Intre linkurile pe care le punea erau si comentarii si articole politice, din care mi-am dat seama ca tipa e de stanga (aripa ultrasilor), ceea ce nu ma deranja. Pana acum. Acum, cu toata treaba cu Grecia a inceput sa posteze destul de agresiv, cateva posturi politice pe zi.
Nu m-am bagat in discutie pt ca problema e complexa. Nu cred ca merkel e printesa virgina pogorata pe pamant ca sa ne salveze, dar tsipras ala se poarta absolut haotic. Si grecii sunt prinsi la mijloc. Si apoi nici nu am cunostinte economice asa ca n-am de ce sa intru intr-o dezbatere pe tema. Habar n-am ce ar fi bine sa se faca.
Nici nu i-am dat unfollow, astept sa-i treaca faza. Am apreciat totusi ca nu si-a pus steagul greciei la profil

Dar ma sperie atitudinea ultrastangista a persoanei. Si nu atat a unei unice persoane, cat a unui grup marisor pe care il intuiesc ca are aceleasi opinii, cu lideri cu tot. De la o vreme tot citesc lozinci de genul "omul nou", "tirania creditorilor", "inegalitate", "o lume mai buna".

Genul de discurs care "scares the shit out of me", aproape la fel ca discursurile fasciste ale extremei drepte. Oare e posibil ca istoria sa se repete atat de repede?
Incerc sa pun atitudinea acestei generatii in contextul social, au avut o experienta neplacuta cu fascismul timp de multi ani si probabil e normala tendinta de a cadea in extrema cealalta, dar totusi...