licenta
- 187.92a
- addicted
- crisalia
- senior
- adellyne_85
- elder
-
- newbie
- TibiGZU
- elder
cretzoo2000 wrote:buna, am trecut si eu anul VI si ma intereseaza cum a fost la licenta...am inteles ca s-au afisat rezultatele...a picat careva? care a fost cea mai mica nota? 10 presupun ca s-a luat...multi de 10???? astept si eu un raspuns
n-a luat nimeni 10

a, si am uitat sa zic, au fost si note sub 4
contesting is a life style
-
- newbie
- ciocalteu_PRM
- senior
-
- newbie
- Calico
- addicted
Cred ca a depins de comisie. La noi in serie s-au luat note mari, intre intre 9 si 9,97
(si vreo 2 sub 9). Dar am putut vorbi. Grilele nu le-am stiut dinainte, dar s-a zvonit ca la medicale o sa dea din grilele de pe etim. Pentru chirurgie si pentru subiectele noi (care s-au introdus anul asta la rezi) au fost grile la prima vedere.

- ciocalteu_PRM
- senior
MumaPadurii wrote:Cred ca a depins de comisie. La noi in serie s-au luat note mari, intre intre 9 si 9,97(si vreo 2 sub 9). Dar am putut vorbi. Grilele nu le-am stiut dinainte, dar s-a zvonit ca la medicale o sa dea din grilele de pe etim. Pentru chirurgie si pentru subiectele noi (care s-au introdus anul asta la rezi) au fost grile la prima vedere.
Eu zic sa postezi asta pe toate forumurile, ca sa bata din nou ziaristii cu chef de scandal pe la usa rectorului, pe motiv ca se fraudeaza licenta, se dau subiectele pe sub mana,samd. Sa zicem mersi ca am putut sa mai miscam, dar hai sa nu facem mare caz pe chestia asta,ok? Parca vad alte mailuri dubioase prin Gandul, trimise de oameni frustrati.

" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- adellyne_85
- elder
- ciocalteu_PRM
- senior
MumaPadurii wrote:Pai si ce-o sa faca, o sa ne aresteze pe toti ca a postat MumaPadurii pe forum ca s-a putut vorbi la licenta? Fii serios.
Da,cu siguranta ne aresteaza pe toti, iar declaratia ta luata ca proba

" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- 187.92a
- addicted
- Calico
- addicted
ciocalteu_PRM wrote:In caz ca nu ai aflat, la o anumita serie a venit si presa , sa se asigure de "buna desfasurare a examenului",si asta datorita a 2-3 guri sparte.
Nu, nu stiam. Cat de tare. Si ce-au facut, au stat ziaristii acolo cu ei in sala sa vada ca nu copiaza nimeni si ca nu vorbesc intre ei?

- Alexei___
- senior
Pozele cu rezultatele de la licenta, in caz ca doreste sa le mai admire cineva. Din pacate unele au iesit prost din cauza nepriceperii si a luminii cam slabe - nu am vrut sa ma remarc asa de tare folosind blitzul
http://www.cursurimedicina.ro/files/Lic ... uresti.zip
E si o poza facuta in interiorul facultatii, in timpul "Noptii Licentiatilor", surprinzand febra asteptarii
Enjoy!

http://www.cursurimedicina.ro/files/Lic ... uresti.zip
E si o poza facuta in interiorul facultatii, in timpul "Noptii Licentiatilor", surprinzand febra asteptarii

Enjoy!
"Black holes are where God divided by zero." - Steven Wright
- 187.92a
- addicted
vai ce note de **cao. nush ce sa zic.. shame?!
pai arabiic are au terminat in anul meu va dau clasa FARA NICIO EXCEPTIE
vaid e capumeu. si voi considerati astea note bune?
ce tare. n-o sa-mi fie teama de voi al angajare daca veniti cu notle astea. eu cu 9 95 as fi in anu vostru rege. si dupa mine si ibrahim, hamid si evghenia. fara caterinca. o sa pun pe grupul de yahoo de la fosta mea serie, s ne radem
la rezid e faceti? anu asta se ia rezi cu 500 puncte, introduc mana-n foc

pai arabiic are au terminat in anul meu va dau clasa FARA NICIO EXCEPTIE

vaid e capumeu. si voi considerati astea note bune?
ce tare. n-o sa-mi fie teama de voi al angajare daca veniti cu notle astea. eu cu 9 95 as fi in anu vostru rege. si dupa mine si ibrahim, hamid si evghenia. fara caterinca. o sa pun pe grupul de yahoo de la fosta mea serie, s ne radem
la rezid e faceti? anu asta se ia rezi cu 500 puncte, introduc mana-n foc

- Calico
- addicted
tana wrote:totusi ma asteptam ca isprava din gandul sa aiba un impact mai puternic. en fin.
Pai a avut un impact. Ca anul asta n-a mai luat nimeni 10

Oricum, ce se putea face fara nici o dovada? Oricum, n-ai citit comentariile? Majoritatea oamenilor erau indignati si nu credeau ca e posibil asa ceva la o Universitate de prestigiu

- 187.92a
- addicted
- MyRy
- elder
dah, ce conteaza nota de la licenta in fata pacientului?
daca am o nota care tinde la 10 pur, curat si taiat pot sa ma intrec cu musulmanii?? cat reprezinta din cunostintele dobandite dupa 6 ani de facultati si cat ma ajuta la exam. de rezidentiat?
mare scofala un 9, .. sau un 7, .. ! numa guri rele pe aici !!!
daca am o nota care tinde la 10 pur, curat si taiat pot sa ma intrec cu musulmanii?? cat reprezinta din cunostintele dobandite dupa 6 ani de facultati si cat ma ajuta la exam. de rezidentiat?
mare scofala un 9, .. sau un 7, .. ! numa guri rele pe aici !!!
medicale sau chirurgicale ??
mi-am "vandut" nick-ul!
mi-am "vandut" nick-ul!
- 187.92a
- addicted
- MyRy
- elder