Ce facetzi in preziua examenului?
- Tutza
- elder
- ratzushka
- elder
-
- elder
eu bulinasem aiurea pe la vreo 30 si ceva,si fiind intrebare cu o singura varianta de raspuns,si mai aveam si timp,am zis ca hai sa schimb foaia,din pacate,ulterior am mai gresit vreo 4 dar foaia nu mai putea fi schimbata
se pot face si prostii de genul :vezi ca raspunsul e BDE,si sa pui BCD,asa ca atentie mare!
se pot face si prostii de genul :vezi ca raspunsul e BDE,si sa pui BCD,asa ca atentie mare!
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today
- dragamaia
- senior
dar imbulinatul direct, fara a mai face ciorna pe carticica cum merge? stiu ca trebuie sa stii prea bine raspunsurile, dar pe mine ma sperie ideea sa le copiez apoi, mi-e teama ca tocmai la trecerea "pe curat" am sa fac mari boacane..cine stie cum imi fug ochii? ati facut si asa, direct?
aa..si cine are un model de foaie de examen? ca sa exersam inainte imbulinatu'...pe vremea admiterii facusem rost de un borderou d-ala...daca aveti asa ceva, va rog sa-l impartasiti si noua
aa..si cine are un model de foaie de examen? ca sa exersam inainte imbulinatu'...pe vremea admiterii facusem rost de un borderou d-ala...daca aveti asa ceva, va rog sa-l impartasiti si noua

- codruta_diana21
- junior
- tess
- senior
de imbulinat poti sa imbulinezi linistit si pe langa. totul e sa nu se uneasca cu bulina vecina
o tipa langa mine nici nu mai respecta ovalul, facea patratele de-a dreptu cu o viteza..iar carioca ii scartaia ingrozitor, fix pe creierii mei. (metoda buna deci de eliminat concurenta). ea intr-o jum de ora a terminat (numai patratele), in timp ce eu pictam artistic la milimetru. la ultimele am facut si eu niste picasso-uri de patratele, care ulterior verificate, nu au fost depunctate la corectura.
a, si e veche de cand lumea: your first hunch is your best hunch. cele la care esti suta la suta sigur, le pui imediat sa nu te mai incurce si tot asa, cu grija sa nu decalezi.

a, si e veche de cand lumea: your first hunch is your best hunch. cele la care esti suta la suta sigur, le pui imediat sa nu te mai incurce si tot asa, cu grija sa nu decalezi.
A good reliable set of bowels is worth more to a man than any quantity of brains
- hapciu
- senior
fiecare cu metoda lui....dar cred ca ati descoperit-o pana acum
eu am facut ca tana si tutza, am trecut intai pe caiet raspunsurile, am mai trecut o data prin intrebarile la care nu eram sigura si mi-am lasat o ora sa imbulinez. mi-am propus sa termin la fara un sfert, iar pe la si 20 am avut un mic atac de panica ca nu voi termina incat am imbulinat gresit la o intrebare avand caietul in fata si cu degetul pe raspunsuri. mi-am facut un calcul rapid, pierdeam doar 1 pct (sau 2, nu mai stiu, oricum putin) si nu ma mai tinea sa o iau de la capat. la scanare am mai pierdut vreo 3-5 pct desi eu zic ca m-am straduit sa imbulinez corect. am facut contestatie pe tema asta dar ei au recorectat tot cu scannerul si deci a dat acelasi rezultat.
eu am facut ca tana si tutza, am trecut intai pe caiet raspunsurile, am mai trecut o data prin intrebarile la care nu eram sigura si mi-am lasat o ora sa imbulinez. mi-am propus sa termin la fara un sfert, iar pe la si 20 am avut un mic atac de panica ca nu voi termina incat am imbulinat gresit la o intrebare avand caietul in fata si cu degetul pe raspunsuri. mi-am facut un calcul rapid, pierdeam doar 1 pct (sau 2, nu mai stiu, oricum putin) si nu ma mai tinea sa o iau de la capat. la scanare am mai pierdut vreo 3-5 pct desi eu zic ca m-am straduit sa imbulinez corect. am facut contestatie pe tema asta dar ei au recorectat tot cu scannerul si deci a dat acelasi rezultat.
Daca prostia ar durea am avea toti un loc de munca
- 187.92a
- addicted
si eu topt odata cu rasp puse la margine de pagina de caiet (e caiet frumos legat, nu e xeroz aiurea, asta e de apreciat) apoi 2nd look peste grile cu punerea rasp
imbulinatul nu sh cat a durat, am greshit vreo 2 la CM admit, dar am avut timpul ca dupa primele 2 ore (cand deja termiansem o data toate grilele) si placerea de a iesi sa fumez o tigara.
n-as putea spune ca m-a relaxat f tare insa
imbulinatul nu sh cat a durat, am greshit vreo 2 la CM admit, dar am avut timpul ca dupa primele 2 ore (cand deja termiansem o data toate grilele) si placerea de a iesi sa fumez o tigara.
n-as putea spune ca m-a relaxat f tare insa
- Chingachgook
- addicted
- danhia
- elite
- Tutza
- elder
- drLouis
- elite
-
- elder
-
- junior
Eu cu o zi inainte m-am dus cu prietenul (actualul husband) sa ne cumparam celulare noi, apoi am fost sa vad unde este sala si cu ce ajung acolo , dupa care am mers la o cofetarie, iar apoi ne-am plimbat...cica sa ma relaxez.
Dar anul asta cred ca o sa citesc si in ultima zi! Cat o sa pot, desigur, caci banuiesc ca o sa fiu foarte stresata!Dar mai bine asa, decat prea relaxata 

