materie veche...materie noua...

Punct si de la capat. MS propune o noua lege pentru rezidentiat
Medex
elder
elder

Postby Medex » Sun Dec 03, 2006 4:34 pm

yoopy wrote:Cum sa nu se traduca harry16 cand la noi la fac la sala de lect exista editia 16? si nu de azi-de-ieri. difera copertile fata de harry 14, in r3st, la continut, nu prea m-am uitat. o sa fac o comparatie intre ele cand mai ajung pe acolo, sa vad ce si cum.

Sigur ai vazut XVI?Poate era o prelungire de tiraj pt XIV!
Care sala? Bucuresti sau alt centru?

yoopy
junior
junior

Postby yoopy » Sun Dec 03, 2006 5:10 pm

...alt centru. o s-o pozez cand o sa am ocazia si o sa afisez poza aci. 8) .
din cate imi amintesc are coperti negre sau gri inchis lucioase si scrisul e cul galben, sau alb...sau rosu... :oops: , am uitat, dar cel mai probabil galben. si nu e prelungire la ed.14, k e la fel de maaare.

Medex
elder
elder

Postby Medex » Sun Dec 03, 2006 5:27 pm

yoopy wrote:...alt centru. o s-o pozez cand o sa am ocazia si o sa afisez poza aci. 8) .
din cate imi amintesc are coperti negre sau gri inchis lucioase si scrisul e cul galben, sau alb...sau rosu... :oops: , am uitat, dar cel mai probabil galben. si nu e prelungire la ed.14, k e la fel de maaare.

Prelung de tiraj se refera doar la marirea tirajului unei editii, nu la modificarea continutului; chiar daca se schimba coperta, cartea ramane aceeasi. Ceea ce ai descris seamana cu 16, dar exista si la bibl noastra in engl.

yoopy
junior
junior

Postby yoopy » Sun Dec 03, 2006 5:49 pm

maine voi sti sigur ce am vazut...ma facusi sa ma indoiesc de acuitatea mea vizuala si de interesul pe care credeam ca il am in ce priveste rezi-ul si cartile de prin care se da. :( ; imi revin eu...

Medex
elder
elder

Postby Medex » Sun Dec 03, 2006 5:53 pm

Don't panic! :wink:

ioaname
senior
senior

Postby ioaname » Sun Dec 03, 2006 5:55 pm

Nu mai raspanditi zvonuri nefondate!Harry 16 inca nu a iesit pe piata!Probabil exista in biblioteci varianta in engleza dar cea in romana nu a aparut inca in librarii!Abia prin vara traduceau profii nostri!Am si cautat sapt trecuta in librarii!Deasemenea exista varianta pe scurt din harry 15 sau 16 pt cadre medii!

Return to “Rezidentiat 2007”