Topul specialitatilor chirurgicale
- corcodusa
- senior
- claudya
- senior
- claudya
- senior
la iasi stiu sigur ca nu intri in sala la oftalmo; la buc nu prea stiu.
mie personal imi place mai mult orl si poti sa iti deschizi si cabinet dupa rez (daca dispui de finante bineinteles, dar oricum nu e la fel de costisitor ca la oftalmo).
bafta multa si orice iei sa fii convinsa ca ai facut cea mai buna alegere
(nu de alta dar n-as vrea sa mai concurez cu tine la anul
)
mie personal imi place mai mult orl si poti sa iti deschizi si cabinet dupa rez (daca dispui de finante bineinteles, dar oricum nu e la fel de costisitor ca la oftalmo).
bafta multa si orice iei sa fii convinsa ca ai facut cea mai buna alegere

ideologiile ne despart, visele si suferinta ne apropie 

- maya
- junior

Stai linistita....la anul iti tin pumnii....nu de alta dar dupa examen e mai bine sa ai dilemele pe care le am eu acum ...
Stiu ca orice as alege e fff bine , dar stii cum e....faci lista cu pro si contra si incerci sa-ti dai seama ce ti s-ar potrivi mai bine. Oricum mersi de incurajari.
Si spor la invatat pentru anul viitor.... si multa incredere in tine....pentru ca se poate lua.
"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."
-
rezidentiat neurochirurgie
Salutari cu felicitari tuturor. Eu sunt in primii 230 si vreau neurochirurgie, Cluj. Ce sanse credeti ca am? Cum se face specialitatea aceasta prin alte centre? (ma intereseaza in special Timisoara) Stiti cum s-a luat neuro anul trecut?
In alta ordine de idei, topul meu ar fi:
1. Neurochirurgie
2. Ortopedie
3. Infantila
4. Urologie
5. Gine
6. Toracica
7. Vasculara
*am exclus pe cele cu cateva locuri pe tara, la care sansele sunt zero:)
In alta ordine de idei, topul meu ar fi:
1. Neurochirurgie
2. Ortopedie
3. Infantila
4. Urologie
5. Gine
6. Toracica
7. Vasculara
*am exclus pe cele cu cateva locuri pe tara, la care sansele sunt zero:)
- harry
- senior
- faramita
- senior
Re: rezidentiat neurochirurgie
teleleu wrote:Salutari cu felicitari tuturor. Eu sunt in primii 230 si vreau neurochirurgie, Cluj. Ce sanse credeti ca am?
Avand in vedere cum s-a luat neurochir anul trecut (adica la coada rau de tot), eu cred ca mai degraba ai sanse sa iei neurochir IN ORICE ORAS VREI TU decat altele...cat despre neurochir in Bucureti, stiu ca la Bagdasar iti cam trebuie "cunostinte" sau sa fii bagacios rau de tot (asta daca nu vrei sa reduci dupa 7 ani cunostintele tale neurochirurgicale la a sti cum sa deschizi calota...)
Un prost cauta sensul vietii...un nebun il stie!
-
-
- junior
- ratzushka
- elder
as i promised, iata lista cu repartitiile pe chiru. scuze anticipat pt eventualele greseli, am incercat sa notez fiecatre pozitie cat se poate mai corect. unele lipsuri pot sa apara in jurul pozitiei 170-175, cand eram ocupata cu semnatul
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
-
- junior
-
- junior
- ratzushka
- elder
no bine. vad ca pana la urma tot scoatem la caapt o repartitie cat de cat completa si corecta.
oricum, pentru cei care vin, este doar o treaba orientativa, asa pt o imagine de ansamblu asupra preferintelor generale.
va doresc spor la tocit la toti, dar mia inainte de toate rabdare pana va apare metodologia si bibliografia. sau invers. ca de obicei sa da bibliografia
oricum, inarmati-va cu multa rabdare si ambitie pana atunci.

oricum, pentru cei care vin, este doar o treaba orientativa, asa pt o imagine de ansamblu asupra preferintelor generale.
va doresc spor la tocit la toti, dar mia inainte de toate rabdare pana va apare metodologia si bibliografia. sau invers. ca de obicei sa da bibliografia

oricum, inarmati-va cu multa rabdare si ambitie pana atunci.
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.