jolly joker wrote:Era plina piata romaneasca dupa revolutie de tablouri gen cel de mai jos
Frumos. Foarte frumos. Zici ca-I Bob Ross. Exista si versiunea carpeta.
jolly joker wrote:Era plina piata romaneasca dupa revolutie de tablouri gen cel de mai jos
MumaPadurii wrote:Melania wrote:neatenta abstractizanta, e cam lunga la fata desi am pastrat proportiile; ii mai tai din ciuf
.
Imi place, arata destul de sinistru.
Cred ca e perfect asa, neterminata. Ai putea s-o numesti "Fantoma hamburgerilor". In plus, am auzit ca da bine sa ai o tematica activista in lucrarile de arta.
primarita wrote:Dar ceva mai cu viata nu aveti?
Prea intunecat.
MumaPadurii wrote:Foarte tare. La cabinetul de fizioterapei ai mai expus pana la urma?
Imi mentin parerea ca tabloul e foarte frumos in stadiul actual, cu vacca fantomatica. Mai ales ca e omagiu pentru o vacca moarta. Eu as adauga eventual niste tuse de rosu peste.
Nu stiam de pericolul asta cu dozele de aluminiu.
Initial imi imaginam ca vacca a mancat doza de bere intreaga si ma gandeam ca iar a dat creutzfeldt-jakob prin Eurpa, dar vad ca problema e ca sunt taiate de masinile de tuns iarba si raman bucati ascutite de metal prin iarba...
https://en.newsner.com/animals/5-200-co ... y-outside/
Melania wrote:Observatii bune ca de obicei.
Explicatiia e ca cerul nu e inceput, e doar fondul desenului (am folosit un galben), va fi probabil albastru deschis/alb in partea de jos si inchis in partea de sus+happy little clouds haha.
Pomii din fata nu au coroana pt ca o voi face in al doilea strat sa dea impresie de volum.
Culorile folosite sunt albastru ultramarin burnt sienna (petele rosii de care pana la urma ma puteam lipsi) burnt umber si sap green. Jumatate de pensula burnt umber+jumatate sap green apoi trasat pe suport conform inspiratiei.
Pomii din spate apar turcoaz pt ca am amestecat albastru (tb sa folosesc phtalo blue) cu verde in speranta unui efect de perspectiva insa acum vad ca de fapt nu culoarea e de vina ci contrastul.
In poza pusa de tine in planul indepartat contrastul e mai mic iar in planul din fata mai mare. In general pt impresia de perspectiva contrastul scade cu distanta si culorile calde dispar in ordinea lungimii de unda ramanand albastru/alb.
In al doilea strat voi pune coroana, cerul si ridica contrastul in planurile din fata si sublinia marginile ca sunt cam flu acum. Pomul din stanga ma deranjeaza e cam ca nuca in perete, cred ca il voi mai inalta. Tufisul din mijloc e cam prea sferic, cred ca voi pune niste idei de papura si niste apa in jur. Trunchiurile de copac vor primi mai multe detalii, asta e planul.
Btw sap green miroase oribil (a iod) in timp ce se usuca, e a doua oara cand il folosesc si singura vopsea care miroase.
Melania wrote:Fata albastra cu parul pe gura. Urechea tot jos a iesit, am o problema cu asta.
MumaPadurii wrote:L-am descoperit pe Paul Cornoyer si il ador:
CornoyerRainy_Day.jpg
the-plaza-after-the-rain-1908_u-l-puqxne0.jpg
Washington-Square-after-snow-painting-Paul-Cornoyer-c-1910-708x900.jpg
cd429b2fea0750c376fb0c46b2c5b647.jpg
Paul Cornoyer - Tutt'Art@ (34).jpg
Paul Cornoyer - Tutt'Art@ (27).jpg
Nu stiu de ce imi plac atat de mult tablourile lui, dar e ceva cu orasul pe ploaie/zapada/inserat si mai ales copacii aia dezgoliti de frunze, care imi trezeste niste sentimente ciudate.
Aici experimenta si el cu perspective si poluare, probabil:
Paul Cornoyer - Tutt'Art@ (17).jpg
s-l300.jpg
jolly joker wrote:Melania wrote:Fata albastra cu parul pe gura. Urechea tot jos a iesit, am o problema cu asta.
Urecheata. Daca nu ziceai nu observam, avand in vedere ca priveste in sus.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest