Despre Grile
- alinavalean
- senior
-
- senior
[quote="alinavalean"]cine are alea 3000 de grile si e dispus sa le dea sub orice conditii sa ma contacteze. alivalean@yahoo.com sau id-ul de mess alivalean. multumim[/quote]
subscriu si eu. astept propunerile pe pm
subscriu si eu. astept propunerile pe pm
- 187.92a
- addicted
alinavalean wrote:cine are alea 3000 de grile si e dispus sa le dea sub orice conditii sa ma contacteze. alivalean@yahoo.com sau id-ul de mess alivalean. multumim
cum adica sub orice conditii??
- 187.92a
- addicted
- ciocalteu_PRM
- senior
alinavalean wrote:cine are alea 3000 de grile si e dispus sa le dea sub orice conditii sa ma contacteze. alivalean@yahoo.com sau id-ul de mess alivalean. multumim
Iti dai seama ca cine le-a obtinut are bani...deci nu va avea pretentii materiale, poate iti va cere altceva. Cat de departe esti dispusa sa mergi??

" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- adellyne_85
- elder
- Chingachgook
- addicted
o sa incerc sa fac rost de ele. oricum, va dati seama ca e vorba de un loc de rezident, deci prea ieftine nu vor fi. deasemeni ideea e sa nu le aiba toata lumea, ca e posibil sa nu se mai dea din ele. propun sa nu mai discutam aici, si in nici un caz sa nu va laudati la colegi ca puteti face rost de grile. cu cat stim mai putini cu atat mai bine
.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
anul trecut nu au fost grile.
astea de care zic eu sunt noi oricum
astea de care zic eu sunt noi oricum
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
Ok! Toti am vrea grilele
! Dar se pune intrebarea: de unde stim ca respectivele grile sunt cele "buclucase"? Cand am postat acum 2 luni lista care aparuse la C-ta cu propunerile pt rezi a fost o intreaga nebunie, ca de... cum mi-am permis eu sa apar cu o astfel de ineptie tocmai de la Cocarlati! Si acum voi chiar credeti ca acele 3000 de grile exista? Si chiar daca ar exista cine ar vrea sa le dea altcuiva? Chiar daca sunt pe bani...
Si ar fi tare faza ca cele 3000 de grile extraordinare sa fie facute de vreun studentache sau rezident dornic sa faca o "mica" afacere pe seama noastra. Daca a facut cineva rost de ele sa posteze 2-3 doar ca sa vedem ce mare diferenta exista! Sau poate ca tocmai alea or sa faca departajarea in noiembrie?

Si ar fi tare faza ca cele 3000 de grile extraordinare sa fie facute de vreun studentache sau rezident dornic sa faca o "mica" afacere pe seama noastra. Daca a facut cineva rost de ele sa posteze 2-3 doar ca sa vedem ce mare diferenta exista! Sau poate ca tocmai alea or sa faca departajarea in noiembrie?

-
- newbie
...
Mai copii... astia s-au *** pe ei nu stiu cat pana sa decida TC, apoi sa ia de la fiecare centru materia propusa si sa scoata un mare fas. Chiar credeti ca in mai putin de 1 luna au scos si grile?? Sincer, nu cred si va sfatuiesc sa puneti mana sa invatati... stiti cum este: ce-i in mana nu-i minciuna! Plus ca pe unii din acest faimos forum care se pare ca nu au ce face (nu au de invatat, in sensul asta) stiu de unde sa-i iau asa ca terminati cu prostiile. Puneti si voi stiri cat de cat ... utile nu prostii de genul asta.
PS: cum se face ca grilele de pe imed sunt tot in jur de 3000? coincidenta sau prostie la ala care a pus anuntul.... QED
PS: cum se face ca grilele de pe imed sunt tot in jur de 3000? coincidenta sau prostie la ala care a pus anuntul.... QED

A priest, a pala and Varimathras were having a drink in a bar ...
- latvia
- elder
[quote=latvia]bre, de cate ori sa mai repet?
grilele s au dat.numai insistati cu pm uri.e zadarnic.
si daca vreti neaparat sa stiti cine le a adjudecat este vba kiar despre domnul dr kuxi.
care sunteti constienti ca nu le va mai da nimanui dupa cat a platit pe ele.
baga strambe si voi puneti botu.
omu a dat banu,e dreptu lui sa faca ce vrea cu ele.
io mi am recuperat investitia,am scos si profit ,deci sunt si io prea bazata.
va rog nu va mai agitati.rog moderatorii sa inkida topicul,pls.[/quote][/quote]
grilele s au dat.numai insistati cu pm uri.e zadarnic.
si daca vreti neaparat sa stiti cine le a adjudecat este vba kiar despre domnul dr kuxi.
care sunteti constienti ca nu le va mai da nimanui dupa cat a platit pe ele.
baga strambe si voi puneti botu.
omu a dat banu,e dreptu lui sa faca ce vrea cu ele.
io mi am recuperat investitia,am scos si profit ,deci sunt si io prea bazata.
va rog nu va mai agitati.rog moderatorii sa inkida topicul,pls.[/quote][/quote]
- kuky_nic
- junior
despre grile
as vrea sa stiu si eu cum au fost facute grilele faimoase,de unde au fost procurate(mai putin ma intereseaza cine le-a procurat deocamdata) si la ce suma s-au dat ?vreun student care nu are chef de invatat pt rezi si are o pila bine pusa,ca sa fie sigur ca din astea se va da la examen?! si,n-am inteles ma rog,de ce sa se inchida subiectul atata timp cat mai sunt lucuri de spus.
- ciocalteu_PRM
- senior
Ba frate...numai de grilele astea se tot vorbeste in ultima vreme.Ar trebui sa apara o parodie la filmul "300"...care sa se numeasca "3000" cu Badiu in rolul lui Leonidas.Voi chiar ati luat-o razna de la invatat? Credeti ca ar fi cineva atat de naiv sa le vanda, chiar si pe 2000 de euro,sau despre ce suma o fi vorba? Una e sa aiba grilele 5-6 persoane, hai 20 cu indulgenta...alta e sa ajunga la toti forumistii. Pai ma ofer eu sa le iau cu 2-3000, filmez cu mobilul toata tranzactia si vand la pret triplu "proba" la OTV
ca sa aiba domnu' Danut si domnu' Luis subiect pana la sfarsitu lunii. Spor la invatat si fiti cuminti!!! 

" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- matrix
- elder
nu pricep ce e atata stres cu grilele ? oricum deja exista grile pentru subiectele de anul trecut de medicala si chirurgie (adica grilele alea din 2004=cartile=testerezidentiat de pe perfmed) care acopera peste 80 % din materie.
iar pentru cei ce au curiozitatea sa faca toate grilele din orice subiect o sa constate ca nu prea scapa un rand din haary/ange nepus in grila. asa ca in grilele astea noi de care se tot vorbeste nu are ce sa mai fie
iar pentru cei ce au curiozitatea sa faca toate grilele din orice subiect o sa constate ca nu prea scapa un rand din haary/ange nepus in grila. asa ca in grilele astea noi de care se tot vorbeste nu are ce sa mai fie

Viata lunga si prospera!
- Chingachgook
- addicted
va aberati.
grilele exista.
inca nu am facut rost de ele.
cel mai tare mi s-a parut ala cu " sa dea aici 2-3 exemple de grile"
vezi singur ridicolul intrebarii sau trebuie sa iti explic?
grilele exista.
inca nu am facut rost de ele.
cel mai tare mi s-a parut ala cu " sa dea aici 2-3 exemple de grile"
vezi singur ridicolul intrebarii sau trebuie sa iti explic?
- orhideea2003
- junior
- esti_o_fraiera
- junior
de ce sunteti rrautaciosi , voi cei care aveti grilele....
...au cerut doar o dovada ca aceste grile exista..daca aveti postati o pagina - doua.... grile din noile teme introduse..
M1227010. Cauze de obstructie mai putin commune in apendicita acuta sunt urmatoarele cu exceptia:
A. ascarizi
B. samburi de fructe si legume
C. bariu neeliminat
D. hipotrofia tesutului limfoid
E. hipertrofia tesutului limfoid
(pag. 1381)
M1227011. Anorexia este primul simptom in apendicita acuta:
A. 80%
B. 90%
C. 95%
D. 75%
E. 10%
(pag. 1382)
M1227012. Semnul Rowsing din apendicita acuta este:
A. durere in fosa iliaca stanga cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stangi
B. durere in fosa iliaca stanga cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace drepte
C. durere in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace drepte
D. absenta durerii in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stanga
E. durere in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stangi indcamnd si iritatie peritoneala
(pag. 1382)
M1227013. Hiperestezia cutanata din apendicita acuta are originea la nivelul vertebrelor:
A. T12, T10, T9
B. T10, T11, T12
C. T7, T10, T11
D. T7, T8, T9
E. T8, T9, T10
(pag. 1383)
M1227014. Apendicele participa in mod activ ,in special, la secretia urmatoarelor:
A. Ig E
B. IL6
C. Ig A
D. Ig G
E. IL1
(pag. 1381)
M1227015. Cel mai comun disgnostic preoperator eronat al apendicitei acute este cu:
A. gastroenterita acuta
B. ciucurii epiploici
C. infectia tractului urinar
D. limfadenita acuta mezenterica
E. ulcerul peptic perforat
(pag. 1385)
...au cerut doar o dovada ca aceste grile exista..daca aveti postati o pagina - doua.... grile din noile teme introduse..
M1227010. Cauze de obstructie mai putin commune in apendicita acuta sunt urmatoarele cu exceptia:
A. ascarizi
B. samburi de fructe si legume
C. bariu neeliminat
D. hipotrofia tesutului limfoid
E. hipertrofia tesutului limfoid
(pag. 1381)
M1227011. Anorexia este primul simptom in apendicita acuta:
A. 80%
B. 90%
C. 95%
D. 75%
E. 10%
(pag. 1382)
M1227012. Semnul Rowsing din apendicita acuta este:
A. durere in fosa iliaca stanga cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stangi
B. durere in fosa iliaca stanga cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace drepte
C. durere in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace drepte
D. absenta durerii in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stanga
E. durere in fosa iliaca dreapta cand se exercita o presiune palpatorica la nivelul fosei iliace stangi indcamnd si iritatie peritoneala
(pag. 1382)
M1227013. Hiperestezia cutanata din apendicita acuta are originea la nivelul vertebrelor:
A. T12, T10, T9
B. T10, T11, T12
C. T7, T10, T11
D. T7, T8, T9
E. T8, T9, T10
(pag. 1383)
M1227014. Apendicele participa in mod activ ,in special, la secretia urmatoarelor:
A. Ig E
B. IL6
C. Ig A
D. Ig G
E. IL1
(pag. 1381)
M1227015. Cel mai comun disgnostic preoperator eronat al apendicitei acute este cu:
A. gastroenterita acuta
B. ciucurii epiploici
C. infectia tractului urinar
D. limfadenita acuta mezenterica
E. ulcerul peptic perforat
(pag. 1385)
carmina
- miknik
- senior
- tandarica_ndy
- senior
- danhia
- elite

