MF-ul pt medicale
-
- senior
- abramburica
- newbie
-
- elder
-
- senior
MF-ul pt medicale
Poate va ajuta! Aveti aici locurile de anul trecut pt MF Bafta!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- senior
MF-ul pt medicale
E ok daca trimiteti prin fax , dar sa sunati apoi pt confirmare la Centrul de Perfectionare nr tel:021/2551574. Eu am trecut prin astea anul trecut, acum sunt pe medicale Psihi, asta am vrut desii puteam alege si altceva. Bafta si voua pe viitor!!!
- cookyy
- senior
eu an fost ieri si am depus cererea...nu da nimeni nici un numar nimik...eu bam stat acolo sa vad ca imi [pune stampila pe foaie si deja ma poftea afara.
.fara intrebari de genul "dar..numar de inregistrare ceva?""dar..puteti sa imi spuneti cati s-au mai inscris.?"ca nu au timp si nici nu stiu
..

yeah...right...whatever....
- abramburica
- newbie
- abramburica
- newbie
-
- senior
MF-ul pt medicale
Salariul de incadrare este 4400000. Primele 3 luni faceti mf deci salariul asta e, apoi in functie de stagii ai plus 10% pediatrie si neuro, 15% infectioase, 75% pshiatrie si 10 % ginecologie. Celelalte medicina interna, chirurgicale, diabet, dermato, spm au tot salariul de baza 4400!!!!
- abramburica
- newbie
Re: MF-ul pt medicale
multumesc frumos pt informatii!
- abramburica
- newbie
Re: MF-ul pt medicale
mai am o intrebare...caci am un fix cu banii! ca irice roman in perioada sarbatorilor!deci: stiti cam de cat va fi nevoie pentru analizele de la angajare(de ex in cluj)? dar pentru carnet student....si alte taxe de inceput!
- cookyy
- senior
- matrix
- elder
eu am cerut azi numar si mi-a dat (are niste hartiute verzi pe care da numere doar la cei care cer) mi-a zis sa ascund biletul sa nu-l mai vada si altii ca a facut "scurta la mana" . imi venea sa pun un afis pe usa " CERETI NUMAR DE INREGISTRARE"
care alte taxe ? ce analize medicale ? care carnet ? alti bani, alta distractie...pai nu le-a ajuns ca ne-au jupuit de 250 de lei ???

care alte taxe ? ce analize medicale ? care carnet ? alti bani, alta distractie...pai nu le-a ajuns ca ne-au jupuit de 250 de lei ???

Viata lunga si prospera!
- cookyy
- senior
off...fiecare stie cate ceva ...pana nu or afisa astia ceva cred ca nu o sa stim sigur...eu de anul trecut stiam asta...d-aia nu ma lamuresc
http://www.rezidentiat2005.ro/rezidenti ... uresti.pdf daca pot sa imi iau orice...ca dupa cum vad pe acolo fiecare stagiu incepe cu 01.01. deci as putea...pe de alta parte tot aud ca trebuie inceput cu mf.....eh..om vedea...sper sa prind bucurestiul ca altfel voi avea un al doilea soc post-rezi.
..offf 
http://www.rezidentiat2005.ro/rezidenti ... uresti.pdf daca pot sa imi iau orice...ca dupa cum vad pe acolo fiecare stagiu incepe cu 01.01. deci as putea...pe de alta parte tot aud ca trebuie inceput cu mf.....eh..om vedea...sper sa prind bucurestiul ca altfel voi avea un al doilea soc post-rezi.

yeah...right...whatever....
-
- senior
MF-ul pt medicale
Dar sa nu credeti ca ati platit 250 ron si asta-i tot bineinteles urmeaza alta distractie! Va treb sa faceti un dosar de angajare: copii dupa buletin, certificat nastere, casatorie diploma de licenta ordin de confirnare in rezidentiat, cazier, fisa analize plus aptitudini de la Medicu de medicina muncii (mergeti la spitalul sau Dsp_ul care va incadreaza si va spunde ce analize doreste in Craiova vor VDRL, atg HBs, atgHCV si HIV). Apoi asteptati pana se afiseaza pe net de obicei dupa 10 dec care va fi taxa pe care treb sa o achitati pt intratrea in rezidentiat si eliberarea curriculei dupa care veti efectua stagiile anul trecut a fost 42 ron (420 mii),............si poate vor mai urma si alte taxe.. Va sfatuiesc sa nu va aruncati cu analizele la cabinetele particulare costa undeva in jur de 100 si ceva ron. Mergeti la centrele de transfuzii si intrebati ca sunt reduceri pt proaspeti rezidenti platiti mai putin de jumatate in Craiova la un astfel de centru costa toate cele 4 analize 30 ron!!!!! Bafta! Iar in ceea ce priveste stagiul cu care incepi depinde de centrul unde esti repartizat in centrele mici neuniversitare se incepe cu cel pt care exista indrumator pt rezidenti!!!
- matrix
- elder
bun...si unde/cand trebuie sa depunem dosarul asta ? mai exact daca esti implicat si in operatiunea transferul unde trebuie duse astea ?
ca acolo pe site zice de cereri ca vor fi aprobate la 1 februarie, iar noi trebuie sa incepem la 15 ian.
alt lucru cu cine inchei contractul ? ca daca ma transfer logic e sa-l inchei cu locul unde o sa ma transfer. iar in perioada 15 ian - 1 februarie ce se intampla ?
ca acolo pe site zice de cereri ca vor fi aprobate la 1 februarie, iar noi trebuie sa incepem la 15 ian.
alt lucru cu cine inchei contractul ? ca daca ma transfer logic e sa-l inchei cu locul unde o sa ma transfer. iar in perioada 15 ian - 1 februarie ce se intampla ?
Viata lunga si prospera!
- matrix
- elder
pai.... nu conteaza cati s-au inscris, dar problema e ca ar trebui sa fie un numar proportional de locuri in fiecare centru in functie de cati candidati sunt. adica daca sunt 100 din constanta si 50 din braila ar fi logic sa se scoata mai multe locuri de constanta decat de braila. asta ca sa dau un exemplu cat de cat cu orase apropiate. ca sa nu ajungi din constanta sa te duci la tg mures
la cum arata proiectul de lege pt 2007 eu zic sa luam acum mf-ul si mai vedem noi apoi ce se intampla
la cum arata proiectul de lege pt 2007 eu zic sa luam acum mf-ul si mai vedem noi apoi ce se intampla

