... inca putin sa-l mai fi lasat sa vorbeasca si ajungea la tantrismGay Episcopal Advances Bishop Candidacy
MINNEAPOLIS - A New Hampshire clergyman seeking to become the first openly gay elected bishop in the Episcopal Church won the first of three required votes at the denomination's national meeting Friday. [...]Asked how he reconciles his relationship with his partner of 13 years, Mark Andrew, with biblical prohibitions against homosexuality, Robinson said that in Andrew's "unfailing and unquestioning love for me I experience a little bit of the kind of never-ending love that God has for me. So it's sacramental for me." [....]

Mie personal mi se pare aberant sa propui/sustii in functii publice astfel de persoane (mai ales in domeniul religios unde puterea modelului are o imensa importanta), tot asa cum aberanta mi se pare ideea de a explica unui copil ca homosexualitatea este un lucru normal. Nu inteleg de ce nu se incearca educarea sexuala in sensul normalitatii, evitandu-se cresterea numarului homosexualilor (mult prea putini sunt predispusi genetic la homosexualitate fata de nr total). In prezent este chiar un pic trendy sa-ti afirmi apartenenta la o astfel de categorie, demonstratii in care alegorice grotesti apar cam prin toate tarile considerate "evoluate", are loc olimpiada poponarilor etc. Ai ceva cu homosexualii (de fapt cu expunerea lor agresiva in lumina reflectoarelor)?- Esti un "incuiat"! Nu esti destul de open-minded! O aschimodie de austriac incerca sa-mi tina odata f revoltat intr-un compartiment de tren teoria chibritului despre cat de rudimentar gandesc romanii in privinta homosexualitatii: "cum adica-spunea el-e de neconceput sa se uite lumea ciudat la doi homosexuali care se saruta sau se mangaie intr-un loc public! ". bleah...
In concluzie, parerea mea: treaba lor ce fac in particular dar nu trebuie permis accesul lor in anumite pozitii sociale, mai ales atunci cand ies la rampa cu homosexualitatea lor. Voi ce parere aveti?
ps. suntem +200 inscrisi pe forum; 1-2% sunt homosexuali,M/F sa presupunem 1/1 deci ar trebui sa avem cel putin 1 gay pe aici. il invit sa se exprime