ce s-a intamplat cu a fi corect? ce s-a intamplat cu "ia sa vedem cat ma duce capul" si cu "daca-s prost mai bine stau un an acasa" ? ce s-a intamplat cu aia care sustineau sus si tare si care ii imporscau cu injurii pe cei " cu pile" ??? brusc toata lumea verifica teoria cum ca oamenii pot fi intradevar cumparati si ca sunt atat de usor coruptibili incat raman la parerea ca isi merita o soarta in mizerie.
Red Apple
-
sa fie adevarat??
ma intreb deci: sa fie adevarata discutia asta cu grilele? chiar poate incapea atata cantitate de prostie pe un singur forum? adica...poate sunt doar eu, dar ideea de a te lauda (astfel incat sa vada tot mapamondul - la propriu!) ca tu ai platit pe nu-stiu-cine ca sa fraudezi unul din cele mai importante examene nationale, mi se pare ....de-o imbecilitate fara margini. despre intrebari de genul "nu le postezi si tu aici?" nici nu pot incepe sa discut. Cat despre moralitate....
Dar am totusi 2 intrebari pt voi, cei pasionati de aceste grile:
1. v-a trecut prin cap ca atunci cand vor aparea la stiri poze cu site-ul asta si cu "desteptii" care se lauda ca au dat j'demii de euro pe grile, acele grile vor fi schimbate?
2. presupunand ca veti avea aceste grile, si luati rezidentiatul primii si va faceti toti mari neurochirurgi, cand o sa aveti de operat un creieras, o sa platiti si atunci ca sa vi se dea instructiunile???
Dar am totusi 2 intrebari pt voi, cei pasionati de aceste grile:
1. v-a trecut prin cap ca atunci cand vor aparea la stiri poze cu site-ul asta si cu "desteptii" care se lauda ca au dat j'demii de euro pe grile, acele grile vor fi schimbate?
2. presupunand ca veti avea aceste grile, si luati rezidentiatul primii si va faceti toti mari neurochirurgi, cand o sa aveti de operat un creieras, o sa platiti si atunci ca sa vi se dea instructiunile???
- 187.92a
- addicted
danya, intr-adevar un punct moralizator pe i.
o sa se faca si desene animate cu forumul asta, eu stiu
eu mi-aduc aminte ca in 2003 o parte au invatat niste grile si au luat rezi toti cu 950 de a trebuit sa se faca baraj, si cu televiziune cu tot nu s-a intamplat nimic. ba chiar si mare proces ce-a fost, si? tot asa a ramas

emvipi wrote: v-a trecut prin cap ca atunci cand vor aparea la stiri poze cu site-ul asta ?

eu mi-aduc aminte ca in 2003 o parte au invatat niste grile si au luat rezi toti cu 950 de a trebuit sa se faca baraj, si cu televiziune cu tot nu s-a intamplat nimic. ba chiar si mare proces ce-a fost, si? tot asa a ramas
-
- senior
Am primit grilele de la "Mosu'" pe mail:)-gratis:
Germenii implicati in peritonita in dializa peritoneala sunt:
A. Gram-pozitivi, 90%
B. Gram-pozitivi,60%
C. Gram-pozitivi, 80%
D. Gram-negativi, 14-20%
E. virusi, 4-8%
In distensia permanenta a vezicii urinare apar:
A.Reflux vezico-ureteral
B.Uretero-hidronefroza
C.Insuficienta renala obstructiva
D.Uremie
E.Toate variantele de mai sus
Investigatii de baza in evaluarea diagnostica, terapeutica si evolutiva
a adenomului de prostata sunt:
A.Uroflowmetria
B.Cistomanometria
C.Rezidiul vezical
D.Volumetria prostatica
Antigenul specific prostatic:
A. Este o glicoproteina
B.Este specific cancerului prostatic
C.Nu depinde de volumul tumorii prostatice
D.Are o greutate moleculara de 3300
E.Se elimina in sperma si LCR
Germenii implicati in peritonita in dializa peritoneala sunt:
A. Gram-pozitivi, 90%
B. Gram-pozitivi,60%
C. Gram-pozitivi, 80%
D. Gram-negativi, 14-20%
E. virusi, 4-8%
In distensia permanenta a vezicii urinare apar:
A.Reflux vezico-ureteral
B.Uretero-hidronefroza
C.Insuficienta renala obstructiva
D.Uremie
Investigatii de baza in evaluarea diagnostica, terapeutica si evolutiva
a adenomului de prostata sunt:
A.Uroflowmetria
B.Cistomanometria
C.Rezidiul vezical
D.Volumetria prostatica
Antigenul specific prostatic:
A. Este o glicoproteina
B.Este specific cancerului prostatic
C.Nu depinde de volumul tumorii prostatice
D.Are o greutate moleculara de 3300
E.Se elimina in sperma si LCR
-
- senior
tandarica_ndy wrote:voi vb de alea3270 de grile care sunt din noua materie sau de altele?au mai scos inca 3000?
Tandarica, s-au scos 3270 de grile din noua materie?

Cat despre cele 3000 de grile din care se vor selecta sigur 200 la rezidentiat...

- 187.92a
- addicted
-
- senior
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
- dr ally
- newbie
voi chiar vorbiti serios cu grilele stiute? sau e doar o alta metoda de a intimida concurenta? si daca exista acele grile, de unde stiti ca din ele vor da la rezidentiat?
dar daca aceste grile chiar exista si se va da din ele la rezidentiat, ganditi-va ca o groaza de oameni vor avea punctaj maxim sau aproape de maxim, iar cei care au invatat pe bune vor pica cu brio acest examen. o sa iau ca exemplu numai o grila postata care nici macar nu e din tematica (pagina corespunde, numai ca in tematica scrie clar "Apendicita acuta", nu "anatomie si fiziologie"):
cei care nu aveti grilele (daca acestea exista), ganditi-va bine daca vreti grilele sau vreti sa un examen corect. sau daca tot se vrea sa se mearga pe sistemul "grilele stiute dinainte", haideti sa facem o propunere sa scoata un nr de 15.000-20.000 de grile pe care sa le aiba toata lumea, dar sa nu apara mai devreme de 2 luni de rezidentiat, pentru a nu avea nimeni timp sa le toceasca.
dar daca aceste grile chiar exista si se va da din ele la rezidentiat, ganditi-va ca o groaza de oameni vor avea punctaj maxim sau aproape de maxim, iar cei care au invatat pe bune vor pica cu brio acest examen. o sa iau ca exemplu numai o grila postata care nici macar nu e din tematica (pagina corespunde, numai ca in tematica scrie clar "Apendicita acuta", nu "anatomie si fiziologie"):
A. Ig E
B. IL6
C. Ig A
D. Ig G
E. IL1
(pag. 1381)
cei care nu aveti grilele (daca acestea exista), ganditi-va bine daca vreti grilele sau vreti sa un examen corect. sau daca tot se vrea sa se mearga pe sistemul "grilele stiute dinainte", haideti sa facem o propunere sa scoata un nr de 15.000-20.000 de grile pe care sa le aiba toata lumea, dar sa nu apara mai devreme de 2 luni de rezidentiat, pentru a nu avea nimeni timp sa le toceasca.
- TibiGZU
- elder
bull shit. terminati-va cu tampeniile ca nu exista nicio grila si nu o sa apara nicio grila oficiala. iar greseala din 2004 nu se va mai repeta cu sigurantza (asta daca nu reusesc sa-l conving pe badiu sa cumpere grilele pe care noi tocmai o sa le fabricam
)
pentru astia care tot credeti: macar spuneti de unde sunteti, buzau sau botosani, ca sa nu va incurc

