Si mie mi-au fost de folos tabelele cu punctajele pe specialitati puse pe forum de cei ce au dat rezidentiatul in anii trecuti asa ca am trecut si eu toate punctajele pe care le-am notat, intr-un asemenea tabel.
Linkul: http://rapidshare.com/files/73206698/Re ... litati.xls
Mi s-a parut ciudat ca in mai multe randuri, desi credeam ca mai ramasesera locuri pe unele specialitati, de la comisia centrala se anunta ca ele se terminasera. Nu a fost numai impresia mea, ci si a altor colegi, insa probabil ca nu am fost noi suficient de atenti (pentru ca vreau sa cred ca nu au fost "aranjamente"). La fel, in cazul altor specialitati la care credeam ca se ocupasera locurile se mai treceau poate 1 sau 2 pozitii in plus. In fine, poate ca nu au fost in plus si am gresit eu cand am notat. Avand in vedere oboseala si stresul acumulat, e foarte posibil.
Mult succes rezidentilor pe specialitatile pe care le-au ales si spor la invatat celor ce vor da examenul anul viitor!
Tabel cu punctajele pe specialitati
- 187.92a
- addicted
- guvydu
- junior
De cateva ori mi s-a parut ca s-a ales Pediatrie si tanti aia de la comisia centrala care se auzea din fundu` gradinii zicea Psihiatrie si de aceea am avut impresia ca mai ramasesera locuri. Ori noi am gresit la imbulinat, ori a gresit comisia la ascultat optiunile. Nu vom sti niciodata.
Dupa imbulinarile noastre mai ramasesera 1 loc de oftalmo si unul de gineco.

Dupa imbulinarile noastre mai ramasesera 1 loc de oftalmo si unul de gineco.
Mda asta e!!!!!!!
- dr.rezidentx1
- senior
[quote="guvydu"]De cateva ori mi s-a parut ca s-a ales Pediatrie si tanti aia de la comisia centrala care se auzea din fundu` gradinii zicea Psihiatrie si de aceea am avut impresia ca mai ramasesera locuri. Ori noi am gresit la imbulinat, ori a gresit comisia la ascultat optiunile. Nu vom sti niciodata.
numai de cateva ori?
putin spus
pana s-a trezit cea din aula de la buc chipurile sa repete ca centralista o tot tinea inainte cu psihiatria.......ba chiar madam ene a fost corectata de3 cateva ori :pediatrie nu psihiatrie.....
un orelist pe forum nu e?

numai de cateva ori?
putin spus
pana s-a trezit cea din aula de la buc chipurile sa repete ca centralista o tot tinea inainte cu psihiatria.......ba chiar madam ene a fost corectata de3 cateva ori :pediatrie nu psihiatrie.....
un orelist pe forum nu e?

- noidat
- junior
- ioanna
- junior
tabel punctaje
tabel punctaje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.