Salut!
Nu sunt implicat direct in rez 2005, insa o persoana apropiata mie este intre primii 5 picati pe chirurgicale. Sunt curios daca vor exista retrageri pe aceasta specialitate si eventual posibilele motive pentru care acestea pot aparea (doctoranzi, rezidenti, etc., nu mai sunt la curent cu legislatia actuala).
Va multumesc!
Retrageri pe chirurgie?
- LoS
- senior
- Balena
- junior
Re: Retrageri pe chirurgie?
LoS wrote:Salut!
Nu sunt implicat direct in rez 2005, insa o persoana apropiata mie este intre primii 5 picati pe chirurgicale. Sunt curios daca vor exista retrageri pe aceasta specialitate si eventual posibilele motive pentru care acestea pot aparea (doctoranzi, rezidenti, etc., nu mai sunt la curent cu legislatia actuala).
Va multumesc!
Io am vazut un candidat din republica moldova in primii 356... Asta inseamna ca intra si al 357-lea. Poate or mai fi. Poate or mai fi si doctoranzi. Si MA si SRI...
Bafta maxima!
Totul este cat se poate de bine in cea mai buna dintre toate lumile posibile!
- Adna
- junior
Re: Retrageri pe chirurgie?
Balena wrote:LoS wrote:Salut!
Va multumesc!
Io am vazut un candidat din republica moldova in primii 356... Asta inseamna ca intra si al 357-lea. Poate or mai fi. Poate or mai fi si doctoranzi. Si MA si SRI...
Bafta maxima!
Si eu am un prieten intr-o situatie asemanatoare, tot printre primii a picat...
Era cineva pe-aici care stia sa aleaga pe cei MA, SRI, RM in Excel. Eu sincer nu stiu cum se face. Daca a facut cineva pana acum il rog sa ne spuna cati sunt in total. Merci.
Si cu doctoratul cum mai e legea acum? De ce nu concureaza ei pe locurile celorlalti? Se echivaleaza? Stiu ca asa era intr-o vreme, dar parca s-a scos legea aia.
- terim_terim
- senior
- cnicu
- senior
- radu_vasile
- junior
- LoS
- senior