pentru astia care tot credeti: macar spuneti de unde sunteti, buzau sau botosani, ca sa nu va incurc

contesting is a life style
- 187.92a
- addicted
dr ally wrote:cei care nu aveti grilele (daca acestea exista), ganditi-va bine daca vreti grilele sau vreti sa un examen corect.
daca ma termin de ras pot sa bat si din palme? hehe
ganditi-va, ganditi-va si iarasi ganditi-va

la final veti iesi daca nu biruitori, cel putin corecti si ganditi din sala

fooarte tare
- dr ally
- newbie
prin examen corect ma refeream la un examen de rezidentiat la care nimeni sa nu stie nici o grila dinainte, nu la a fi eu intre cei care nu au grilele cand destui studenti le au. nu am nici o grila, dar daca toata chestia asta e pe bune, nu o sa fiu ipocrita sa spun ca eu din simpatie pentru ceilalti candidati nu le vreau. dar, in acelasi timp, daca am de ales intre un examen in care o parte din candidati (inclusiv eu) stiu grilele, iar restul nu si un examen pe corect, prefer de o mie de ori cea de-a doua varianta. sper ca m-am facut inteleasa acum.
- esti_o_fraiera
- junior
se discuta pe aici de corectitudine si de frauda si etc...
..eu va spun doar atat:
CU GRILE SI FARA GRILE INVAT CEL PUTIN 10ore.
unii dintre voi nu sunt chiat atat de convinsi de existenta grilelor..
M1158031. Dintre tumorile ovariene, urmatoarele sunt chisturi non-neoplazice:
A. vestigiile ductului Mullerian
B. endometrioza
C. chisturile corpului galben
D. chisturile foliculare
E. chistadenoamele
(pag. 1834)
M1158032. Care din urmatoarele aspecte caracterizeaza chisturile Naboth:
A. chisturi seroase de incluzie ale colului
B. cresterea tesutului endometrial
C. tumori cu celule tecale
D. chisturi mucoase de incluzie ale colului
E. pot fi indepartate usor prin cauterizare
(pag. 1836)
M1158033. Tumorile uterine se trateaza:
A. laparoscopic
B. chimioterapie
C. histeroscopic
D. radioterapie
E. profilactic
(pag. 1836)
M1158034. Referitor la tumorile cu celule din granuloasa sunt false urmatoarele afirmatii:
A. la femeile adulte se asociaza uneori cu cicatrici endometriale
B. la feleile tinere se manifesta prinprecocitate izosexuala
C. tumorile pot aparea doar postmenopauza
D. cu un maxim de aparitie intre 50-65 ani
E. simpla ovarectomie poate fi un tratament suficient
(pag. 1835)
[/quote]
..eu va spun doar atat:
CU GRILE SI FARA GRILE INVAT CEL PUTIN 10ore.
unii dintre voi nu sunt chiat atat de convinsi de existenta grilelor..
M1158031. Dintre tumorile ovariene, urmatoarele sunt chisturi non-neoplazice:
A. vestigiile ductului Mullerian
B. endometrioza
C. chisturile corpului galben
D. chisturile foliculare
E. chistadenoamele
(pag. 1834)
M1158032. Care din urmatoarele aspecte caracterizeaza chisturile Naboth:
A. chisturi seroase de incluzie ale colului
B. cresterea tesutului endometrial
C. tumori cu celule tecale
D. chisturi mucoase de incluzie ale colului
E. pot fi indepartate usor prin cauterizare
(pag. 1836)
M1158033. Tumorile uterine se trateaza:
A. laparoscopic
B. chimioterapie
C. histeroscopic
D. radioterapie
E. profilactic
(pag. 1836)
M1158034. Referitor la tumorile cu celule din granuloasa sunt false urmatoarele afirmatii:
A. la femeile adulte se asociaza uneori cu cicatrici endometriale
B. la feleile tinere se manifesta prinprecocitate izosexuala
C. tumorile pot aparea doar postmenopauza
D. cu un maxim de aparitie intre 50-65 ani
E. simpla ovarectomie poate fi un tratament suficient
(pag. 1835)
[/quote]
carmina