pe site
Siteul ministerului?
..nu pe http://www.rezidentiat2005.ro
md31174 wrote:nu se dau bonuri de masa pt anii I si II....
md31174 wrote:indiferent care va fi spitalul platitor ( ca e Spitalul universitar X sau spitalul orasenesc Y) rezidentii (indiferent de specialitate) sint platiti prin fonduri speciale venite de la ministerul sanatatii ( deci, ca sa ma fac inteleasa, nu din fondurile spitalului platitor); asta e valabil pentru primii 2 ani de rezidentiat.
din acest motiv, rezidentii an I si II nu primesc bonuri! din anul 3 vei fi platit din fondurile spitalului platior si de atunci incepi sa beneficiezi ( ca si restul amarastenilor din spitalul respectiv) de bonuri de masa!
dar...speranta moare ultima!
bafta!
kooksee wrote:cata rautate...
endermo, problema nu e ca vom face scandal ca noi nu primim. ne vom cere toti detasari la Fagaras si o sa ne calcam pe picioare pe acolo. o sa fie bataie pe scris foi.
Doll wrote:am fost la marea intalnire cu prof sinitchi si se pare ca in curricula pt rez pe mf, pe care btw nu am primit-o pt ca nu a ajuns masina de la bucuresti desi am platit cei 420 000+37 000 taxe postale, este prevazut CA PRIMUL STAGIU TREBUIE SA FIE MF-3 LUNI EFECTUAT INTR-O CLINICA UNIVERSITARA . Clinica universitara fiind clinica de alergo a prof sinitchi care are vreo 4 saloane mititele in care vor trebui ighesuiti 50 mf-isti picati pe specialitati+ cati mf-isti or mai fi din cei care au dat din prima pe mf+4-5 grupe de studenti de anul 6.
deasemenea am fost "impartiti" la ANUMITI MEDICI DE FAMILIE CU CARE VOM EFECTUA STAGIUL IN ANUL 3 DE REZIDENTIAT
la voi tot asa este? inca nu se stie sigur daca vom face stagiile la iasi sau tg frumos, nu se stie daca avem voie totusi sa alegem noi medicul de familie, daca avem voie sa alegem ordinea stagiilor.......NU SE STIE NIMIC
asa e peste tot sau numai la iasi?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests