vei sti mai bine materia?

ufisoru wrote:chiar conteaza!nu voi sti mai bine materia, dar voi avea alt spor la repetat si alt moral la examen
alinavalean wrote:Nu stiu daca e important sa stim cati sunt pe loc dar e vorba de curiozitate...
Lex wrote:4437 mi-a zis o prietena care stie de la o prietena, care stie de la un prieten. sa vdm daca e adevarat
Bysko wrote:Sa dea Dumnezeu! Acum stiu si eu ca auzi tot felul de variante- stiu pe cineva care a invatat destul de mult anul trecut, la grile facea cam 80%, a dat pe chirurgicale si nu a prins MF. Dar a recunoscut ca a avut foarte mari emotii si nu a reusit sa se concentreze.
TibiGZU wrote:Bysko wrote:Sa dea Dumnezeu! Acum stiu si eu ca auzi tot felul de variante- stiu pe cineva care a invatat destul de mult anul trecut, la grile facea cam 80%, a dat pe chirurgicale si nu a prins MF. Dar a recunoscut ca a avut foarte mari emotii si nu a reusit sa se concentreze.
80% e foarte putin. normal ca n-ai nicio sansa la vreo chirurgicala cu performanta asta
ciushka wrote:daca aveti impresia ca acu sunt mai multe sanse ca inainte va inselati.daca anii trecuti trebuia sa fi mai bun decat o mie si un pic de concurenti anu asta tre sa fi mai bun deat vreo doua mii si ceva de insi
asa ca 2 pe loc e o viziune statistica si irelavanta
TibiGZU wrote:tre sa fii tare retardat sa nu scoti 80% daca ai pretentia ca ai "invatat" pt rezi si iti doresti o anume specialitate
@crissallus_cirs nu era vb de moi
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests