Topul specialitatilor medicale
-
- senior
sincera sa fiu nu m-am gandit f tare la perioada post rezidentiat. banuiesc ca poti sa-ti deschizi cabinet, dar nu sunt documentata in sensul asta. eu intotdeauna mi-am stabilit targeturi doar pt viitorul apropiat. nu stiu daca e neaparat bine, ma rog..
in orice caz, stiu de la o asist univ ca "atentia" pt un post de pediatrie era vreo 15 000 euro acum 3-4 ani.
bine, refuz sa cred ca doar asa poti ocupa un post.
in orice caz, stiu de la o asist univ ca "atentia" pt un post de pediatrie era vreo 15 000 euro acum 3-4 ani.
bine, refuz sa cred ca doar asa poti ocupa un post.
- adnana
- junior
-
- newbie
ptr curly: am facut un an de mf la bv,am inceput cu stagiu de pediatrie si din cate am auzit profu de aici da greu drumul la transfer.(asa am inteles de la o colega ce ar fi vrut sa plece la mures.pana la urma s-a mutat cu totul la bv).oricum daca vrei pedi ia oriunde.si eu vreau dar sunt in spate.eu nu cred ca se va lua mai sus. anul asta sunt 150 de locuri si crede-ma ca majoritatea fug de pedi.la cj pedi se face in anu 5 de multa vreme si tot nu s-au inghesuit colegii mei anul trecut.o sa vedem noi duminica.bafta multa sa prinzi ce iti doresti.
- apartinator_disperat
- newbie
Eu am 725 puncte si m-am hotarat sa imi fac o "lista de prioritati", independenta de acest punctaj... in sensul ca plec de la premisa ca am sanse sa iau orice (chiar daca stiu ca nu e asa)
Deocamdata am clasificat doar cateva... restul inca nu am stiut sa le prioritizez..... chestii de finetzuri.
Oricum ca oras pozitia 1 e Timi si 2 Buc iar ca specialitati urmatoarele:
1. Endocrinologie
2. Psihiatrie Pediatrica
3. Infectioase
4 .Dermatologie
5. Recuperare
6. Interne
Stiu ca e putzin "utopica" dar as vrea sa stiu voi ce credeti prind ceva din astea? Repet lista am facut-o fara sa tzin cont de punctaj ci doar de preferintzele si inclinatiile mele.
Deocamdata am clasificat doar cateva... restul inca nu am stiut sa le prioritizez..... chestii de finetzuri.
Oricum ca oras pozitia 1 e Timi si 2 Buc iar ca specialitati urmatoarele:
1. Endocrinologie
2. Psihiatrie Pediatrica
3. Infectioase
4 .Dermatologie
5. Recuperare
6. Interne
Stiu ca e putzin "utopica" dar as vrea sa stiu voi ce credeti prind ceva din astea? Repet lista am facut-o fara sa tzin cont de punctaj ci doar de preferintzele si inclinatiile mele.
Uneori cred ca si "apartinatorilor" (adica acele mamifere care isi au mediul vital in apropierea medicilor....) ar trebui sa li se ridice... macar socluri, daca nu statui...
Nici nu stitzi ce greu e uneori!!!
Nici nu stitzi ce greu e uneori!!!
-
- senior
pt RLK: multumesc mult pt informatii. si eu ma tem de nereusita transferului (chiar dc sunt "sanse" ff mici sa NU ma pot trasfera, eu le iau in calcul), mai ales ca pana la urma, indiferent ce specializare faci, nu umbla cainii cu covrigi in coada si toate au partile lor bune si rele. vreau sa spun ca poate as risca sa iau alt oras daca as fii sigura ca se poate face medicina ca la carte, ca am motivatie financiara..etc. insa nu prea cred in astea, asa ca nu mi-as lasa sotul, familia, prietenii..ca sa ma mut in alt oras, indiferent cat de mult mi-ar placea ceva anume. la concluzia asta am ajuns acum...azi..ora 14.45. pana duminica s-ar putea sa se mai schimbe de n ori...
bafta si tie!
adnana, sper sa poti lua decizia pe care sa nu o regreti. iti tin pumnii. multa bafta!
multa bafta tuturor!

adnana, sper sa poti lua decizia pe care sa nu o regreti. iti tin pumnii. multa bafta!
multa bafta tuturor!
- harry
- senior
Doll wrote:harry wrote:Chiar si in coditiile rezultatelor de cct de anul asta! e jenant sa se ia cu 700 rezidentiatul...
ai dat rezidentiat anul acesta? ai incercat sa rezolvi caoietul de anul acesta? de ce te trezesti vorbind? stai jos si taci
draga mea! eu la viata mea am rezolvat numai un caiet de examen..acela de anul trecut...mi-am ales specialitatea pe care am dorit-o in conditiile in care puteam sa aleg orice, oriunde...la punctajul pe care l-am avut.. te las pe tine sa rezolvi caietele de examen in continuare!
Last edited by harry on Thu Nov 23, 2006 4:22 pm, edited 1 time in total.
"Un cersetor sanatos este mai fericit decat un rege bolnav"
Schopenhauer
Schopenhauer
- harry
- senior
-
- newbie
-
- newbie
-
- newbie
Topul specialitatilor medicale