s-auzim numai de bine...

laur wrote:Sustin ceea ce a scris Apartinatorul_disperat ! Frumos spus si plin de adevar !
Si eu sint in aceeasi stare de ...apartinator ! ( sotia este acum , pot sa spun fericit , din toata inima, medic rezident ).
Nu am facut decit sa incerc sa impart stresul la 2 , sa o fac sa mai uite ca are iar de facut grile , sa invete , sa doarma , sa ... nici eu nu mai stiu !
Ultima timpenie a acestui SISTEM , a fost la Constanta unde am fost sa luam transferul pentru Craiova . Dupa 600 km facuti , timpitul ala de decan de la C-ta , nu vroia sa dea transferul !!!! Mai aveam un pic si intram peste el !!! Cum e posibil sa ai 9 rezidenti la usa si sa le spui ca trebuie discutat in nu stiu ce consiliu profesoral joi ( adica azi ) , ca nu se dau transferuri etc. ....pina la urma a semnat .... dar cred ca i-a placut sa mai umileasca o data niste oameni !!! io am fost marti la Cta si a dat fara pbeme...cand ai fost tu????ce l-o fi apucat????
Condamn inca odata acest SISTEM .
FELICIT PE TOATA LUMEA CARE A REUSIT SA ISI IA EXAMENUL SI NU IN CELE DIN URMA PE CEI CARE INCEARCA SI IL DAU IN CONTINUARE .
MULT SUCCES !
Evo wrote:Are cineva o situatie completa a repartitiilor? Ma intereseaza mai ales pe medicale.
adybubu wrote:Nu, pentru chirurgie nu e niciuna din listele de p-aici, toate sunt pentru medicala. A pus cineva pe la alt topic (nu mai stiu unde) o lista cu situatia din 2005, dar dupa cum arata eu cred ca e cea din 2004...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests