Topul specialitatilor medicale
- ralu_anto
- senior
-
alergologie/farmacologie clinica
are cineva idee ce se face pe specialitatile astea (alergologie/imunologie clinica si farmacologie clinica)
thx
thx
- mirciulica
- junior
Re: alergologie/farmacologie clinica
ummek wrote:are cineva idee ce se face pe specialitatile astea (alergologie/imunologie clinica si farmacologie clinica)
thx
Despre alergo nu stiu, dar despre farmaco am postat o descriere la topicul ''ce specialitate ne alegem''.
Succes!
Atatea giuvaiere sint / Uitate-n bezna si-n pamant, / Dormind in veci necercetate.
Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...
Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...
-
- senior
- ndsimona
- elder
Adica....curricula de rezidentiat este compus din stagii; dupa terminarea fiecarui stagiu trebuie sa te duci la CNPDS sa ti se schimbe stagiul, evidenti unde vrei tu, dar ele inregistreaza in calculator ce stagiu ai efectuat, iti dar alta hartie pentru urmatorul stagiu, verifica in carnetul de rezidenti sa ai trecuta nota, chestii de-astea.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Cam asa e si acum, taxa aia. Cereti doar carnetul, ca ala din pacate e obligatoriu, refuzati categoric curicula, care costa vreo 30 de lei si consta in niste foi volante trase la xerox. Iar pentru carnet, care costa 17 lei, faceti o cerere la director prin care solicitati sa aflati adaosul comercial la vânzarea lui (probabil pretul de productie se situeaza pe undeva la 50 de bani sau mai putin, e dintr-un fel de hârtie calitatea IV si e taiat strâmb.)
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- tripleX
- senior
vlad stroescu wrote:Cam asa e si acum, taxa aia. Cereti doar carnetul, ca ala din pacate e obligatoriu, refuzati categoric curicula, care costa vreo 30 de lei si consta in niste foi volante trase la xerox. Iar pentru carnet, care costa 17 lei, faceti o cerere la director prin care solicitati sa aflati adaosul comercial la vânzarea lui (probabil pretul de productie se situeaza pe undeva la 50 de bani sau mai putin, e dintr-un fel de hârtie calitatea IV si e taiat strâmb.)
vai cat de patetici pot fi "vacile" de la CNPDS /sau ASP ca tot neamul ala sunt...
ce naiba... asta e societate comerciala ce-au ei acolo...?!
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
- TibiGZU
- elder