Medicina Bucureşti

medical students & junior doctors forum
It is currently Fri Sep 10, 2010 6:44 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ] 
Author Message
 Post subject: boboci 2010
PostPosted: Wed Jul 28, 2010 10:34 am 
junior
junior

salut! am intrat anul acesta la stoma si as vrea sa schimb ceva pareri cu cei mai mari. am citit post-urile mai vechi....dar as vrea sa stiu: in primul an unde se vor tine cursurile? am inteles ca nu doar la mg si md. mai sunt si alte locuri? si ceva pareri despre ore? sunt atat de grele cursurile? ca toata lumea ma sperie..... :shock: adik daca eu invat si nu lipsesc ....pp ca exista sanse mari sa raman la buget si in anul 2....adik nu am de gand sa las invatatul pe ultimul loc,ci din contra. si app de buget....in anul 2 cum se face repartizarea? primii 140 sau cva de genul? anul asta de ex care a fost ultima medie? ms mult ......si...ne vedem in toamna :D

Profile E-mail  

Post subject: Re: boboci 2010
PostPosted: Tue Aug 03, 2010 2:17 pm 
junior
junior

nimeni? eram curioasa cartile, ustensile....etc? de ce anume avem nevoie mai exact si de unde le putem lua? poate pana la urma mi-o raspunde si mie careva :(

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 8:22 pm 

nu te mai impacienta atat... cartile o sa le gasesti cand incepe anu la xerox la facultate , un halat poti sati iei dinainte daca vrei cu adevarat ... in rest distreaza'te in vacanta ca dupaia nu vei avea asa mult timp liber

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Aug 10, 2010 8:31 pm 
junior
junior

Sunt multe de zis... lasa mi id tau pe privat si o sa ti raspundla intrebari

Profile  

PostPosted: Fri Aug 27, 2010 1:26 pm 

Am intrat la md printre primii si as vrea sa stiu cum se procedeaza cu caminul. Cu cine trebuie sa vorbesc? Multumesc anticipat.

Profile E-mail  

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 7:56 pm 
junior
junior

denis wrote:
Am intrat la md printre primii si as vrea sa stiu cum se procedeaza cu caminul. Cu cine trebuie sa vorbesc? Multumesc anticipat.

Cererile pt camin se depuneau pana pe 12 august. Ar trebui sa suni cat mai curand la rectorat.

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 03, 2010 12:37 pm 

buna..am intrat si eu anu acesta la md si am si eu o intrebare intrebatoare:)mi s-a spus ca pot plati taxa pana pe 6 septembrie,dar nu mi s-a spus de inmatriculare,despre care nu stiu nimic..cat costa si cand se face??:)

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 8:13 pm 
junior
junior

pai dupa ce platesti prima parte din taxa(ai zis ca ai luat la taxa,nu?)te duci si te inmatriculezi....nu mai tr sa platesti nimic aici. deja te poti duce. eu m-am dus pe 1 sept sa ma inscriu,dar la buget. bafta!

Profile E-mail  

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 8:15 pm 
junior
junior

anul scolar se incepe pe 4 oct. deschiderea va avea loc pe 1 oct. am si eu o f mare intrebare :D ce tr sa fac la deschidere? tr sa merg la MG sau la MD? si carnetul de student cand il iau? pe 1 sau 4? sau in alta zi? si.....la biblioteca in ce zi tr sa ma duc? pe 1 sau 4 sau alta zi :lol: ...thk :D

Profile E-mail  

PostPosted: Wed Sep 08, 2010 5:33 pm 

Trebuie sa mergi pe 1. Deschiderea se va tine la MD in amf. mare(anul trecut asa a fost) . Noua atunci ne-au dat carnetele. O sa va prezinte cativa profesori, mai mult e pierdere de vreme, dar poate reusesti sa-ti descoperi cativa colegi. :D

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Sep 09, 2010 5:12 pm 
junior
junior

te duci la plevnei, etaju 2 amfiteatru mare si te distrezi intr'o imbulzeala simpatica cam 1 juma de ora;o sa vb decanu, profa de chimie(greabu), david(de morfo) si podoleanu(de anato), apoi o sa vina 3-4 secretare sa imparta carnete de student, o sa va imbulziti toti ca animalele sa le luati de la catedre, o sa va puna sa completati niste hartii cu ce sunt parintii vostrii( eu asta imi aduc aminte), si o sa plecati ca niste studenti model la casele voastre :))
dup'aia cine vrea o sa se duca la bilblioteca sa isi ia carti, sa isi faca permis si deci fiti atenti sa aveti poze d'alea mici la voi(probabil ati facut inainte de bac)

Nu o sa fie nimic special, o sa va obisnuiti repede cu mirosu de spital de la fac.noastra draga si o sa faceti infricosatoarea fiziologie de la 18:00 la 20:00.

