grile pentru temele noi - propuneri
- adellyne_85
- elder

- andrita
- elder

- tandarica_ndy
- senior

- adellyne_85
- elder

- TibiGZU
- elder

- adellyne_85
- elder

- zmotocel
- junior

- 187.92a
- addicted

- tandarica_ndy
- senior

zmotocel wrote:m-am tot uitat pe aici dar nu reusesc sa inteleg un lucru (probabil nu m-am uitat prea bine)....
toata lumea face grile, se centralizeaza, ok.
ce nu intelg eu: folosesc grilele astea la ceva? vreo sansa sa fie foosite la rezi?
sau le facem doar asa ca sa ne aflam in treaba????
pai tu ce crezi mai "zmotocel"? vrei ca noi sa ne facem singuri subiectele de rezi?!
- Calico
- addicted

zmotocel wrote:ce nu intelg eu: folosesc grilele astea la ceva? vreo sansa sa fie foosite la rezi?
sau le facem doar asa ca sa ne aflam in treaba????
Nu cred ca exista vreo sansa ca grilele sa fie folosite la rezidentiat, nu asta e scopul lor.
Ideea e urmatoarea:
1.Probabil majoritatea dintre noi, atunci cand invatam, ne gandim cam cum ar putea fi pusa o intrbare din respectivul paragraf.
2.Daca tot ne gandim, am putea sa si redactam. Treaba iti ocupa extrem de putin timp.
3.Daca fiecare dintre noi ar face 10 grile la subiectul HIV, gandeste-te cate intrebari s-ar strange. Normal ca n-o sa faca fiecare, dar daca fac 20 sa zicem, s-ar strange deja 200 de grile
4.Toate grilele astea ne folosesc noua, ca sa ne antrenam pentru rezi.
Colaborare in vederea competitiei, nu e sweet?
In fine, eu am facut grile si nu mi se pare ca iti ia mult timp. In afara de asta ma ajuta foarte mult sa imi fixez materia. De exemplu, sa zicem ca repet factorii care pot duce la scaderea LT CD4+ , imi aduc aminte mult mai usor care sunt, pentru ca am facut o grila cu ei.
- danhia
- elite

- TibiGZU
- elder

- 187.92a
- addicted

- TibiGZU
- elder

lista cu temele la care nu sunt grile, si situatia grilelor primite pana azi:
tema 6 (mediastin si diafragm) - 0 CS, 0 CM
tema 10 (pagini noi) - 0 CS, 0 CM
tema 19 (paginile 1924-1942) - 0 CS, 0 CM
tema 33 (infectii cai inf.) - 0 CS, 0 CM
tema 35 - 20 CS, 45 CM
tema 37 - 2 CS, 6 CM
tema 39 - 3 CS, 5 CM
tema 43 - 4 CS, 5 CM
tema 44 - 5 CS, 16 CM
tema 45 - 3 CS, 5 CM
tema 46 - 2 CS, 6 CM
tema 47 - 6 CS, 20 CM
tema 50 - 7 CS, 16 CM
tema 6 (mediastin si diafragm) - 0 CS, 0 CM
tema 10 (pagini noi) - 0 CS, 0 CM
tema 19 (paginile 1924-1942) - 0 CS, 0 CM
tema 33 (infectii cai inf.) - 0 CS, 0 CM
tema 35 - 20 CS, 45 CM
tema 37 - 2 CS, 6 CM
tema 39 - 3 CS, 5 CM
tema 43 - 4 CS, 5 CM
tema 44 - 5 CS, 16 CM
tema 45 - 3 CS, 5 CM
tema 46 - 2 CS, 6 CM
tema 47 - 6 CS, 20 CM
tema 50 - 7 CS, 16 CM
contesting is a life style
- 187.92a
- addicted

-
Bysko
- senior

- TibiGZU
- elder

- esti_o_fraiera
- junior

eu as vrea sa stiu care sunt cei mai activi useri in privinta compusului de grile, eventual la cate teme au colaborat....
..vad ca tori sunteti activi pe forum...cereti, criticati, intrebati...
daca nu cer prea mult, tibi fa si o listutza cu cei ce au facut macar la o tema grile...asta asa pentru curiozitatea mea..si eventual avantul meu la compus....
daca nu cer prea mult, tibi fa si o listutza cu cei ce au facut macar la o tema grile...asta asa pentru curiozitatea mea..si eventual avantul meu la compus....
carmina
- Chingachgook
- addicted

- TibiGZU
- elder

- TibiGZU
- elder

esti_o_fraiera wrote:eu as vrea sa stiu care sunt cei mai activi useri in privinta compusului de grile, eventual la cate teme au colaborat....
as putea sa fac un top al userilor care au trimis grile, dar din pacate nu pot sa-i recunosc pe toti dupa adresele sau id-urile de email
- Calico
- addicted

Ce rost are sa se faca un top?
Doar nu fac grile pt glorie eterna pe forum, le fac ca sa ma antrenez si ca sa dispun si de grilele facute de altii... Cine face grile primeste, cine nu face nu primeste, simple as that.
Ma rog, in afara de cazul in care cineva o sa posteze aici grilele, dar ar fi pacat, pt ca in cazul asta, nu ar mai fi nimeni motivat sa "compuna".
Doar nu fac grile pt glorie eterna pe forum, le fac ca sa ma antrenez si ca sa dispun si de grilele facute de altii... Cine face grile primeste, cine nu face nu primeste, simple as that.
Ma rog, in afara de cazul in care cineva o sa posteze aici grilele, dar ar fi pacat, pt ca in cazul asta, nu ar mai fi nimeni motivat sa "compuna".
- Riley
- elder

mi se pare super ideea si o sa dea randament crescut pt ca va stimulati reciproc, vedeti unde si ce mai trebuie ca sa va intariti cunostiintele......eu am experienta destul de mare cu grilele de tot felul si sincer asta era o metoda de invatat..sa fac unele grile pe care sa le ascund intr-un dosarel si ulterior dupa o perioada de timp (pana uitam de ele) le reluam si le rezolvam si sincer chiar eu ma cruceam de ce grile facusem..rezultatele nu pot sa va spun k au fost mai mult decat bune, chiar excelente
! deci bv si cineva zicea k cine face grile ia rezi pe ce doreste....are dreptate! asa k spor la invatat si grile si mult mult succes! 
- TibiGZU
- elder

- 187.92a
- addicted

- esti_o_fraiera
- junior

- esti_o_fraiera
- junior

eu o sa trimit un " pm " lui tibi cu numele real pentru orientare...poate mai sunt si altii care imi urmeaza exemplu daca au o alta adresa de mail decat nickul cu care intra pe forum
....chiar sunt curioasa sa vad cum apare un top al celor mai activi useeri de pe fortum, la compus grile.....ca pe foarte multi v-as putea pune intr-un top al postarilor pe forum...acum ca-i vb si de munka sa vedem cum iese...
parca vad ca sunt maxim 5 useri care au muncit..... hahahaha
....chiar sunt curioasa sa vad cum apare un top al celor mai activi useeri de pe fortum, la compus grile.....ca pe foarte multi v-as putea pune intr-un top al postarilor pe forum...acum ca-i vb si de munka sa vedem cum iese...
parca vad ca sunt maxim 5 useri care au muncit..... hahahaha
carmina
- esti_o_fraiera
- junior

- TibiGZU
- elder

bv carmina. dar nu speria viitorii clientzi, totusi sunt cam debusolati asa la inceput de drum.
te-am recunoscut de la primul mail
daca s-ar urma exemplul tau (grile la aproape toate subiectele) ne-ar fi mult mai usor la toti.
dar am zis ca asta e un proces de durata, pana trece lumea prin materie si apoi vrea sa se autoevalueze. sa vezi ce va tine treaba atunci. numai sa nu postati voi pe public grilele prea devreme (macar sa asteptam pana se strang de-o ciorba)
te-am recunoscut de la primul mail
dar am zis ca asta e un proces de durata, pana trece lumea prin materie si apoi vrea sa se autoevalueze. sa vezi ce va tine treaba atunci. numai sa nu postati voi pe public grilele prea devreme (macar sa asteptam pana se strang de-o ciorba)
- esti_o_fraiera
- junior

sunt convinsa ca cei care lucreaza la grile nu le vor face publice. nu ar mai avea nici un farmec..
sunt de acord cu procesul de lunga durata, dar nu cred ca la temele mici ne ia o saptamana sa le invete....
eu am invatat intr-o zi tumorile gastrice si cele ovariene si ceva apendicita...acum depinde si de memoria lor si de cum se concentreaza..
la arsuri cei drept am stat 3 zile, ca erau multe chitzibusenii dar tocmai asta face mai placuta compunerea grilelor....
cineva spunea ca ii ia cam 10 min sa scrie o grila, poate fi si mai putin depinde cat de repede butonezi si cat de clara iti este materia...
mie imi place sa le fac p[e alea CM, ca la CS trebuie sa imi strofoc mintea sa pun chestii adevatate dpdv medical...chiar daca nu au legarura cu subiectul respectiv... ca bashini pot sa introduc la greu, dar vor fi multi care sa zice "ce prost a facut grila asta de ra**t?'"
asa ca trebuie un picutz de atentie ...ca tot noi le corectam dupa ce primim replay-ul ..si nu ar fi prea placut..
sunt de acord cu procesul de lunga durata, dar nu cred ca la temele mici ne ia o saptamana sa le invete....
eu am invatat intr-o zi tumorile gastrice si cele ovariene si ceva apendicita...acum depinde si de memoria lor si de cum se concentreaza..
la arsuri cei drept am stat 3 zile, ca erau multe chitzibusenii dar tocmai asta face mai placuta compunerea grilelor....
cineva spunea ca ii ia cam 10 min sa scrie o grila, poate fi si mai putin depinde cat de repede butonezi si cat de clara iti este materia...
mie imi place sa le fac p[e alea CM, ca la CS trebuie sa imi strofoc mintea sa pun chestii adevatate dpdv medical...chiar daca nu au legarura cu subiectul respectiv... ca bashini pot sa introduc la greu, dar vor fi multi care sa zice "ce prost a facut grila asta de ra**t?'"
asa ca trebuie un picutz de atentie ...ca tot noi le corectam dupa ce primim replay-ul ..si nu ar fi prea placut..
carmina
- adellyne_85
- elder

mah, nu'sh cum faceti voi de le cititi asa repede, eu la arsuri cred ca am stat o saptamana, daca nu 6 zile tot am stat, ce-i drept nici n-am citit macar 4 ore/zi, 4 ore in ziua cea mai prolifica, si pot spune numa ca le-am rasfoit, stiu in foarte mare despre ce e vba, sper sa ma apuc mai serios, dar nu stiu, mi se pare ca pana nu pun punct facultatii n-o sa intru intr-un ritm sustinut.
- Calico
- addicted

Nici eu nu citesc asa repede. Bine, ca nici nu stau mai mult de 4-5 ore sa invat. Si in plus, cand invat, am si tendinta sa nu trec la alt subiect pana nu stiu perfect. In concluzie sunt de-abia la al treilea subiect
Pe mine nu facultatea ma opreste de la invatat, mai mult internetul, sincera sa fiu...
Pe mine nu facultatea ma opreste de la invatat, mai mult internetul, sincera sa fiu...
- adellyne_85
- elder