-
- junior
- 187.92a
- addicted
da am iesit sa fumez as 4 a pee si supravegh ala care m0-a insotit n-avea nici o pb, m-a intrebat cum mi se pare exam, mi-a zis ca n-are o pb daca aprind o tzig dar cum pe drum spre budah (era cevad e emrs, nu era chiar vis-a-vis) m-a vazutr un jandarm care mi-a zis ca nu am voie (?!) supraveghericiul mi-a zis s-o termin inauntru. tare de treaba ala
cuma dica clujul sexland? oh Virgin Mary
auzi da de ce tia-i cumparat ceololare din Cluj, nu-l mai scosesei la oras pe huzband?
cuma dica clujul sexland? oh Virgin Mary

auzi da de ce tia-i cumparat ceololare din Cluj, nu-l mai scosesei la oras pe huzband?

- Chingachgook
- addicted
aaaa, noi credeam ca erati veniti de departe si ati vrut o amintire din orasu de pe somes (daca nu s-a putut o specializare, macar un ceololar)
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
na, ca mi-am adus si eu aminte ce am facut in preziua examenului! am fost in "mall"-ul din centrul Clujului, am mancat o pizza (naspa rau!), nu mi-am luat "ceololar" ci o pereche de blugi (scumpi, dar am vrut si eu amintire
), am vizitat locul examenului.
back to hotel, am tras mai multe portii de bocit ca nu fac nimic (si vorba cantecului fostei formatii SexxY "instinctul meu de fata mare nu ma insala") si nici nu am facut mare lucru!
nu am mai mancat nimic toata seara, am mai citit mai mult cu "mintile ratacite". de dormit, nu am dormit, am dat la "gaste" (ca la rate nu pot spune, se supara ratuska forumului
). a doua zi dimineata, iar nu am mancat nimic, iar pe la pranz in plin examen imi chioraiau matele de foame...
invataturi:
1. nu mai merg la examen tabula rasa (desi am crezut ca imi iese
)
2. imi iau cu mine in examen, multa mancare, apa, suc, ciocolata, ce-o fi;
3. nu ma mai intalnesc cu colegele (mai mult m-au demoralizat);
daca imi mai aduc aminte revin.

back to hotel, am tras mai multe portii de bocit ca nu fac nimic (si vorba cantecului fostei formatii SexxY "instinctul meu de fata mare nu ma insala") si nici nu am facut mare lucru!

nu am mai mancat nimic toata seara, am mai citit mai mult cu "mintile ratacite". de dormit, nu am dormit, am dat la "gaste" (ca la rate nu pot spune, se supara ratuska forumului

invataturi:
1. nu mai merg la examen tabula rasa (desi am crezut ca imi iese

2. imi iau cu mine in examen, multa mancare, apa, suc, ciocolata, ce-o fi;
3. nu ma mai intalnesc cu colegele (mai mult m-au demoralizat);
daca imi mai aduc aminte revin.
Sic tibi terra levis!
- hapciu
- senior
prin extrapolare nu e bine sa faci shopping...
mai bine dupa
mie sincer nici nu-mi ardea! dar de bocit am bocit si eu la un film prost (pretext, de altfel)....m-au lasat nervii, dom'le! noroc k la examen a fost misto...ca preziua si prezilele au fost ingrozitoare!
mai bine dupa
mie sincer nici nu-mi ardea! dar de bocit am bocit si eu la un film prost (pretext, de altfel)....m-au lasat nervii, dom'le! noroc k la examen a fost misto...ca preziua si prezilele au fost ingrozitoare!
Daca prostia ar durea am avea toti un loc de munca
- harry
- senior
- Tutza
- elder