
Sper sa nu fie o stupiza-surpriza!
"Be master of mind rather than mastered by mind"
- adellyne_85
- elder

- steluzza
- junior

- nobody
- newbie

- adellyne_85
- elder

- Chingachgook
- addicted

eu ma innebunesc dupa astia care se dau mai informati decat restul. parerea mea e ca crisalia il cunostea intamplator pe vreunu care participa maine la intrunirea aia si l-a batut pe ala in asa hal la cap incat omul ca sa scape de ea i-a zis ca asta e propunerea.
eu zic ca se schimba
eu zic ca se schimba
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
woody
- senior

kooksee wrote:eu ma innebunesc dupa astia care se dau mai informati decat restul. parerea mea e ca crisalia il cunostea intamplator pe vreunu care participa maine la intrunirea aia si l-a batut pe ala in asa hal la cap incat omul ca sa scape de ea i-a zis ca asta e propunerea.
eu zic ca se schimba
alo dragi tovarasi si prieteni la bucuresti si la cluj se stie ca va fi trunchi comun inca de prin ianuarie deci......................
- DEVIL
- senior

voi chiar credetzi ca tipii de la minister tzin cont de parerea noastra ? aiurea ; ii doare in cot de ceea ce gandim noi
rezidentiatul se va tzine tot dupa cum '' vrea muschiul lui'' insa oficial se va anuntza ca schimbarea/neschimbarea s-a facut la cererea viitorilor rezidenti
(asta va fi portitza lor de scapare in caz de scandal=TOTUL S-A FACUT LA CEREREA STUDENTILOR)
rezidentiatul se va tzine tot dupa cum '' vrea muschiul lui'' insa oficial se va anuntza ca schimbarea/neschimbarea s-a facut la cererea viitorilor rezidenti
(asta va fi portitza lor de scapare in caz de scandal=TOTUL S-A FACUT LA CEREREA STUDENTILOR)
- crisalia
- senior

- nobody
- newbie

Nu cred ca "se stie" nimic oficial nici la Cluj, nici la Buc, nici la Bv, nici la Sibiu.......
Nah, eu cred ca-i doare prin alte parti anatomice - si in nici un caz nu ma refer la inimioara.
O sa aflam maine ce si cum......
ii doare in cot de ceea ce gandim noi
Nah, eu cred ca-i doare prin alte parti anatomice - si in nici un caz nu ma refer la inimioara.
O sa aflam maine ce si cum......
"Be master of mind rather than mastered by mind"
- Chingachgook
- addicted

eu nu pot decat sa sper ca nu sunteti reprezentativi pentru generatia voastra.
@ devil, dupa cum citesti mata p'aici parerile sunt foarte impartite. asadar, ORICE decizie ar lua aia din minister, comisie, etc, tot va corespunde asteptarilor unei parti din candidati. poate intelegeti ca daca nu toata lumea gandeste ca voi nu e vreo conspiratie a universului sa nu luati voi rezi.
@ devil, dupa cum citesti mata p'aici parerile sunt foarte impartite. asadar, ORICE decizie ar lua aia din minister, comisie, etc, tot va corespunde asteptarilor unei parti din candidati. poate intelegeti ca daca nu toata lumea gandeste ca voi nu e vreo conspiratie a universului sa nu luati voi rezi.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- nobody
- newbie

- angry4ever
- junior

kooksee... asa-i ca ai luat deja rezidentiatul? sorry daca nu ti-am citit miile de posturi anterioare sa-ti extrag esenta dar mi se pare ca esti prea detasat...mi se pare normal ca acei dintre noi care nu sunt maso sau care nu au nimic de castigat se pe urma acestor schimbari sa fie nemultumiti, nu?
- 187.92a
- addicted

- TibiGZU
- elder