Voi ce tipuri de activitati desfasurati la biroul unde lucrezi?
Ce fel de task uri presupun ele?
jolly joker wrote:Hopa, a inceput sedinta de psihoterapie cu alimori.
Ia loc pe canapea alimori.
jolly joker wrote:Sa nu mai faci astfel de confuzii melania. Activitatea e ceva, task ul e altceva.
Voi ce tipuri de activitati desfasurati la biroul unde lucrezi?
Ce fel de task uri presupun ele?
Melania wrote:jolly joker wrote:Revenind un pic la timp. Eu la birou aveam in partea stanga o mapa cu un notes lung (obiective, taskuri/activitati) si ptr nu ma pierde in detalii, aveam si diagrama de mai jos (approx. asa arata).
Trebuie mai intai sa studiezi framework ul cu criteriile. Pe scurt arata asa.
Eu taskurile care iau mai mult de o saptamana le pun ca free time in agenda outlook. Tentative time le pun pentru activitati care dureaza mai putin de o saptamana iar busy pentru meetinguri/chestii saptamanale urgente. Agenda mea de outlook e astfel e un fel de Gantt chart, am o privire de ansamblu la tot ce misca doar uitandu-ma la outlook iar colegii stiu exact cand sa nu ma fta la cap. N-am secretara, deh, ca lucrez la stat.
Melania wrote:Eu lucrez cu taskuri ca la banda de productie. Am un anumit numar de piese de terminat pana la data de.
Foarte simplu si clar, nu imi bat capul cu strategii.
Melania wrote:Ca tot m-ati criticat ca seman cu Peterson, am inceput alt autoportret. Expresia se va schimba din constipata in critica.
Melania wrote:Ca tot m-ati criticat ca seman cu Peterson, am inceput alt autoportret. Expresia se va schimba din constipata in critica.
MumaPadurii wrote:Hm, vad ca tabloul zilei de azi e tabloul electric...
Team Entropy, anyone?![]()
Cand ii citesc pe JJ si Melania vorbind despre organizare, ma simt de pe alta planeta.
Sau daca nu de pe alta planeta, macar dintr-o specie diferita, un fel de pitecantrop care isi petrece timpul bataindu-se de pe o creanga pe alta, cautand fructe si puricandu-se ad libidum cat e ziua de lunga.
In iadul meu personal diavolul nu are coarne si coada, ci o diagrama organizationala. Chestie de perspectiva, in realitate probabil diavolul ala e de fapt un inger pazitor.
jolly joker wrote:MumaPadurii wrote:In iadul meu personal diavolul nu are coarne si coada, ci o diagrama organizationala.
Tu te uiti de jos in sus din perspectiva organizatorica
Melania wrote:Winsor un-Newton, bune pt incepatori dar folosite si de cei mai experimentati. https://www.amazon.com/Winsor-Newton-Wi ... B0025TX1CI
As vrea Rublev, dar mai incolo.
Melania wrote:As vrea Rublev, dar mai incolo.
Melania wrote:Nu e pe panza cu cadru, e pe carton invelit in panza (f ieftin). Sunt la stadiul de a invata, nu fac capodopere pentru a fi expuse.
Plus ca pot reutiliza cartoanele. Hartia speciala pentru ulei nu o pot folosi, nu am gasit textura potrivita plus ca e extrem de scumpa.
Melania wrote:Nu e pe panza cu cadru, e pe carton invelit in panza (f ieftin). Sunt la stadiul de a invata, nu fac capodopere pentru a fi expuse.
Plus ca pot reutiliza cartoanele. Hartia speciala pentru ulei nu o pot folosi, nu am gasit textura potrivita plus ca e extrem de scumpa.
jolly joker wrote:O idee am dar nu se potriveste cu publicul tinta.
O parte a corpului desenat ca linii + puncte (inceputurile AI) si aspect de robotic arm.
Ar merge roboticarm ptr ca se califica ca proteza, dar depinde de clinica.
Oricum partial robotic arm + partial artificial brain reflecta epoca in care traim.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests