jolly joker wrote:bubbles.jpg
in lucru
un ciorchine de stafilococi aurei.
jolly joker wrote:bubbles.jpg
in lucru
Melania wrote:Mai bine ca tine?:)
Melania wrote:Dar cati ani ai?
Mi se pare interesant desenul lui jj, nimeni nu stie inca ce e dar sunt sigura ca jj stie exact ce face. Poate e o pictura abstracta?
Melania wrote:Cool. Bule de sapun?
Am facut un sketch in carbune inspirat de desenul primaritei. Asa o vad eu pe primarita.
Melania wrote:Da, din imaginatie, de asta lumina/umbrele nu sunt foarte corecte. Am spray de fixare, merge f bine si daca vrei sa folosesti ulei peste nu e o problema; problema e ca e pe hartie. Am gasit si gesso spray ca aveam o cutie de gesso (acrilic) greu de folosit, face priza repede si pateaza imediat si permanent tot ce atinge. E greu de curatat chiar si de pe cutit.
Andy e doamna sau domn?
Melania wrote:Andy, nush daca e femeie sau barbat, dar e blond/a si naiv/a.
andy gavrilescu wrote:eu am zis in ce ma priveste ca mi-a gresit gatul, in rest e genial. forma fetei imi place f mult, pometii, mandibula, fruntea, ce mai, m-a scos mai misto ca in realitate. probabil a vazut sufletul.
alimori wrote:Băi frate, parcă ati fi ingineri. Nu e nevoie sa fie un portret realist, nici să respecte proporțiile (eu am lobul urechii sub nivelul nasului și nu am nici un sindrom genetic), nici culorile, nici perspectiva. E frumos așa cum e, lăsați dracu' rigla la o parte.
alimori wrote:Problema mea e ca va kkti in ea de creativitate si de emotie artistica si ma deranjeaza; sper ca am voie sa ma exprim dupa ce am citit genul asta de comentarii dupa fiecare tablou; n-ati ratat niciunul, toate aveau nevoie de asta si ailalta, sa fie asa si pe dincolo.
alimori wrote:Româncele avem fundul mai mare și talia mai subțire.
MumaPadrurii wrote:Mi se pare interesanta antiteza intre realismul obscen, sincer, socant, si misterul dat de efectul blurry, de lipsa trasaturilor faciale. E ceva prezentat foarte direct, dar in acelasi timp si ceva ascuns, necunoscut.
alimori wrote:Oblicii nu sunt paraleli cu abdominalii, sunt "oblici".
Melania wrote:Eu prefer putina culoare sau culori desaturate. Dupa parerea mea culorile in natura sunt in general complicate si mai desaturate decat credem.
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests