rezidentiat pneumologie
-
- newbie
rezidentiat pneumologie
sal mai face cineva rezi in pneumo?cit dureaza stagiu de med .interna?ce spital e mai bun ala de ftizio Nasta?mersi
- sara
- junior
-
- newbie
ok mersi mult si daca ai putea sa-mi zici unde sa fac interne?cardio?epidemio? inca nu am ales zilele astia o sa aleg ...si mai stii vreun asistent la care sa ma inscriu acolo la Nasta?sau ma repartizeaza profesorul?mersi mult ....eu nu cunosc pe nimeni le Nasta pt ca stagiul de respiratr am facut la Floreasca cu Dr.Dorobantu si credeam ca ma pot inscrie la acel spital ..dar tu ce an esti la rezi pneumo?
- sara
- junior
E prea devreme sa te gandesti la ce asistent sa mergi la Nasta...Trebuie sa incepi cu medicina interna.Pneumo faci 3 ani.Adica ultimii 3 dar poti merge si mai repede ca sa vezi ce inseamna pneumo.Multi raman cu impresia din facultate, de la modulul de respirator.Din postura de medic pneumolog, lucrurile stau putin altfel.
-
- newbie
iar cu locuri de munca in pneumo ce stii?se gasec mai usor sau nu prea?in spitale sau cabine particulare nu am vazut pe nici un pneumo
sau totusi exista?mersi
e munca multa si grea la pneumo?daca ai chef scrie-mi de statutul medicilor de pneumo , asistenta mea de la respirator lucra la Floreasca ca internist dar era specializata in pneumo din cite stiu eu ..se poate si asa?

e munca multa si grea la pneumo?daca ai chef scrie-mi de statutul medicilor de pneumo , asistenta mea de la respirator lucra la Floreasca ca internist dar era specializata in pneumo din cite stiu eu ..se poate si asa?
- sara
- junior
Daca te uiti in viata medicala o sa vezi ca sunt multe posturi de pneumo scoase la concurs.Oricum, "painea" pneumologului in Rom este tbc.Daca ajungi sa lucrezi intr-un spital mare gen Filaret care are si aparatura (bronhoscop, CT) poti dg si cancere.Patologia la pneumo este formata in 80% din cancere si tbc.
Ca specialitate, nu mi se pare grea.Daca termini pneumo nu poti lucra ca internist decat daca iti iei interne ca a doua specialitate, asta dupa ce termini rezu pe pneumo.Iti echivalezi doi ani si mai faci doar 3 ani de interne.
Ca specialitate, nu mi se pare grea.Daca termini pneumo nu poti lucra ca internist decat daca iti iei interne ca a doua specialitate, asta dupa ce termini rezu pe pneumo.Iti echivalezi doi ani si mai faci doar 3 ani de interne.