inscriere rez
-
- senior
- dr.rezidentx1
- senior
doctorita_irina wrote:Dharma23 wrote:Dragilor!!
Daca se numara adipocitele acumulate in ultimul an, este clar ca eu voi fi in varful listei
Cred ca te concurez serios!![]()
cred trebuie sa se faca studiu de caz pe tema "proliferarii adipocitelor prerezidentiat"
ei lasa-ti ca dupa ce scapam cu bine de rezi, facem concurs cine le da cel mai repede jos.
la oana cuzino in direct la 'Poftiti la slabit'?
-
- senior
- alinavalean
- senior
- TibiGZU
- elder
adellyne_85 wrote:unlike Tibi, eu's de parere ca cine face grilele alea nu va lua rezu.
niet. n-ai inteles. io am zis ca cine a pus mana sa conceapa grile va lua pe ce vrea.
cnd folosesti rezitests pt autoevaluare tre sa lucrezi cu programul de grile offline deschis in paralel ca sa inlocuiesti grilele suspecte (anunt incomplet, greseli, date numerice multe). rezultatul relevant al testului nu e cel de pe rezitests, ci ala de pe foaia ta. daca pastrezi un anumit balans in ponderea grilelor si evaluarea testului e facuta corect dupa (verificand in bibliografie) io zic ca testul e relevant.
edit: a, si sa nu uitam. relevant pt cei care nu au facut grilele inainte, la prima trecere prin materie. e f imp sa fie grila la prima vedere
contesting is a life style
-
- senior
- adellyne_85
- elder
TibiGZU wrote:adellyne_85 wrote:unlike Tibi, eu's de parere ca cine face grilele alea nu va lua rezu.
niet. n-ai inteles. io am zis ca cine a pus mana sa conceapa grile va lua pe ce vrea.

imi faceam griji si ma stresam ca altii rezolva grilele alea in draci, care nu au contribuit, si eu care am facut fro 2-3 nu-s in stare, ca ma depasesc.

fain, daca merge anul asta, mai fac si la anu' sa il iau tot mereu

- Cyph3r
- elder
pai decat sa faci 300 de grile de Tum gen. benigne si sa te mai si enervezi cand vezi ca sunt facute prost mai bine citesti cele 5 coloane si esti mai castigat.
partea faina la facut grile e ca mai asculti o muzica, mai vezi ce scrie pe imed si ametesti constiinta cu faptul ca tu muncesti nu te relaxezi
Am avut o data vointa sa fac la litiaza biliara toate grilele si pe la 300 si ceva m-am plicitisit ca deja trecusera 2h de abcde. si in timpul asta citeam deja subiectu
Ma rog, fiecare cu strategia lui. daca vrea omul sa faca doar grile, te pui cu el.
Baga mare. Doar mai si citeste si subiectul. Anul 2003 a trecut de mult (stiu pe cineva ce a facut testele atunci de 27 de ori..)
partea faina la facut grile e ca mai asculti o muzica, mai vezi ce scrie pe imed si ametesti constiinta cu faptul ca tu muncesti nu te relaxezi
Am avut o data vointa sa fac la litiaza biliara toate grilele si pe la 300 si ceva m-am plicitisit ca deja trecusera 2h de abcde. si in timpul asta citeam deja subiectu
Ma rog, fiecare cu strategia lui. daca vrea omul sa faca doar grile, te pui cu el.
Baga mare. Doar mai si citeste si subiectul. Anul 2003 a trecut de mult (stiu pe cineva ce a facut testele atunci de 27 de ori..)

I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- andrita
- elder
- Cyph3r
- elder
- andrita
- elder
- Cyph3r
- elder
- 187.92a
- addicted
- adellyne_85
- elder