Viata lunga si prospera!
- matrix
- elder
am aflat de la cei de pe medicale care au luat in limita locurilor ca au primit o hartiuta pe care scrie ca dosarul de angajare trebuie depus in perioada 4-22 decembrie (dosarul ala cu hartia de la repartitie, copie dupa diploma, analize....etc ..cica difera de la dsp la dsp)...si se pare ca il inchei cu locul unde ai luat repartitia. de abia apoi urmeaza alergatura dupa transfer ...mai precis in acelasi timp, dar oricum intai inchei contract pe locul pe care l-ai luat si apoi vine transferul
cel putin asa am inteles eu
cel putin asa am inteles eu

Viata lunga si prospera!
- matrix
- elder
AU APARUT LISTELE !!!!
http://www.rezidentiat2006.ro/postrezidentiat/redistribuire.html
culmea anul asta sunt si mai putine locuri in bucuresti desi sunt mai multi care au optat pt MF

http://www.rezidentiat2006.ro/postrezidentiat/redistribuire.html
culmea anul asta sunt si mai putine locuri in bucuresti desi sunt mai multi care au optat pt MF

Viata lunga si prospera!
- cookyy
- senior
- esk
- junior
de exemplu cineva cu puncatj destul de mare a renuntat,si a ales mf pt ca n-a prins ati neaparat in bucuresti(mai ales ca ea era convinsa ca mai ramasese un loc,de-a trebuit comisia sa-i insire toate punctajele celor care luasera ati bucuresti inaintea ei)...nu stiu cu ceilalti ce e...dar oricum sunt din cei care nu au ales(i know,seems hard to believe)
- alexia
- newbie
stau si ma uit la lista aia de o ora si ma intreb daca cei din GJ aleg GJ... daca cei din BV aleg BV... si tot asa... Eu sunt a 24 a din buc, aici fiind doar 24 de locuri. mai bine nu se putea.
daca cineva din DJ, GJ, CJ etc alege Buc... mi-a zburat locu'. oricum, n-avem decat sa asteptam pana pe 10...
((
stie cineva ce e cu ilfovul? daca aleg IF fac in Buc? Mai e nevoie de "transfer"? Va multumesc!

stie cineva ce e cu ilfovul? daca aleg IF fac in Buc? Mai e nevoie de "transfer"? Va multumesc!
- matrix
- elder
pai sunt si unii din bv sau chiar cj care o sa aleaga bucuresti pentru ca sunt mutati cu catel si purcel deja aici. deci se pare ca nu scap de operatiunea transferul
stie cineva daca mai prindem pe tanti de la dsp la serviciu ca mai e putin si vine Craciunul, integrarea etc. si la noi multi isi iau vacanta din 15-16 pana dupa anul nou mai ales daca sunt bugetari.
ca toata alergatura pt mutat trebuie facuta in saptamana imediat urmatoare.
eu tot nu m-am lamurit NOI CAND SI CU CINE INCHEIEM CONTRACTUL DE MUNCA DACA NE TRANSFERAM ???

stie cineva daca mai prindem pe tanti de la dsp la serviciu ca mai e putin si vine Craciunul, integrarea etc. si la noi multi isi iau vacanta din 15-16 pana dupa anul nou mai ales daca sunt bugetari.
ca toata alergatura pt mutat trebuie facuta in saptamana imediat urmatoare.
eu tot nu m-am lamurit NOI CAND SI CU CINE INCHEIEM CONTRACTUL DE MUNCA DACA NE TRANSFERAM ???
Viata lunga si prospera!