tactica trident
- TibiGZU
- elder
tactica trident
am gasit o suma de trimiteri la tactica asta de invatat in arhivele de anul trecut, dar nu am reusit sa dau peste ceva concret. cum sunt amator de chestii practice (as vrea sa iau rezi intre primii invatand cat mai putin, evident
), poate trident ne-o va expune si noua, noilor veniti in club... sau macar un link ceva daca a mai fost prezentata pe forum. si ma intereseaza eventual si parerile celor care au folosit-o!

contesting is a life style
- adellyne_85
- elder
- 187.92a
- addicted
- Chingachgook
- addicted
daca asta nu-i clona lui 3d eu imi tai ****
later edit, eu am scris ce-am gandit, da m-a cenzurat imedul
later edit, eu am scris ce-am gandit, da m-a cenzurat imedul
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
- ciushka
- elder
nu cred .apropo pt amatorii de tactica a la trident .am auzit ca dupa ce o aplici esti chemat in cortul gurului si esti initiat in neshte chesti care presupu plosca ,tub de plastic si recipient cu apa cu sare.
succesulm la rezidentiat e garantat.
morala:puneti mana si invatati cum stiti voi dupa 6 -7-8 ani de medicina,(mai putini cei care au avut arata in haf cm si mai ales pcr) cei din paranteze,nu imi permit sa injur pe forum rezolvand prin varii metode problema rezidentiatului.
asha c ala munca nu la intins mana(doar cracanat buzunaru cu subinteles)
succesulm la rezidentiat e garantat.
morala:puneti mana si invatati cum stiti voi dupa 6 -7-8 ani de medicina,(mai putini cei care au avut arata in haf cm si mai ales pcr) cei din paranteze,nu imi permit sa injur pe forum rezolvand prin varii metode problema rezidentiatului.
asha c ala munca nu la intins mana(doar cracanat buzunaru cu subinteles)

de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- 187.92a
- addicted
- magdutz
- elder
- TibiGZU
- elder
ciushka, nu mai fa tu pe lupu moralist. rezi e un concurs, in care castigi daca stii sa-ti creezi avantaj asupra concurentilor. nu are nicio legatura cu faptul ca ai fost o pushlama in fac sau cel mai iubit dintre tocilari. bineinteles, k sa inveti toate aburelile din harry tre sa ai ceva vocabular medical si habar din cate putine, altfel nici cel mai al naibii robot de tocit nu-ti invata ce-i acolo. deci tre sa fii cat mai practic. mie mi se pare o tactica f bine gandita, in sensul ca te ajuta sa-ti eficientizezi timpul la maximum in ultimele saptamani inainte de rezi. oricum asta nu te scuteste de a trece prin toata materia daca vrei sa iei un punctaj bun (pt ca vreau sa iau rezi, dar vreau sa iau cat mai sus, nu sa prind spm sau PLM sau cine stie ce alta abureala de specialitate).
nu-mi zi tu mie ca te-a educat rezidentiatul in asa fel incat dupa ce ai iesit de-acolo brusc ai devenit vreun doctor docent in medicina. un medic bun se formeaza in anii de rezidentiat daca e muncitor si iubeste cu adevarat ceea ce face, fara sa se uite dupa cracanat buzunare. si poa sa fii nebun sa faci rezidentiatul doar in scopul asta. caci celora care au de gand asta, le sugerez sa se duca mai bine pe RATB sa cracaneze buzunare
castiga mai bine si au parte de o viatza mult mai intensa si plina de neprevazut!
cei 2 centi ai mei
nu-mi zi tu mie ca te-a educat rezidentiatul in asa fel incat dupa ce ai iesit de-acolo brusc ai devenit vreun doctor docent in medicina. un medic bun se formeaza in anii de rezidentiat daca e muncitor si iubeste cu adevarat ceea ce face, fara sa se uite dupa cracanat buzunare. si poa sa fii nebun sa faci rezidentiatul doar in scopul asta. caci celora care au de gand asta, le sugerez sa se duca mai bine pe RATB sa cracaneze buzunare

cei 2 centi ai mei
- TibiGZU
- elder
- andrita
- elder
- TibiGZU
- elder
- TibiGZU
- elder
andrita wrote:cine stiue?poate la unii functioneaza.dar mai tre' sa ai si noroc.sa stii care 4 dintre cele 5 sa le pui.ca nu e tot una.e buna metoda poate pt cei disperati care nu au timp sa parcurga materia incat sa ia rezi.
deci...e relativa chestia.
incercati ,flacai si fete,ca nu doare!
n-ai inteles. tactica nu se refera la asta, ci la ce anume repeti inainte de rezi
- andrita
- elder
- 187.92a
- addicted
- TibiGZU
- elder
-
- junior
- 187.92a
- addicted