Asa ca bafta, dak mai aveti de intrebat.. feel free

Image

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Sep 09, 2010 5:14 pm 
junior
junior

*** ps

asta o sa se intample pe 1 octombrie

Image

Profile E-mail  

PostPosted: Thu Sep 09, 2010 6:50 pm 
junior
junior

pai cum pe 1 fiziologie de la 18 la 20? cel mult ar fi pe 4. si care e faza cu ora asta? ce orarul nu difera in functie de grupe. si daca tot ai chef de vorba....zi-mi si mie ceva de profi. mersi

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 9:04 am 
junior
junior

offf.. din momentul in care incepe anul evident..
grupele 1-10 fac lunea de la 18-20 iar 11-20 joia la aceeasi ora

profi :))

morfo - david
- parerile sunt impartite, mai mult spre ->jigodie
- profesorul e ok la curs, tine de departe cele mai bune cursuri, nu merita sa ai absente, iti retine fata dak faci ceva in general si cine stie ce ti se poate intampla la interviu sau ex final, stati in banca voastra ca notele se vor pune la nimereala

anato- podo
- o sa traga de voi sa invatati. Cursurile... ok fata de cine mai vine sa faca cursuri la anato(rusu sau didilescu - cei doi sunt sefi de catedra, nu profi); la anato faceti bine sa va intelegeti cu asistentii ca sa luati note bune in practice si la lucrarile de control

chimie - greabu
- faceti bine si cumparati cartile la inceput si totul va merge aproape ca pe roate, profa se achita in general bine de datoriile ei, invatati cat de cat la lucrari, la examen nu e problema

fizio - badita
- e foarte linistita aceasta profa, e ok pt cine face si lp'ul cu ea, lucrarile si examenul sunt imposibile insa :)
invatati cat mai mult ca la fizio nu o sa strice nimic in plus

biofizica - doaga
- la cursuri sa va duceti , chiar daca sunt de la 8 dim, joia - sa nu uitati mp3 playerele, iar daca puteti dormi, nu ezitati; despre el in sine nu e nimic interesant de zis

marketing -
(nush cum in cheama) - puteti sa va duceti sa il salutati la inceput ca sa stiti unde se da examenu- notele se pun la misto- nu va speriati- se trece

engelza - (puteti avea profi diferti)
- toti sunt ok -

stiinte comportamentale
- ceva total neinteresant si ca materie si la fel si cadrele didactice - o sa radeti mult la examen... (de ei si de ce subiecte se dau) - e ceva inutil si urat

citologie -toma
- cursurile .. daca va veti duce... nu va vor ajuta... puteti sa le luati la fel de frumos de la cineva care chiar se duce la fiecare .. tot nu o sa aveti timp destul sa invatati pt examen... profa... o sa incerce sa va faca sa scrieti cat mai mult.. REZISTATI!

cred ca asta ar fi tot

Image

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 9:55 am 
junior
junior

legat de chimie si carti...pp ca ne va spune la prima ora ce sa cumparam. intrebarea mea este: sunt cartile profesoarei? ca stiu ca unii profesori au propria carte. o luam de la ea sau va trebui sa o cautam. si inca ceva...din ce am citit...deci pana la urma daca invat si stau in banca mea e ok,nu? mersi mult de rasp

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 10:01 am 
junior
junior

si inca ceva. stiu ca orele se fac in diferite locatii. mi-ai putea spune ce si unde? :D deci ms inca o data

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 3:55 pm 
junior
junior

cartile o sa va zica ea despre ele(evident ca sunt scrise de catedra de biochimie).. nu va faceti griji.. oricum le deskideti decat inainte de lucrari.. probabil in primele 1-2 saptamani o sa vi le si aduca

despre unde faceti orele.. e mai complicat :P
lp'urile in laboratoare... in general la MG... defapt toate in afara de morfologie(care se va tine la eforie) si de Stiinte Comportamentale (care se va tine tot acolo) - referitor la lp'uri
cursurile- la amfiteatre - astea sunt scrise si pe orar.. la MD,MG,Eforie,Gerota
try this : http://www.lsmdb.ro/orare/
si intorcandu'ma la lp'uri... chimia se tine la MG, parter.. ultima usa pe dreapta; anatomia la MG - subsol... luati'va dupa miros; biofizica -MG, subsol prima la stanga; citologia -MG, et1 prima la dreapta; fiziologia - et 2.. doar fizio se face acolo; iar marketingul.. care are doar curs(ar fi aiurea sa aiba si lp)- are amfiteatru special in spate la MG

Image

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 4:00 pm 
junior
junior

tish wrote:
deci pana la urma daca invat si stau in banca mea e ok,nu? mersi mult de rasp

depinde ce intelegi tu din ok...
daca esti din bucuresti nush dak e cine stie ce... va fi aproape ca la liceu cred... poate si mai putin interes din partea profilor
daca nu.. si acum scapi de "acasa".. sa stai in banca ta nu e chiar ce ar trebui sa faci.. cred ca e mai bine sa nu stai kiar in banca ta si sa iei mai greu examenele...
Ideea e ca in legatura cu profii.. cel putin in fata lor tre sa arati respect maxim - la asta m'as gandi ca ar fi singurul lucru care s'ar potrivi knd zic sa stai in banca ta.. in rest.. incearca sa te bucuri de orice..

Image

Profile E-mail  

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 5:29 pm 
newbie
newbie

salut cezar :))

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]