In atentia candidatilor care s-au inscris in cadrul concursului de rezidentiat la specialitatea Medicina de Familie, care au obtinut punctajul minim, dar nu s-au incadrat in numarul de locuri (in special promotiile anterioare fatidicului 2005):
Maine, luni, 28 nov 2005, la ora 11, ne intalnim in fata Ministerului Sanatatii, pentru a semna si inainta o cerere in care sa solicitam suplimentarea numarului de locuri pentru rezidentiat pe MF.
Dupa depunerea acesteia, vom pleca in grup sa depunem cererile de "alunecare" pe MF (generatiile ante-2005).
Asteptam propuneri pentru formularea cererii, si va asteptam in numar cat mai mare maine! Impreuna, putem avea o sansa!
Cerere suplimentare locuri MF
- mickeygreen
- senior
cum o discriminare nu poate fi corectata prin alta, ceea ce se propune mai sus NU e ok. eu zic sa nu ne desolidarizam cerand lucruri aberante pt ca pierdem exact argumentul nostru forte: egalitate in felul in care suntem tratati (pre-2005 si 2005, si intre noi).
deocamdata stam acasa. la minister incercam sa obtinem o audienta direct la Ministrul Sanatatii altfel... deja a existat o discutie la nivel de RUNOS (care se ocupa de rezidentiat). ATUNCI va fi intr-adevar nevoie sa fim PREZENTI cat mai multi (dar civilizati) pt legitimitatea actiunii.
va voi tine la curent postand atat pe forum cat si prin e-mail/ym (numai nu-mi cereti sa va sun pe toti) pt cei deja in grupul nostru.
deocamdata stam acasa. la minister incercam sa obtinem o audienta direct la Ministrul Sanatatii altfel... deja a existat o discutie la nivel de RUNOS (care se ocupa de rezidentiat). ATUNCI va fi intr-adevar nevoie sa fim PREZENTI cat mai multi (dar civilizati) pt legitimitatea actiunii.
va voi tine la curent postand atat pe forum cat si prin e-mail/ym (numai nu-mi cereti sa va sun pe toti) pt cei deja in grupul nostru.
- doom76
- junior
- Madi
- elder
As spune ca problema ridicata aici este putin diferita. Este vorba de cei care au dat pe MF, dar nu au intrat, iar ei nu au dreptul de a intra pe MF nici daca fac parte din generatie 2005. Bineinteles, ca nu imi inkipui ca a fost vreun absolvent de 2005 in stare sa se inscrie direct pe MF, sa dea rezi acolo..Astfel ca presupun ca cei care se afla in aceasta situatie au absolvit anterior fericitului an 2005. 

Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!
- doom76
- junior
-
- junior